Erkeğe Çiçek Göndermek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Erkekçe
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-07-2009   #1 (mesaj-linki)
ThinkerBeLL - avatarı
Erkeğe Çiçek Göndermek

Erkeğe Çiçek Göndermek

Bir erkeğe hediye seçerken kadınların en merak ettikleri şey erkeğin hediye olarak çiçek aldığında nasıl bir reaksiyon göstereceğidir. American Çiçekçileri Derneği'nin yaptığı bir araştırmaya göre, erkeklerin %60'ından fazlası Sevgililer gününde çiçek hediye edilmesinden memnun olacaklarını söylemişlerdir. Erkekler bir bayana hangi nedenle çiçek gönderiyorlarsa, yine aynı nedenle kendilerine gönderilmesinden hoşlanırlar, bu neden "takdir edilme" duygusudur. Sevdiğiniz erkeğe iş yerinde çiçek gönderildiğini hayal edin. Kendisine neden çiçek gönderildiği konusunda esrarlı bir his oluşur ve iş arkadaşları sevdiğiniz erkeği kıskanır ve gıpta ederler.
Hepimiz özel olduğumuzu hissetmek isteriz ve bu erkekler için de geçerlidir. Erkekler için çiçek seçerken, turuncu, kırmızı, mor, parlak sarı ve altın renkleri üzerinde durunuz, zira erkekler parlak ve güçlü renklere daha iyi tepki verirler. Pastel renkler ve geleneksel efemine dizaynlardan kaçınınız. Eğer hangi çiçek çeşitlerinin uygun olduğundan emin değilseniz, işe bir bitki göndererek başlayabilirsiniz.
Aynı zamanda, ona ne zaman çiçek göndereceğinizi tayin etmek için, onun size çiçek gönderdiği okazyonları düşününüz. Eğer o size, doğum gününüzde veya yıldönümlerinizde çiçek gönderiyorsa, siz de ona aynı okasyonlarda çiçek gönderiniz.
Bu günler dışında, Sevgililer Günü, Terfi, Babalar Günü, veya "İçimden Geldiği için" gibi vesileler bir erkeğe çiçek göndermek için hoş fırsatlardır.
Erkeklerin çoğunluğu kendilerine çiçek hediye edilmesinden hoşlanırlar ve günümüzde kendi evlerine ve ofislerine çiçek satın alan erkeklerin sayısı giderek artmaktadır. Erkekler de çalışma masalarının üzerinde parlak bir aranjman veya evlerinin antrelerinde mis kokulu çiçeklerden hoşlanırlar.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-08-2009   #2 (mesaj-linki)
Majeste - avatarı
Cvp: Erkeğe Çiçek Göndermek

Ben hediyeyi sembolik olarak görüyorum hiç fark etmez bence. Önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi.
Eski 02-08-2009   #3 (mesaj-linki)
king nothing - avatarı

Benım ıcın fark eder bır bayan bır erkege cıcek gonderıyorsa bu durumda bır terslık olması gerek bence ve herhalde o erkek utanmasa bayanın yemege cıkarmasını da bekler zuha saka tabıkı hayat esıttır..kadın erkek fark etmez bırbırıne sevgı saygıyı korudugu surece bence normal bır sey...
Eski 05-09-2009   #4 (mesaj-linki)
DarkStyLe - avatarı

Majeste adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben hediyeyi sembolik olarak görüyorum hiç fark etmez bence. Önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi.
Katılıyorum önemli olan gönüllerin bir olması çiçekmiş yatmış katmış hiç fark etmez.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Çiçek, erkeğe, göndermek
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Erkeğe Çiçek Göndermek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cemil Çiçek (Cemil Çiçek Kimdir? - Cemil Çiçek Hakkında) Kral_Aslan Siyaset tr 0 24-07-2009 13:06
Çiçek Rüya Tabiri (Rüyada Çiçek Görmek) Kral_Aslan Rüya Tabirleri 0 06-06-2009 23:21
Sevginin Temsili Çiçek Resimleri - Çiçek Resimleri -2- [Arşiv] BARIŞ Doğadan Manzaralar 1495 31-03-2007 15:04
Ali Ekber Çiçek (Ali Ekber Çiçek Kimdir? - Ali Ekber Çiçek Hakkında) kompetankedi Müzik tr 0 05-02-2007 22:26
Sevginin Temsili Çiçek Resimleri - Çiçek Resimleri -1- [Arşiv] Blue Blood Doğadan Manzaralar 3000 14-12-2006 09:38