Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > Flash Oyunlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-05-2008   #1 (mesaj-linki)
Çatıda Zıplama

Arkadaşlar binaların üzerinden atlamaya çalışıyoruz.Atlama işlemini klavyenin ok tuşları ile yapabilirsiniz;
Sağ tuş ile binalara doğru sol tuş ile geri doğru gidebilir ve aşağı tuşu ile de durabilirsiniz

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-05-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Çatıda Zıplama

oyun güsel saol paylastıgın için level=6
Eski 09-06-2008   #3 (mesaj-linki)
Bia

guzelmis cidden de o besinci level da kirmizi kopruyu gecemiyorum bir turlu =]
Eski 09-06-2008   #4 (mesaj-linki)

Güzelmiştelevel 7 de binanın üstünden atlayıp buluta çarpıyorum
Eski 10-06-2008   #5 (mesaj-linki)

18 levele kadar geldim çok zevkli ya sol tuşu kısa atlama yapıyor aşağı tuşu adamı durduruyor sağ tuşda uzun atlama yapıyor akadaşlar=)
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
atlama ziplama oyunu, uzun zıplama oyunu, ziplama oyunlari, ziplama oyunları, ziplama oyunları, zıplama oyunları, zıplama oyunları, zıplama oyunları, çatıdan atlama oyunu, çatılardan atlama oyunu,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.18107200 saniyede (72.68% PHP - 27.32% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR