| | #1 (mesaj-linki) | |
| IQ Testibu oyunu yazılı olarak duymuşsunuzdur mutlaka ama burda birde online deneyin.. ![]() Oyunu başlatmak için karşına çıkan büyük yuvarlağa tıklaman gerekiyor Oyunun Kuralı: "Herkes Nehirden Karşıya Geçmeli" Sala binecek kişiler salın üzerindeyken, salla karşıya geçmek için kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor Kurallar: Bir seferde sadece 2 kişi sala binebilir. Baba, anneleri yokken kızların hiç biri ile sala binemez. Anne de babaları yokken oğullarından hiç biri ile sala binemez. Hırsız, polis yokken aile ile yalnız kalamaz. Salı kullanmayı da sadece Anne, Baba ve Polis biliyor! Son Düzenleyen ozti; 17-12-2005 @ 21:43. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IQ Testi![]() kolaydı yawwwwwwww Son Düzenleyen YoLGeZeR; 17-12-2005 @ 22:00. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IQ Testi
bende yaptım resmi nasıl göstereceğimi bilmediğimden gösteremiyorum
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
bende yaptımmmm =) ama baya uğraştım yaa son anda
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IQ Testi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar çok hoş bu ya bende yaptım ilk seferde ama resmi nasıl gösterecem bilmiyorum | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ben yapamadım ya iraz tüyo verin
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
sonunda yaptım ama nasıl gösterecem resmi bilen varsa soylesin bana
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| testi |
| 11 yas iq testi, 12 yas iq testi, 5 yas iq testi, 6 yas iq testi, iq testi oyunlari, |
IQ Testi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Biyokimya testi alt 84, hormon testi TSH 7.72 sonucu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 2 Hafta Önce 18:46 |
| IQ Testi | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 7 | 05-10-2008 12:50 |
| İkili Tarama Testi (11-14 Testi) | Blue Blood | Kadın ve Sağlık | 4 | 11-06-2008 11:46 |
| Reaksiyon Testi | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 28-04-2007 11:47 |
| IQ Testi | kompetankedi | Flash Oyunlar | 1 | 01-11-2006 20:42 |