Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-11-2005   #11 (mesaj-linki)
Esener - avatarı

Ya Beyler, Swishte Çalan Şarkının Sürekli Çalmasını Nasıl Sağlayabiliriz???
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-11-2005   #12 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

SWiSHmax'a göre söylüyorum.

Ses dosyasını Import ettikten sonra Properties, Sound Effect tuşlarını göreceksiniz... Sound Effect tuşuna bastıktan sonra Loop sound bölümüne tekrar sayısını belirtebilirsiniz.
Eski 07-12-2005   #13 (mesaj-linki)
aLex

fLash yapımında kuLLanıLan küçük ses dosyaLarını nerde buLabiLiris eLinizde warsa ekLeyebiLirmisiniz weya forumda mewcutsa nerde buLunduğunu söLermisiniz rica etsem ¿?¿
Eski 07-12-2005   #14 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

aLex adlı kullanıcıdan alıntı
fLash yapımında kuLLanıLan küçük ses dosyaLarını nerde buLabiLiris eLinizde warsa ekLeyebiLirmisiniz weya forumda mewcutsa nerde buLunduğunu söLermisiniz rica etsem ¿?¿

Kısa Ses ( wav. mp3. )

Buradan Temin Edebilirsiniz..
Eski 18-01-2006   #15 (mesaj-linki)
andac9
Cvp: Flash Destek hattı

ben bir oyun yüklerken sadece orada yazı çıkıyor yani oyun direkt olarak açılmıyor yardım ederseniz memnun olurum
Eski 18-01-2006   #16 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

andac9 adlı kullanıcıdan alıntı
ben bir oyun yüklerken sadece orada yazı çıkıyor yani oyun direkt olarak açılmıyor yardım ederseniz memnun olurum
Anlatım eksik :... nereye oyun yüklüyorsunuz ? nerde yazı çıkıyor ? ve nasıl direk açılmıyor > kolay gelsin
Eski 18-01-2006   #17 (mesaj-linki)
CaNOgLaN

Selam Arkadaslar...Bi problemim varda bir türlü cözemedim..Ben swishmax kurdum.Flashi yapiyorum güzel oluyor ama bi sorun var ben bunu swf ye export yapinca flash siyah beyaz oluyor..Yani hazirladigim renklerde olmuyor..Acaba nerde hata yapiyorum..Yardimci olursaniz cok sevinecegim..
Eski 19-01-2006   #18 (mesaj-linki)
!nquE

Buz kalplı ve hercahı arkdaslarımın yardımları ıle flash destek hattına yazıyorum msjımı umarım bır sonuc alabılırım.

http://img39.imageshack.us/my.php?image=lk1fx.swf

Boyle kendımce bır ımza yaratmak ıstıyorumda ama tabı baska bır yerde kullanmak ıcın acaba nasıl donusturebılırım yardım edebılecek veya ızın verebılecek sorunumu cozebılecek yetkılıler bır cvp yazabılırse sevınırım...

Arkadaslar yardım edebılecek bırılerı yok muuu

Son Düzenleyen Blue Blood; 01-02-2006 @ 11:42.
Eski 01-02-2006   #19 (mesaj-linki)
KaRiZMa_PReNS

Ben flash Yapmak İstiyorum ama bU Konuda Hic Bir Bilgi Sahipi deyilip Nerden nasi Baslıcagımı Yardimci Olursaniz Sevinirim.. Saygılar..

Kendine iyi Bak Beni Dusunme Su Akar Yolunu Bulur..

Son Düzenleyen KaRiZMa_PReNS; 01-02-2006 @ 00:20.
Eski 01-02-2006   #20 (mesaj-linki)
gunes_tozu

arkadaşlar merhaba flashla web sitesi yapıyorum sorunlarım oluyor birlikde yardimlasacagim arkadaslar arıyorum msn adresimXXXXXXXXXXXXXX???????????

Son Düzenleyen Blue Blood; 01-02-2006 @ 11:32.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, flash, flash veya swf, hattı, yardım
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 23:48
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 6 18-01-2009 23:44
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 13 12-12-2008 20:04
123 Flash Image/Sound Extractor Flash Dosyalarından Ses ve Resim Alın ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 17-05-2008 20:33
Flash Programları AnimFx MixFX Magic Flare Astro Flash AnFx Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 13 26-09-2006 16:08