| | #31 (mesaj-linki) | |
| İnsanları Kurtarma Oyunu Güzel
sizi çok keyifli saatler bekliyor Farenizin sol tuşuyla kazı çalışmaları yapıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken ilk nokta, yüksek yerlerden işçilerinizi düşürmemek. Daha sonraysa çıkışa yöneltmek. Pipol Destination Oyun Linki | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Odadaki Şifreyi Çözme Oyunu
EVET arkadaşlar size bir yeni zeka oyunu taıtmak istiyorum odadaki nesneleri kontrol ederek sizden istenilen nesneleri bulmaya çalışıyorsunuz ve oyunun şifrelerini çözmeye çalışıyorsunuz iyi oyunlar Şifre Çözme Oyunu Linki | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Buz Tabancasi Oyunu Sürükleyici
Bu Oyunda Düşmanlarını buz silahınla dondur ve kötü adamları Noel`i mahvetmeden durdurmaya çalışıyorsunuz Noel Baba`yı klavyedeki yön tuşları ile (yukarı, aşağı, sağa, sola) hareket ettir. Space tuşu ile hedefe ateş et. Düşmanları buz tabancası ile dondururmaya çalışın iyi oyunlar Buz Tabancası Oyun Linki | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Nefirde Bot Yarışı Oyunu
nehirde bot sürmeye ne dersiniz güzel ve eğlenceli bir gezintiye varmısnız 3D efektleri ile kaplanmış oyun siz değerli arkadaşlarımın beğenisine sunuyorum oyunda ara tuşu ile nitro yaptırabilirsiniz yatınıza Nehirde Bot Yarışı Oyun Linki | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Blok Patlatmaca Oyunu
Evet size yeni ve zor geçilecek bir oyunu takdim etmek istiyorum bu oyun zeka gerektirecek bir oyun ince hesapların yapılması gereken bir oyun Aynı renkli kutucukları yan yana getirip hiç kutu bırakmamalısınız İyi oyunlar Blok Patlatmaca Oyun Linki | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Küçük Ninja İş Başında
güzel ve eğlenceli bir oyun olarak gördüğüm bu oyunu sizlerle paylaşmak istedim. Bu oyun ilerlemeli bir oyun ve karşıdan gelebilecek düşmanlara karşı savaşılan bir oyun Tuş Fonksiyonları : üst yon tuşu zıplama alt yön tuşu bloke etme sağ sol yön tuşu haraket etme Ara tuşu ve X tuşu atak saldırı yapmaya yarıyor iyi oyunlar diliyorum Küçük Ninja Oyun Linki | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Süper Etaplı Dövüş Oyunu
Oyun yükledikten sonra ilk ekranda fare ile sağ üstteki play'e ""1"" kere tıklayıp bekleyin. Daha sonra bir demo gelecek. Demoyu geçmek için sol alttaki skip'e tıklayın. Şimdi üstteki Start Game'e tıklayın. Sıradaki ekranda çeşidi seçiyoruz. Her seçim oyunun kurallarını bir parça değiştiriyor diyebiliriz. Biz en üsttekini (CAMPAIGN) seçelim. (Siz diğerlerini sonra denersiniz). Şimdi ortadaki karakterin sağ ve solundaki oklara fare ile tıklayarak karakterinizi seçin ve sağ üstteki NEXT'e tıklayın. Sıradaki ekranda ise yine fare ile oynamak istediğiniz mekanın üzerine tıklayın. Açılan pencerede tekrar Go'ya tıklayın ve oyuna girin. Klavye yön tuşları ile oynanıyor. Yukarı tuşu zıplar. Aşağı tuşu korunma. Z - X tuşları saldırı tuşlarıdır. Boşluk tuşu oyunu dondurur. Bu kadar açıklama yeterli sanırım kalan detayları zamanla ççözersiniz Etaplı Dövüş Oyunu Linki | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Sürükleyici Kılıçla Duello Oyunu
Güzel bir duello oyunu Kahramanımız dinazorlar diyarında şovalyelerle ve kılıçla duello yapıyor buradaki amaç karşıdaki şovalyeyi öldürüp puan kazanmak ve size sunulan bölümde kendinize yeni kılıçlar ve dinazorlar almak oyun gecmeli bir oyun gittikce karşıdaki şovalyenin canı dahada yükseliyor iyi oyunlar Kılıçla Duello Oyunu Linki | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Süper Bir Tenis Oyunu
Merhaba Yeni ve yine Süper bir oyunu siz değerli arkadaşlarıma tanıtmak istiyorum Süper 3 Boyutlu bir tenis oyunu Tenis Oynıyacak insan gerçek insan gibi ve sizin mausenizin kontrolu altında İyi oyunlar Arkadaşlarım... Süper Tenis Oyunu Linki | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Oyun Linkleri Tom ve Jerry = http://www.cartoonnetwork.com/games/...catch/game.swf | |
|
![]() |
| Etiketler |
| flash, linkleri, oyun |
Flash Oyun Linkleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bedava Eğlence Paketi (50 Flash Oyun) | CrasHofCinneT | Klasik Oyunlar | 3 | 25-06-2009 08:04 |
| Oyun - Oyun Nedir - Oyun Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 19-03-2009 10:47 |
| Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 23:48 |
| Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 6 | 18-01-2009 23:44 |
| RapGet v.1.00 beta 5 (Linkleri yazın sırayla kendi indirsin) | Halil_63 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 07-07-2007 17:28 |