Arama

Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? - Sayfa 11

Güncelleme: 1 Aralık 2018 Gösterim: 471.814 Cevap: 233
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #101
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
hayatimizda güzellik, estetik, sanat eksildikce,
baglilik, omut, güven tükendikce,
Sponsorlu Bağlantılar
cürüme marifet gibi sergilendikce,
insanoglu SEVGIden koptukca b.ka bulaniyor..
Ve ASK
ayaga düstükce,
kuburda boguluyor...

evet, aski ,sevgiye dönüstüremezsek, secilmis hayatlari yasamaya devam edersek, sanki baska bir sansimiz yokmus gib, aldatmalar hep olacaktir..
aslinda aldatma , kisilerin birbirini yeterince tanimadan evlenmelerinden, ya da kendilerini yanlis tanittiklarindan, ailevi nedenlere boyun egip secilmis hayatlari kabullendiklerinden, ortaya cikiyor..

ne zaman kendimiz olabilirsek,
ne zaman kendimizi bir baskasina yalansiz tanitabilirsek,
ne zaman sevgiye gereken degeri verebilirsek,
ne zaman empati kurmayi ögrenebilirsek(yani kendimizi karsimizdakinin yerine koyabilirsek)
ISTE O ZAMAN INSANCA YASARIZ...dolu dolu..yalansiz, riyasiz, aldatmadan...
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Temmuz 2007       Mesaj #102
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bence erkekler allahtan belalarını aradıkları icin aldatıyolar...su unutulmamalı:ASK SADAKAT İSTERMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
pis_kedi - avatarı
pis_kedi
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #103
pis_kedi - avatarı
Ziyaretçi
tamam da aldatmaya bi sınır getirmek lazım yani bi insana aldatıyo diyebilmemiz için nereye kadar gelmiş olması gerekiyo kesin bi çizgi yok ki genelde somut bi eylem olarak düşünülür aldatmak ama bu somut eylemler kafasındaki karmaşadan oluşmuyor mu? yani bu durumda aldatmanın nedeni olan şey insanın kafasında başlıyorsa o zaman bi başka bi insanı beğenmek onunla ilgili hayaller kurmak da aldatmanın başlangıç aşaması sayılmaz mı?? kısacası bu iş çok içinden çıkılmaz bi hal alıo

aldatmak kesinlikle çok yanlış bi davranış b kere aldatan insanın kendisine saygısı olmadığını düşünürüm ben çünkü aldatmak onursuzca ve vurdumduymaz b tavırla yapılan bişey ve hiçbi insanın kendine bu sıfatları yakıştırabilceğini zanntmyrum çünkü emin olunması gereken biişey var aldatan farkında olmasa bile kendine aldatılandan daha çok zarar verir!!!
turkgirl_tr - avatarı
turkgirl_tr
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #104
turkgirl_tr - avatarı
Ziyaretçi
hem erkek hem kadın için utanç verici bir durum. yapılmaması ahlaki olarak daha doğru ama aldatanda aldatıyor işte..
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 14:23
Pasakli_Prenses - avatarı
Pasakli_Prenses
Ziyaretçi
25 Temmuz 2007       Mesaj #105
Pasakli_Prenses - avatarı
Ziyaretçi
Aldatmaya sebep sürekli aldatılanın eksikliğinden olduğu söylenir ama kesinlikle aldatanın eksikliğindendir!!
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 14:23
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #106
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
Ann Chamberlain uzun zamandan beri kocasının kendisini aldattığından şüpheleniyordu.

AMERİKA’NIN Michigan Eyaleti’nde görev yapan bölgenin en ünlü adli tıp uzmanı Ann Chamberlain uzun zamandan beri kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığından şüpheleniyordu. Bir gün kocasının kirli iç çamaşırını çantasına atarak laboratuara gitti. Yaptığı test şüphelerini doğruluyordu.

Hemen boşanma davası açtı. Bu testi de kanıt olarak gösterdi. Aldatmaya ikna olan hakim tek celsede çifti boşadı. Ancak bu kez de testin kamu imkanlarıyla özel bir iş için yapılmış olması tartışma yarattı. Ann, davada DNA testini mesai saatleri dışında ve atılmak üzere olan kullanılmış malzemelerle yaptığını söyledi. Ancak soruşturma başlatan adli tıp kurumu, genç uzmanın laboratuarı kendi kişisel işi için kullandığı sonucuna vardı işine son verdi.

