| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Destek hattı
ya üstadlar bir sorum olacaktı,..swf textle flash yaptık da hani o kolaymış swish maxı deneyim dedimdiş neyse onda da iki haftadır çalışıyorum bir imzayı zor yaptım benim sorum şu ki bu swish max da birinci sayfayı bitirdikten sonra ikinci sayfaya nasıl geçeriz bir sayfayı bitidikten sonra donup kalıyorum...ilgilenirseniz sevinirim.... | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Destek hattı | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
ya üstad sizin yaptığınız gibi flash işte..arkadaşlar yapmış ya işte aynen öyle..mesela 5 tane resim olacak ben birinci resmi koyuyorum müziğni bir bölümünüde yazıyorum ,efektini de veriyorum bundan sonra ikinci resim koycam ve ona da şarkının diğer bölümlerini falan koycam fakat bir türlü yapamadım...ilkönce insertten yeni bir scene seçiyorum onu da yapıyorum fakat onu yapınca flash bozulıyor birincisiyle ikinci sayfa birbirine giriyor acaba nasıl olcak..
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
ben ayrı ayrı sceneleride denedim yine omadı usta ya işin içinden çıkamadım bir türlü..
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Destek hattıSaygıLar.. Link:SWiSHmax Dersleri | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Destek hattı yanlış yazdım zaten | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
meraba arkadaşalar..ben swishle flash yapıyorum da bu flash bitince sonuna tekrar izle butonu eklemk istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim....
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |||||
1- flashın sonuna stop ekliyosun ![]() 2- Tekrar izle yazısı üzerinde sağtuş script>> movie control>>play işlem tamamdır : ) ![]() | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, flash, flash veya swf, hattı, yardım |
| www flast desdek com, |
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 23:48 |
| Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 6 | 18-01-2009 23:44 |
| SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için | NeutralizeR | Flash/Video Dünyası | 13 | 12-12-2008 20:04 |
| 123 Flash Image/Sound Extractor Flash Dosyalarından Ses ve Resim Alın | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 17-05-2008 20:33 |
| Flash Programları AnimFx MixFX Magic Flare Astro Flash AnFx | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 13 | 26-09-2006 16:08 |