Arama

Facebook hesabıma erişimi kaybetmemeyi nasıl garanti altına alabilirim?

Güncelleme: 24 Haziran 2013 Gösterim: 11.513 Cevap: 0
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
31 Mart 2012       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Facebook hesabımı nasıl korumaya alabilirim?
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Facebook hesabınıza giriş yapamamanız durumunda, sizinle iletişime geçmek ve hesabın sizin olduğunu kanıtlamak için çeşitli yollara başvurmamız gerekir. Hesabınıza girememe durumunu tamamen önlemek için:

  • Hesabınıza başka bir e-posta adresi daha ekleyin: Böylece, giriş e-posta hesabınıza olan erişiminizi kaybetmeniz durumunda kullanabileceğiniz yedek bir adresiniz olmuş olur. Herhangi bir Facebook sayfasının üstündeki Hesap açılır menüsünden erişebileceğiniz Hesap Ayarları sayfasından e-posta adreslerinizi ekleyebilir veya düzenleyebilirsiniz.

  • Hesabınıza bir güvenlik sorusu ekleyin: Şifrenizi unutmanız ve e-posta hesaplarınıza olan erişiminizi kaybetmeniz durumunda, tekrar Facebook hesabınıza girmenize yardımcı olmak için bunu kullanabiliriz. Daha fazla bilgi alın.

  • Facebook hesabınızda listelenen e-posta adreslerine yalnızca ama yalnızca sizin eriştiğinizden emin olun: Yeni bir şifreye ihtiyaç duymanız durumunda, bunu size e-posta ile gönderebilmemiz gerekir. Hesabınızdaki e-posta adreslerinden birine erişimi olan herhangi bir kişinin Facebook hesabınız için yeni bir şifre isteyebileceğini unutmayın. Ek e-posta adreslerinizden birine olan erişiminizi kaybederseniz, bunu Facebook hesabınızdan mutlaka kaldırın.

  • Hesabınıza cep telefonu numaranızı ekleyin: Ayrıca, cep telefonunuza hesap bilgileri de (örn: şifrenizi yenilemek için bir kod) gönderebiliriz. Hesabınıza cep telefonu numaranızı eklemek için Hesap Ayarları sayfanızda Cep Telefonu sekmesindeki talimatları izleyin.

  • Hesabınızda doğru bilgilere yer verin: Profilinize (zaman tünelinize) erişiminizi kaybetmeniz durumunda profilinizi bulabilmemiz için gerçek adınızı ve doğum tarihinizi kullanın. Adınızı Hesap Ayarları sayfanızdan değiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi alın.

Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Haziran 2013 15:51
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...

Benzer Konular

25 Mayıs 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
16 Eylül 2013 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar
11 Ocak 2015 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar
10 Şubat 2013 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar