Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-05-2006   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Flash Destek hattı

Flash imzami eklemeye calisiyorum fakat bir hata mesaji aliyorum.Mesaj ayrintisi;
İmzanızda kullanamayacağınız vB kodları: [flash], [flasht], [flashg], [embed], [audio], [marquee].

Kullandigim Komut ve link; [+flash=http://img118.imageshack.us/my.php?image=msximza0az.swf]width=500 height=150[/flash+] (+ lar yok tabii ki)

Yardimci olursaniz sevinirim,
Saygilar
Revo.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-06-2006   #52 (mesaj-linki)

Arkadaslar Yapdığım swf uzantılı dosya var 3,59 mb nereye yukleyebılırım (:
Eski 21-06-2006   #53 (mesaj-linki)
SseeZZeerR

swf'ten fla'ya çeviren bir program buldum fakat nasıl kullanıcam bilmiyorum. bilen varsa yol gösterebilir mi?

program adı: Sothink

sorun da şu: elimde bir template var. bunun içindeki bazı yazı resim vs değiştirmek istiyorum. bunun için flash ile açabilmem lazım. Sothink ile bu main.swf isimli dosyayı(tek dosyada bütün site var) main.fla haline çeviriyor. Fakat flashta açtığımda sadece girişi görüyorum ne play çalışıyor sitenin çalışmasını görebiliyorum ne de herhangi bir değişiklik yapabiliyorum!! bu soruna açıklık getirebilirseniz çok memnun olurum.
Eski 02-07-2006   #54 (mesaj-linki)

Alıntı:
bilinmezden insan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam hala çözemediğim ve inatla sebebini merak ettiğim bir sorum var. Save Flash ile indirdiğim bazı flashları ne İrfanwiev da ne de media player da izleyemiyorum. Bunlar swf dosyaları dosyayı açmak istediğimde dosya başlığı okunamadı bilinmeyen dosya biçimi diyor örneğin flash bölümünde Morigan ın yayınladığı Water Boy flashında en son aynı hatayı aldım. Bir de sadece müzik klibi şeklindeki flash dosyalarında bunun olduğunu farkettim örnek yine Water Boy. Diğer flash dosyalarında bir probem çıkmazken bu tip flash dosyalarının bir özelliği veya özel bir koruma biçimi mi vardır da açamıyorum anlamadım ve kafama çok takıldı. Bu konuda bana yardımcı olursanız çoooook sevinirim.
İnternet explorerla aç . Açarken engel gelebilir bunun için ya her flash açışında engellenen içeriğe izin ver demelisin yada internet explorerda--araçlar--internet seçenekleri--gelişmiş bölümünde ortalara doğru güvenlik başlığı var burda ikinci seçeneğin yanına işaret koy ve artık sürekli izin ver demek zorunda kalma
Eski 03-07-2006   #55 (mesaj-linki)

YAA acill destek lasımm yaa ben hazırladığım flaşı kaydetiom sora kullnamıyom internet explorer da acılıyo istedim yerde nasıl kullnacamm mesela space eklemek istiyorum nasıl yapcamm yada birine yollamak istiyorumm.... bi yaardım ederseniz acip makbule geccek
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
flash video acma, flash video açma, flash video sorunu, flaş müzik, internette video açma programı, internetteki videoları açmak için, swf dosyalarını açma, video açmak için, video açmak için program, videoları açmak için program,
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 11 4 Hafta Önce 14:44
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 4 21-05-2008 21:24
FLIP Flash Album Deluxe virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 16-07-2007 00:29
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:04Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.30792904 saniyede (18.90% PHP - 81.10% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR