| | #266 (mesaj-linki) |
Cvp: Sirenes ( Deniz Kızları ) | |
|
| | #267 (mesaj-linki) |
Cvp: Sirenes ( Deniz Kızları ) ![]() | |
|
| | #268 (mesaj-linki) |
Cvp: Sirenes ( Deniz Kızları ) | |
|
| | #269 (mesaj-linki) |
Cvp: Sirenes ( Deniz Kızları ) ![]() | |
|
| | #270 (mesaj-linki) |
Cvp: Sirenes ( Deniz Kızları ) ![]() İyiki varsın DENİZ KIZI.... Senin için o yok derlerdi de hep ben inanmazdım. O sadece efsanelerde yaşar yüreklere sığmaz,durmaz derlerdi de ben gülüp geçerdim. Benim yüreğim okyanus kadar engin, bir girdimmi oraya asla çıkmak istemez bir daha deniz kızı der durudum.Olmaz, sığmaz ve durmaz diyenlere inat bekledim durdum çok gecelerde yakamozla dans ederken dalgalar sahilde. Ne o sizde mi öyle diyenlerdensiniz? Sizde mi onun; efsanelerin baş oyuncusu olduğuna inananlardanmısınız yoksa?Şşşttt susun bence yanılacaksınız evet dediğinizde. O efsanelerden sıyrılıp geldi bir gece vakti yüreğime. sordum; "Benim yüreğim mavi benim yüreğim bir derinlik. Bazen okyanuslar kadar soğuk bazen okyanusun gecesi kadar karanlık.Herşeye rağmen deniz kızı, burda sana ait bir yer var artık..." sustu,gözlerimin içine baktı efsanelerin buğusu kaplamıştı o gözlerini, beni içine çekip aldı ruhuyla bedenine dokunamadan ve dediklerimin cevabını veriyordu evet dercesine yüreğimin derinliğine dalıp giderken... SENİ SEVİYORUM DENİZİN KIZI! | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Sirenes (Deniz Kızları) - Deniz Kızı Resimleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Deniz Fenerleri | virtuecat | Genel Mesajlar | 3 | 09-06-2008 11:17 |
| Jeomorfoloji | Hay_LaZ | Coğrafya | 2 | 04-06-2008 12:57 |
| Deniz Biyolojisi | virtuecat | Deniz Bilimleri | 3 | 09-09-2007 19:51 |
| Prof. Dr. Ertuğrul Doğan (Prof. Dr. Ertuğrul Doğan Hakkında) | Kral_Aslan | Bilim tr | 0 | 21-02-2007 23:29 |
| Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1996 | 03-12-2006 19:50 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||