Arama

Facebook'ta duvarımda neler yapabilirim?

Güncelleme: 20 Haziran 2013 Gösterim: 4.178 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Haziran 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Facebook'ta neler yapabilirim?
MsXLabs.org

Duvarda neler yapabilirim?


Duvar, arkadaşlarınızla içerik paylaşabileceğiniz bir yerdir.

Büyük bir kitleyle paylaşım: Ne düşündüğünüzü başkalarına açıklamak için, ana sayfanızın ve profilinizin üst kısmında bulunan paylaş menüsünü kullanın. Durumunuzu güncelleyebilir ve fotoğraflar, videolar, bağlantılar ve başka uygulama içerikleri paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız şeyler, profilinizde gönderiler şeklinde görünür ve Haber Kaynağı'nda görünebilir. (Belirli insanların haberlerinizi görüntüleme seçeneği olup olmamasını kontrol etmek için, paylaştığınız her bir içeriğin Gizlilik Ayarları'nı değiştirebilirsiniz.)

Küçük bir arkadaş grubu ile paylaşım: Aile bireyleriniz, futbol takımınızdaki veya kitap kulübünüzdeki arkadaşlarınız gibi belirli bir grup kişiyle içerik paylaşmak için Gruplar Özelliği'ni kullanın.

Tek bir kişiyle paylaşım: Arkadaşınızın Duvarında yazı yazmak ya da bir şey paylaşmak için, duvarının en üstündeki paylaş menüsünü kullanabilirsiniz. Arkadaşınızın arkadaşları da gönderinizi görebilir. Birisiyle özel bir şey paylaşmak istediğinizde, kendisine özel mesaj gönderebilirsiniz.
Son düzenleyen _Yağmur_; 20 Haziran 2013 09:10 Sebep: Mesajlar Birleştirildi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

29 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
29 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
29 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Taslak Konular