Arama

Facebook'ta çocuğuma ait bir görüntünün kaldırılmasını nasıl isterim?

Güncelleme: 17 Haziran 2013 Gösterim: 1.751 Cevap: 0
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2011       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Facebook'ta çocuğuma ait bir görüntünün kaldırılmasını nasıl isterim?
MsXLabs.org

Facebook, Hak ve Sorumluluklar Bildirimimizi bir şekilde ihlal eden fotoğrafları ve videoları kaldırır. Kötü amaçlı bir fotoğrafı veya videoyu, saldırgan malzemeleri şikayet etmek için Facebook'taki çoğu içeriğin yakınına yerleştirilmiş "Şikayet Et" bağlantılarını kullanarak şikayet edebilirsiniz.

Herhangi bir yargı yetkisi dahilinde bir telif hakkı şikayetiniz varsa, burada daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Çocuğunuz 13 - 18 yaşları arasındaysa, yasalar uyarınca gerekmedikçe size doğrudan yardımcı olamayız. Lütfen çocuğunuza Facebook hesabına girmesini ve Yardım Merkezi'ni ziyaret etmesini tavsiye edin. Daha fazla yardım almak için buradaki ilgili adımları uygulayabilirsiniz.

Çocuğunuz 13 yaşından küçükse ve çocuğunuzun göründüğü bir fotoğrafın kaldırılmasını talep etmek istiyorsanız, lütfen bu işlemi buradan yapın.

Çocuğunuz 13 yaşından küçükse ve çocuğunuzun göründüğü fotoğraf olmayan bir içeriğin (video) kaldırılmasını talep etmek istiyorsanız, lütfen bu işlemi buradan yapın.

Çocuğunuz fotoğrafta görünüyorsa, 13 yaşından küçükse ve ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurduysanız, çocuğunuzun bize şikayet ettiğiniz fotoğrafını kaldırırız.

Lütfen yalnızca şikayet edilen içerikte görünen çocuğun ebeveyninden veya yasal vasisinden gelen şikayetler için işlem yapabildiğimizi unutmayın. Şikayet etmek istediğiniz içerikte görünen çocuğun ebeveyni veya yasal vasisi değilseniz, lütfen ilgili şahıslara bu sayfayı görüntülemelerini ve talepte bulunmalarını tavsiye edin.

Çocuğumun gizliliğini ihlal eden bir fotoğrafı veya videoyu şikayet etmek istiyorum;

Ek bilgi;
Alıntı


Çocuğunuz 13 ile 17 yaşları arasındaysa:
Bir ebeveyn olarak endişenizi anlıyoruz, ancak ne yazık ki, bunu bize zihinsel veya fiziksel bir nedenle kendisinin şikayet edememesi gibi bir durum olmadığı sürece, 13 yaşından büyük olan çocuğunuzun adına şikayette bulunamazsınız. Genç çocuğunuzla bu sorunla ilgili konuşmanızı ve bu içeriğin kaldırılması için kendi talebini göndermesine yardımcı olmanızı öneririz. Emniyet Merkezimizi ziyaret ederek Facebook'ta çocuklarınızın emniyetini sağlamakla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Efulim; 17 Haziran 2013 17:15 Sebep: Ek bilgi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

5 Haziran 2013 / Garip Ali Rıza Cevaplanmış
21 Aralık 2010 / _MMia_ Soru-Cevap
14 Eylül 2014 / Misafir Soru-Cevap
8 Ekim 2012 / off Cevaplanmış