Arama

Neden Facebook'tan bir onay e-postası aldım?

Güncelleme: 23 Haziran 2013 Gösterim: 10.877 Cevap: 0
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
31 Mart 2012       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Neden Facebook'tan bir onay e-postası aldım?
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Bir Facebook hesabına kaydolduğunuzda veya mevcut hesabınıza yeni bir e-posta adresi eklediğinizde, Facebook size bir e-posta gönderecektir. Böylece, hesabınıza bağlı bir e-posta adresine sahip olduğunuzdan emin olabiliriz. Bunu onaylamak için, tek yapmanız gereken e-postadaki bağlantıya tıklamaktır.

Bir Facebook hesabına kaydolmadıysanız ve hata sonucu bir onay e-postası aldıysanız, e-postanın altındaki bağlantıya tıklayarak ilgili hesabı devre dışı bırakabilirsiniz.


Facebook e-posta onayından bir an önce kurtulmak istiyorum yapmak istemediğim bir şey yüzünden 1 haftadır Facebook' a giremiyorum.Hiç bir arkadaşımla bağlantıya geçemiyor ve mesajlara yanıt veremiyorum tek görebildiğim bildirim mesaj ve istek gönderileri, ben bunlardan sadece isteklere cevap verebiliyorum. Bu durumdan nasıl kurtulacağımı bana söyler misiniz?

E -posta onay kodları nerede?

Alıntı

E-posta adresinizi onaylamak için, Facebook'un kayıt onay e-postasındaki bağlantıya tıklayın. Bu e-postayı bulamıyor veya hesabınızı onaylayamıyorsanız, durumu bize bildirin.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

facbok sayfama erişemiyorum.hesabımın onayalanması isteiyor.microsoft hesabı açtım.yine eposta onayı gönderiliyor.gelen kutumda ileti yok.yardımcı olur musunuz...

Gelen kutusunun altında Gereksiz diye bir yer var ona tıklayınız.
Son düzenleyen Efulim; 23 Haziran 2013 15:10
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...

Benzer Konular

26 Mart 2015 / Misafir Soru-Cevap
31 Mart 2012 / CrasHofCinneT Taslak Konular