Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2007   #101 (mesaj-linki)
pc_kopat06
Cvp: Flash Destek hattı

ya üstadlar bir sorum olacaktı,..swf textle flash yaptık da hani o kolaymış swish maxı deneyim dedimdiş neyse onda da iki haftadır çalışıyorum bir imzayı zor yaptım benim sorum şu ki bu swish max da birinci sayfayı bitirdikten sonra ikinci sayfaya nasıl geçeriz bir sayfayı bitidikten sonra donup kalıyorum...ilgilenirseniz sevinirim....
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-04-2007   #102 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

pc_kopat06 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya üstadlar bir sorum olacaktı,..swf textle flash yaptık da hani o kolaymış swish maxı deneyim dedimdiş neyse onda da iki haftadır çalışıyorum bir imzayı zor yaptım benim sorum şu ki bu swish max da birinci sayfayı bitirdikten sonra ikinci sayfaya nasıl geçeriz bir sayfayı bitidikten sonra donup kalıyorum...ilgilenirseniz sevinirim....
Sayfadan kasıt nedir. Tam ne yapmaya çalışıyosun anlatırmısın ? Belkide hepsini aynı scene içinde yapman mümkün olabilir.
Eski 25-04-2007   #103 (mesaj-linki)
pc_kopat06

ya üstad sizin yaptığınız gibi flash işte..arkadaşlar yapmış ya işte aynen öyle..mesela 5 tane resim olacak ben birinci resmi koyuyorum müziğni bir bölümünüde yazıyorum ,efektini de veriyorum bundan sonra ikinci resim koycam ve ona da şarkının diğer bölümlerini falan koycam fakat bir türlü yapamadım...ilkönce insertten yeni bir scene seçiyorum onu da yapıyorum fakat onu yapınca flash bozulıyor birincisiyle ikinci sayfa birbirine giriyor acaba nasıl olcak..
Eski 25-04-2007   #104 (mesaj-linki)
pc_kopat06

ben ayrı ayrı sceneleride denedim yine omadı usta ya işin içinden çıkamadım bir türlü..
Eski 25-04-2007   #105 (mesaj-linki)
AriThmetiCs

ya üstad sizin yaptığınız gibi flash işte..arkadaşlar yapmış ya işte aynen öyle..mesela 5 tane resim olacak ben birinci resmi koyuyorum müziğni bir bölümünüde yazıyorum ,efektini de veriyorum bundan sonra ikinci resim koycam ve ona da şarkının diğer bölümlerini falan koycam fakat bir türlü yapamadım...ilkönce insertten yeni bir scene seçiyorum onu da yapıyorum fakat onu yapınca flash bozulıyor birincisiyle ikinci sayfa birbirine giriyor acaba nasıl olcak..
Aşağıdaki Link'te Sana Yardımcı OLacak ResimLi AnLatımı BuLabiLirsin...

SaygıLar..

Link:SWiSHmax Dersleri
Eski 27-04-2007   #106 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Kurt Reis adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Al hançeri vur kalbime,kalbim kana bulansın.Ama fazla derine inme.Çünkü orda sen varsın...<<şunlar yazsın Birde karanlıktaki Reis yazsın yeter

ALLAH (c.c) razı olsun ilgili arkadaşlardan
Bunları flash imza istek bölümüne yazarsan yardımcı olcağız bu konunun hemen atlındakı
Eski 27-04-2007   #107 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

yanlış yazdım zaten
Eski 03-05-2007   #108 (mesaj-linki)
pc_kopat06

meraba arkadaşalar..ben swishle flash yapıyorum da bu flash bitince sonuna tekrar izle butonu eklemk istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim....
Eski 03-05-2007   #109 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

meraba arkadaşalar..ben swishle flash yapıyorum da bu flash bitince sonuna tekrar izle butonu eklemk istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim....
Aşağıda Resimdeki Gibi Yapabilirsiniz Kolay Gelsin.

Eski 03-05-2007   #110 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

resimdeki gibi sırası ile gösterilenleri uygularsan istediğin sonucu alabilirsin

1- flashın sonuna stop ekliyosun

2- Tekrar izle yazısı üzerinde sağtuş script>> movie control>>play işlem tamamdır : )

Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, flash, flash veya swf, hattı, yardım
www flast desdek com,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 23:48
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 6 18-01-2009 23:44
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 13 12-12-2008 20:04
123 Flash Image/Sound Extractor Flash Dosyalarından Ses ve Resim Alın ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 17-05-2008 20:33
Flash Programları AnimFx MixFX Magic Flare Astro Flash AnFx Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 13 26-09-2006 16:08