Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-11-2005   #6 (mesaj-linki)
Cage

Photoshop, Paint Shop Pro, Fireworks gibi proffesyonel resim editorlerinden herhangi birinin yardımı ile resminizde gerekli gördüğünüz alanı kesip arka planı transparan olarak kaydetmek işinizi görecektir...

Photoshop Videolu Anlatım için Tıklayın...

Son Düzenleyen Cage; 02-02-2006 @ 14:12.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-11-2005   #7 (mesaj-linki)
evaneshade

Ya ben flash player da oyun yaratmak istiyorum e-kitap v.b bişeyleriniz varsa lütfen gönderin veya link atın ben indiriim
Eski 12-11-2005   #8 (mesaj-linki)
bilinmezden insan

selam siteye flash eklemek istiyorum daha önce forumda nasıl ekleneceğini görmüştüm ama şimdi bulamıyorum delirdim tekrar bu bölümde nasıl flash yükleneceğini tekrar açıklarsanız sevinirim
Eski 12-11-2005   #9 (mesaj-linki)
Lavunya

Alıntı:
cemalkinaz adlı kullanıcıdan alıntı
daha Acemilik dönemindeyiz soralım öğrenelim. Diyelim bir animasyon yapmak istiyorum. Bu animasyonda kendi remimi kullanmak istiyorum diyelim. Resmimin sadece kafa kısmını alıp çizilmiş bir vücuda ekleyip bir animasyon yapmak istiyorum. Ancak flash içine import edilen tüm nesneler kendisini çevreleyen en küçük bir dikdörtgen ile birlikte geliyor. Sadece kafa kısmını yani dörgen şekline dönüşmeden nasıl alırım. Bilen varsa şimdiden teşekkürler...
Macromedia flash ın herhangi bir surumundede bu olayı gerceklestirebilirsiniz.
Ama tabiki bir resim editoru programındaki iyi bir is cıkaramayabiliriniz.
Eski 13-11-2005   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
bilinmezden insan adlı kullanıcıdan alıntı
selam siteye flash eklemek istiyorum daha önce forumda nasıl ekleneceğini görmüştüm ama şimdi bulamıyorum delirdim tekrar bu bölümde nasıl flash yükleneceğini tekrar açıklarsanız sevinirim
http://www.msxlabs.org/forum/misc.php?do=bbcode

Tüm kodları burdan görebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
flash player yapmak, flash site yapmak istiyorum, flash video player yapmak, siteme animasyon yapmak istiyorum, sitene flash video player, sitene klip ekle, sitene video klip ekle, swf animasyon yapmak, videoklip, web sitesine flash ekleme,
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 11 4 Hafta Önce 14:44
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 4 21-05-2008 21:24
FLIP Flash Album Deluxe virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 16-07-2007 00:29
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:48Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11584210 saniyede (51.12% PHP - 48.88% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR