| | #21 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
|
Son Düzenleyen Blue Blood; 01-04-2006 @ 19:05. | |||||||||||||||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Flash Destek hattı
Son Düzenleyen CaNOgLaN; 03-02-2006 @ 16:50. | |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Bana İnternetten indirdiğim Flash Templateleri düzenlemeye yarayacak bir program önerirmisiniz?.. kendime küçük çaplı bir site yapacam bu yüzden lazım.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. ve bunlar swf uzantılımıydı bunları index.htm nasıl yaparım bi de bu soru var.. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
SwishMax <<< program adı üst alıntıda yazıyor....! Son Düzenleyen Blue Blood; 10-02-2006 @ 17:33. | |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Destek hattı Sana Lazım Olan Programlar ; 1 FLA 2 Flash Mx Profesyonel Fla ile Flash Dosyalarının uzantısını işlevleştirebilinir bi hale getirirsin elde ettiğin dosyalarıda Flash Mx de derlersin .... Heee Zordur Kolaydır Yapımı Uzundur Zahmetlidir ... Emeğinin Karşılığını Alacaksın Bir Yerdede neyse azimin tadini kaçirmiyim. swishmax la urasanınıza Kadar Baska Tavsiye Etceim Programlar Olur tabii ben bu Flash işine Bi El Ayak Atmak istiyorum Diyenler İçin. mesela Moho kullanabilirsiniz Çok zevklidir tutorials ları. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Re: Flash Destek hattı
Arkadaşlar çok acil bir isteğim olacak ve basit bir olay lütfen yapın.. bir kendi resmimi bir kız arkadaşımın resmimi verecem bana duygusal bir swf yapın yada gif..lütfen olay basit değilmi sadece 2 resimle duygusal bir animasyon onu çok sevdiğimi onun beni çok sevdiğini yani birbirimizi çok seviyoruz böyle bişey istiyorum..Lütfen..yapacak olan varsa özel mesajdan gönderecem resimleri..bir kalp bir kaç cümle olabilir tabi müzkite ekleyebilirsiniz..Lütfen... Son Düzenleyen D.a.w.N; 15-02-2006 @ 02:00. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
Ben Yaparım Delikanlı... Sen hele ulaş bakalım bana ,
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, flash, flash veya swf, hattı, yardım |
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 23:48 |
| Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 6 | 18-01-2009 23:44 |
| SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için | NeutralizeR | Flash/Video Dünyası | 13 | 12-12-2008 20:04 |
| 123 Flash Image/Sound Extractor Flash Dosyalarından Ses ve Resim Alın | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 17-05-2008 20:33 |
| Flash Programları AnimFx MixFX Magic Flare Astro Flash AnFx | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 13 | 26-09-2006 16:08 |