| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yumurta KırmaArkadaşlar 30 saniyede kırabildiğiniz kadar yumurta kırın,stres atın... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yumurta Kırmaen fazla 8 tane kırdım:// ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yumurta Kırma![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yumurta Kırma | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yumurta Kırma
Bayılırım böyle flash oyunlara.. Bunun bir değişiği vardı eskiden de, farenizle noktalara vurup, level level yükselip kaç top vurduğunuzu hesaplıyordunuz, kısıtlı bir zaman için. Ama bundan farklı olarak, toptan başka hiçbir yere tıklamamanız gerekirdi, yani öyle çabuk ve fazla yapacağım diye nereye gideceğini hesaplamadan tıklamanızı önlemek için.. Bu, çok kolay yani.. ama yine de çok eğlenceli.. ![]() Teşekkürler MeLL.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yumurta Kırma Rica ederim RuBİ.İyi eğlenceler.Ayrıca Çok iyi bir puan,tebrikler... imzanda da Barış Akarsu'nun resmi var,çok severim,Allah rahmet eylesin ![]() ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Ben de teşekkür ederim MeLL.. ![]() [Ve imzama gelince, evet. Barış Akarsu'm var. Ve birlikte çekildiğimiz resimdeki kişi ise Barış Akarsu değil, yakında bir aksilik olmazsa kuracağımız gruptan Semih. (2004) Decibel grubunu bilenler bilir onu. Benzerliği nedeniyle ikisini karşılaştıran bir resim koydum. Çünkü Barış'ı çok seviyordum. Müzik alanımız için büyük bir kaybımız o bizim. Neyse, fazla uzattım sanırım, özür dilerim. :/ ] | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ben 4 tane kırabildim | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
16 yaptım biraz daha uğraşsam olacak | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yumurta Kırma RuBi'ye; Hım Semih'e başarılar dilerim ama sözünü ettiğin grubu hiç duymadım.Evet Barış Akarsu'ya biraz benziyor,ama ben Barış'ı çok seviyorum Kolayca ayırt ettim yani | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kırma, yumurta |
Yumurta Kırma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Şifre Kırma | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 122 | 4 Gün Önce 21:48 |
| Hobiler - Tel Kırma | CaNaRY | El İşleri ve Hobiler | 3 | 14-07-2009 23:52 |
| Kırma - Kırma Nedir - Kırma Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 27-12-2007 11:22 |
| Uzay Taşı Kırma | BrookLyn | Flash Oyunlar | 2 | 22-03-2007 20:21 |
| Yumurta | Blue Blood | Flash Oyunlar | 19 | 01-10-2006 23:33 |