| | #1 (mesaj-linki) |
Exmortis (Ölüler) - Ölüler - Ölüler Evinden Kaçış Bir akşam kafanda bir şişlik ile ormanda uyanıyorsun hava oldukça soğuk ve seçeneklerin donmak ya da korunç görünüşlü bir eve sığınmak. Aslında seçeneğin falan yok! O eve sığınacak ve evin barındırdığı dehşeti yani exmortis'in sırrını çözmeden çıkamayacaksın. Baştan belirtmekte yarar var oyunda biraz ingilizce gerekiyor, ve miden hassas ise kanlı sahneler de içerdiğini şimdiden söyleyeyim. Oyun oldukça karanlık bir ortamda geçtiğinden ben ekranımın ışık ve kontrast ayarlarını değiştirmek zorunda kaldım. Oyunun yaratıcısı karanlık ortamda sesini açarak oynamanı tavsiye ediyor...iyi oyunlar size bu arada lanetli evden cıkmak için biraz sabır gerekiyor... Etiketler: exmortis, ölüler, korkunç, korku Son Düzenleyen Morrigan; 19-11-2006 @ 21:46. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Exmortis, Ölüler, Korkunç, Korku
oyun güzel ama gerçektende ingilizce bilmek gerekiyor
Son Düzenleyen Morrigan; 19-11-2006 @ 21:47. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
oyunu bilgisayarımıza kaydedebiliyormuyuz??
Son Düzenleyen Morrigan; 19-11-2006 @ 21:48. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
şifreyi bulamadım
Son Düzenleyen Morrigan; 19-11-2006 @ 21:47. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Exmortis, Ölüler, Korkunç, Korku bende şifreyi bulamadım ama oyun çok güzel . Son Düzenleyen Morrigan; 19-11-2006 @ 21:48. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| en korkunç ölüler, exmortis, korku evinden kaçış, korkunc oluler, korkunc ölüler, korkunç ölüler, korkunç ölüler, korunç, korunç oyunlar, korunç resimler, korunç resımler, oluler, olüler, öluler, ölüler, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||