| | #1 (mesaj-linki) | |
| Fenerbahçe Televizyonu (FB TV) Fenerbahçe TV Vikipedi, özgür ansiklopedi Açılış 26 Ocak 2003 Sahibi Fenerbahçe Spor Kulübü Slogan Türkiye'nin ilk yıldızı (Ocak 2003-Ocak 2005), Türkiyenin tek yıldızı (Ocak 2005-Nisan 2007), Türkiye'nin ilk spor kulübü televizyonu (Nisan 2007-şu an) Ülke Türkiye Website Fenerbahçe.org FB TV Fenerbahçe Televizyonu, 26 Ocak 2003'te yayın hayatına başlamıştır. Türkiye'deki ilk spor kulübü televizyon kanalı Fenerbahçe Televizyonu'dur. Türksat Kablo TV, Türksat 2A Uydusu, Digiturk ve internetten izlenebilmektedir. Fenerbahçe'nin başta futbol ve basketbol branşları olmak üzere tüm branşlarındaki aktiviteleri, müsabakaları, çalışmaları, sporcu ve antrenörlerin görüşlerini başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere tüm sporseverlerin ilgisine sunmuştur. Hem tematik hem de eğlence kanalı bileşimi FB TV'de gerçekleştirilmiştir. Spor haberleriyle ve olaylara yaklaşımıyla Fenerbahçeliler dışında da tüm sporseverlere hitap eden, çeşitli programlarıyla da her kesimin ve her yaştan insanın kendini bulabileceği yayınları ile tüm sporseverlerin hizmetindedir.Ama spikerler tek yönden baktıkları için reytingi düşüktür. Kanalda Yayınlanan Programlar ·Spor Magazin ·Maç Kaç Kaç ·Haftanın Konuğu ·Müzik Box ·Güncel Sağlık ·Eğitimde Farklı Bakış ·Potada Fener ·Kaptan Köşkü ·Moto Keyf ·Genç Çizgi ·Gençler Konuşuyor ·Fenerium On-Air ·Countdown sinema sinema Yayını
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Fenerbahçe Televizyonu (FB TV)
ben recep fb ye başarılar dıler her yerde sampıyon olmasını isterim.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
mrb kıvanç abi ve yanındaki güzel abla burdan tüm fenerbahçe camiasına slmlar aslında benim düşüncem fenerin hala şampiyon olma umudu var bu geçtigimiz hafta gs ve tsnin kaybetmesi çok iyi oldu fb bu sezon biraz kötü ama olsun hep iyi olcaz diye bişey yok..!! buarada volkan ballı,tümer metin,ugur boral,semih şentürk,diego lugano bu benim için degerli olan özel futbolculara çok çok slmlar diliyorum ayrıca tümer abide çok iyi bir insan ona kocaman slmlıyorum..... umarım fener bu sezonu atlatırsa rahatlıcaktır eminim.....!!!!!!!!!! ![]() ben M.FIRAT ÖZEKİN SAYGILARIMLA
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ben fanatik bir arslan ekşi taraftarıyımm onu çok seeviyorum bende bir valeybolcuum...kuşadasında oturuyorum inşallah önümüzdeki yıl fb ye transfer olacağım inşallah arslan abi gtmez onu çok seviyorum fb ye bu sezon başarılar dilerim volkan demirel in bir sürü posteri var gazete küpürleri var kıvanç abi seni çok seviyorum .... arslan bi yana sen bir yana kıwanç abim...deemin ki mesajı yasan bnm kıvanç abi hane seni bir yana arslan abiyi bir yana koymuştum yaeww adım seray deniz başarılarrr... Son Düzenleyen SERAYDENİZ; 14-04-2009 @ 18:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
merhaba FB TVnin gülleri ben antalya manavgattan CRaZy FeNeRLi.bu size ilk mesajım ama merak etmeyin son değil.ben bu sıkıntılı günleri geçireceğimize inanıyorum ama futbolda bu sezon bence şampiyon olamayız umarım fortisi alıp UEFA ya katılırız.ben bir konuya daha deyinmek istiyorum FENERBAHÇE hep ilklere imza atıyor ama bunun patentini almıyor bi bakıyorum iki gün sonra bizim ilklerimizi rakip takımlar kopyala yapıştır yapmış.bence her ilkimiz icin patent almalıyız ve sadece bizde olmalı. bırakın rakipler kendileri düşünsün kenndileri ilklerini bulsun. bu arada bugün SEMİH ŞENTÜRK'ün doğum günü ona FENERBAHÇE'DE nice mutlu seneler geçirmesini diliyorum
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
merhaba ben izmirden oğuzhan maça biletler tükendiği için gidemiceğim çok üzgünüm ama fenerbahçemizi televizyondanda destekliceğim takımımıza güveniyorum kupayı alacağız ve bu özlemlik sona erecek.. kupayı müzemize götürmek istiyoruz maç skoru 2-0 fenerbahçemiz tamamlayacak kupa bizimmmm
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
karsımıza 2de1 cıkmayın artık ya sıkıldık sızden baskaları gelsın bu mac bızım sukor olarak yıne 2 1 dıyorum goller kral guıza karal alex Kasabalı Süleyman Genç FenerBahçelielr Son Düzenleyen Guiza43; 13-05-2009 @ 15:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Fenerbahçe Televizyonu (FB TV) GÜN GELECEK DEVRAN DÖNECEK BİR GÜN HERKEZ FENERLİ OLACAK ...![]() GeNç fener bahçeli arkadaşlarıma burdan selamlar hekez bilsinki ; ######BURASI KADIKÖY BURDAN ÇIKIŞ YOK###### | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
slm ben ayşe yıldız 1909 doğumluyum ve fener bahçeliyim bu sene şampiyon olamadığımız için üzgünüm ve yeni olacak başkanımıza önümüzdeki yıl güzel bir takım kurup şampıyon ve kupa almamız için ömrüm oldukça dua edecem ve ayrıca olum kızım ve torunlarım hep fener behçeli ayşe yıldız k.maraş afşin | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ben takımımın sadece kupalar kazandığında yanında değildim her zmn onunlaydım ve onunla olacam. kupalar sadece bunun bir hediyesi. FENERBAHÇEM bu hediyelerden bsadece bu sene yararlanamadı her takımın başından böyle kötü dönemler geçer inanıyorum sadece bu seneye mahsus bir şeydi bu. diğer senelerde umarım böyle şanssızlıklar yaşamayız nice nice kupalar kazanırız inşallah. tüm FENERBAHÇE CAMİASINA slmlar
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| countdown, countdown fb, countdown fb tv, countdown@fb tv, countdown@fbtv, fb tv, fener tv, fenerbahce tv, fenerbahçe televizyonu, fenerbahçe tv, |
Fenerbahçe Televizyonu (FB TV) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fenerbahçe Gifleri | virtuecat | Fenerbahçe | 128 | 2 Hafta Önce 02:42 |
| PC ShowBuzZ / İnternet Televizyonu | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 10 | 05-04-2009 10:15 |
| Fenerbahçe Marşları | Demir YumruK | Fenerbahçe | 17 | 19-01-2009 22:16 |
| Fenerbahçe SK | virtuecat | INTERNATIONAL FORUM (English) | 38 | 26-02-2008 22:56 |
| Fenerbahçe 100. Yıl Marşı | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 14-05-2007 12:18 |