Adli tıp uzmanı Ann, mahkemede verdiği ifadede, avukatının “Eşinin külotunda ne buldun” diye sorması üzerine, “Başka bir kadını buldum. O kadın ben değilim” demişti.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 14:38
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Eylül 2007       Mesaj #107
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Msn Grinbilmemki simdi ne yazsam buraya...sanki erkek bu işi tek basına yapıyor..tabii her zamanki gibi bütün suç erkeklere....Msn Happy
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
12 Eylül 2007       Mesaj #108
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Bilimsel yaklaşımlar yapılan araştırmalar vs.vs.vs Sonuçta biri yada her ikiside aldatıyor. Sebep için türlü kılıflar kullanılıyor :

Ya bulunduğu ortamdaki baskın erkek modeli çizen hem cinslerinin baskısı yada ön ayak olması

Yada konum itibarıyla karşı cins tarafından bu eyleme zorlanması

Herk iki durumda taraflardan biri mutlak yukardaki 2 konumdan birine uyuyordur. Ortam yaratılması nefisi kullanma tüm faktörler bir yana her ne şekilde olursa olsun haklı mazaret her zaman bulunur.

Uzmanlar araştırmalarını yada deneklerini toplumun hangi tabakalarında yada ırklarında yaptıkları ve cıkan sonucların her ırka uymayacağıda aşikardır.

İşin özü şudur: Erkek neden aldatır? Erkek evinde rahat rahat edemediği sürece her zaman aldatmaya aday biridir.
Aşk sevgi kelimeleri evlilik önceki anlarını evlilik yada sık beraberliklerden sonra eski anlamanı yitirir. Monoton hayatların yada yaşamların sosyal yaşam tarzlarının her zaman ki birinci derecede ki önem arz eden konuların geri planlara itilmesine, önceliklerin farklılaşmasına neden olur.

Evli erkek eğer evinde (yatağında) mutlu oluyorsa onun aldatması (devamlılık arzeden bir olay) imkansızdır. Her erkek evcimenlik hayal eder. Ancak hayallerle yaşam sürtüştüğü noktada nefsine engel olamamasına uzmanlar doğası gereği diyorlar. Kısmen katılıyorum ama şu bir gerçektir ki bu konumdaki erkek aynı hoş görüyü hiçbir zaman karşı cinsine tanımaz.

Peki bunu tanımayan erkek modeli neden bu istemediği onaylamadığı karşı cinsi için yapmasına izin vermediği şeyi neden kendisi yaparın açıkcana cevabı yukarda söylediğim ana noktadır. Erkek yatakta mutlu olduğu sürece bu mutluluk sadece yatak odasında kalmaz yayılır çiftlerin mutlulukları ve sadakatleri uzun ve sonsuz olur.

İstisna durumlar göz ardı edilir, yetişme ve toplumsal yerleri alışkanlıklar ki çocukluktan ergenliğe kadar. Bunlar istisnayi durumlardır.

Bir diğer bakış açısı erkeğin aldatmasında kadının rolü:

Kadın teması toplumumuzda SEX sembolü olarak heranımızda sunulmuştur ve sunulmayada devam etmektedir. Erkek mantığı kadını bir araç olarak görerek büyütülmüştür. Kadın ise anne olarak büyütülür. Bugün bakın kız çocuklarına alınan oyuncaklar ya bebektir yada plastik çay setleri ağırlıktadır. Yani dişi ye sen anne olucaksın empoze edilir. Anne adayı olarak büyütülen kadına tıpkı erkekte yapılan hata yapılır. Sadece anne olmak. Kadının görevi anne olmak dışında çok daha önemli bir görevi vardır; yuvayı kurmak ve sağlam tutmak.

Kadının başlıca görevi önce kocasıdır. Daha sonra çocukları ve sosyal yaşamdaki ailesidir. Bu bağlamda kadın abiyane tabirle "kocasının o...pusu" (büyüklerimizin tabiridir) olmalıdır. Birinci önceliği erkeği mutlu etmek, bununla birlikte aynı hazı yaşamaktır. Bunu başardığı sürece kadın emin olmalıdır ki bir aldatmayla karşı karşıya kalma oranı % desi sıfıra yakındır.

Şimdi siz okur bayanlar diyeceksiniz bu yazı erkek hegomanyasını korur bir makale. Size aynen vereceğim cevap şu yazı içeriğindeki erkek ve kadın cümlelerinin yerlerini değiştirip tekrar okuyun.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 14:39
asil_lady - avatarı
asil_lady
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #109
asil_lady - avatarı
Ziyaretçi
Aldatmanın nedeni yoktur bence,tamamen karakter!!
jöly - avatarı
jöly
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #110
jöly - avatarı
Ziyaretçi
Kendine güveni olmayan erkek aldatır bence.sonra da bunu marifetmiş gibi önüne gelene anlatır.ama kadın aldatırsa namus kavramı olur...
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 14:47

Benzer Konular

2 Temmuz 2019 / Morrigan Sağlıklı Yaşam
29 Eylül 2012 / elma_shekeri Soru-Cevap
4 Temmuz 2016 / asla_asla_deme Genel Mesajlar
6 Ocak 2010 / volture Genel Mesajlar