| | #1 (mesaj-linki) | |
| Zidane - Materazzi / En güzel kafayı atıp Kırmızı Kart'ı almaya çalışın | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ZiDANE - MATERAZZi / En GüzeL KafaYı AtıP Kırmızı Kart'ı ALmaya ÇalışıN :) Çok güzel yapmışlar saol | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ZiDANE - MATERAZZi / En GüzeL KafaYı AtıP Kırmızı Kart'ı ALmaya ÇalışıN :) Her Yerde Moda Oldu Bu Oyun | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ZiDANE - MATERAZZi / En GüzeL KafaYı AtıP Kırmızı Kart'ı ALmaya ÇalışıN :) çok güzel olmuş ellerine sağlık | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ZiDANE - MATERAZZi / En GüzeL KafaYı AtıP Kırmızı Kart'ı ALmaya ÇalışıN :) Bu oyunu yapanin eline emegine saglik ,ben çok sevdim,Materazzi Zizoumuzdan binlerce kafayi hak ettigi icin bu oyun benim icin zevkli bir oyundur:-)))) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ZiDANE - MATERAZZi / En GüzeL KafaYı AtıP Kırmızı Kart'ı ALmaya ÇalışıN :) evet melinda haklısın insanın annesine bacısına küfür edilmesi hemde 3 defa ben olsam bende kaldıramazdım dünyaya yayılması lazım bu oyunun herkes kafa atsın Materazzi ye....şfrz... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ZiDANE - MATERAZZi / En güzel kafayı atıp Kırmızı Kart'ı almaya çalışın kafayı kodummu yıkarım | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ZiDANE - MATERAZZi / En güzel kafayı atıp Kırmızı Kart'ı almaya çalışın
stres atıyor insan ne güzel vurdukça vurası geliyo | |
|
![]() |
| Etiketler |
| almaya, atıp, Çalışın, güzel, kafayı, kartı, kırmızı, materazzi, zidane |
Zidane - Materazzi / En güzel kafayı atıp Kırmızı Kart'ı almaya çalışın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Zidane Materazzi Kafa Atma | RuffRyders | Flash Oyunlar | 19 | 02-06-2009 19:36 |
| Zinedine Zidane (Zinedine Zidane Kimdir? - Zinedine Zidane Hakkında) | KisukE UraharA | Spor ww | 2 | 01-06-2009 08:23 |
| Kırmızı Başlıklı Kız (Kırmızı Başlıklı Kız Kimdir? - Kırmızı Başlıklı Kız Hakkında) | BARIŞ | Masal Kahramanları | 5 | 14-05-2009 20:02 |
| Marco Materazzi (Marco Materazzi Kimdir? - Marco Materazzi Hakkında) | BrookLyn | Spor ww | 1 | 01-01-2009 23:37 |
| Kırmızı Nokta (Kırmızı Nokta Kimdir? - Kırmızı Nokta Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 0 | 05-09-2008 13:42 |