Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-02-2006   #31 (mesaj-linki)
D.a.w.N
Re: Cvp: Flash Destek hattı

RespecT adlı kullanıcıdan alıntı
Ben Yaparım Delikanlı... Sen hele ulaş bakalım bana ,
hocam özel mesaj attım ama...

bir de neden forum bende ingilizce görünüyor acaba?

türkçe yapıyorum yine ingilizce..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-02-2006   #32 (mesaj-linki)
Cvp: Flash Destek hattı

ben animasyon yapmak istiyorum hareketli hangi programı kullanabilirim ?
Eski 19-02-2006   #33 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Sentenced adlı kullanıcıdan alıntı
ben animasyon yapmak istiyorum hareketli hangi programı kullanabilirim ?
SwishMax sana uygundur flash olarak yapacaksan ::... tam sürüm programlar bölümünde Swish 2,0 konusu altında mesaj olarak var isteğin > kolay gelsin
Eski 19-02-2006   #34 (mesaj-linki)
D.a.w.N

hocam ben swishmax kullanıyorum bayağı çözdüm fakat başta çok bekliyor her animasyonda onun süresini nasıl kısaltabiliriz yani nerden şöyle şemayla falan göstersen çok iyi olur..print screen le..

bir tek sorum bu..Süre kısaltma uzatma...şimdiden teşekkür..
Eski 20-02-2006   #35 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

D.a.w.N adlı kullanıcıdan alıntı
hocam ben swishmax kullanıyorum bayağı çözdüm fakat başta çok bekliyor her animasyonda onun süresini nasıl kısaltabiliriz yani nerden şöyle şemayla falan göstersen çok iyi olur..print screen le..

bir tek sorum bu..Süre kısaltma uzatma...şimdiden teşekkür..
"Başta çok bekliyor" derken biten filmin oynaması kast alınmışsa makinadaki bileşenlerindendir ::..yok filim oynamağa başladığı sıra animasyon veya efektlerin geç devreye girmesi ise > program üst barındaki zaman çizelgesinden ayar yapman mümkündür > örnek efeklerin geç girmesi için üst bardaki efekt çizelgesini fare ile tut ve sağa doğru götür > erken girmesi için sola götür > veya efekt zaman kısalması içinse > gene aynı çizelgede efekt kutusuna çift tıkla sana efekt ayarlarını açacak gerekli ayarları yap uzat, kısalt, ters çalıştır, renk değiştir, > bu gibi anlatımları web/flash bölümü devreye alınınca yapacağım burda bu tip anlatımlara müsait değildir > kolay gelsin
Eski 24-02-2006   #36 (mesaj-linki)
ntavsan - avatarı

tüm bu yardımlarınız için teşekkürler. benimde bir sorum olacaktı. pc de flashları izlemek için ne yüklemem gerekli ? formattan önce pc de macromedia flash 6.0 yüklüydü. flash fln çalışıodum. formatta gitti. içinde player i vardı. pc de bakabiliodum. şimdi bakamıom. cd yi de bulamadım. bunun için ne kullanabilirim.
Eski 24-02-2006   #37 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ntavsan adlı kullanıcıdan alıntı
tüm bu yardımlarınız için teşekkürler. benimde bir sorum olacaktı. pc de flashları izlemek için ne yüklemem gerekli ? formattan önce pc de macromedia flash 6.0 yüklüydü. flash fln çalışıodum. formatta gitti. içinde player i vardı. pc de bakabiliodum. şimdi bakamıom. cd yi de bulamadım. bunun için ne kullanabilirim.
Aslında sitemize geldiğiniz an flash yükseltmesi istemesi lazımdı galiba sisteminizde flash player mevcut ama her ihtimale karşı aşağıdaki resmi sitesini tıklayın ve 2 ci sıradki Macromedia flash Player yazısını ve diğeri Shok wave playeri tıklayarak ayrı ayrı kurulum sağlayın kurulum basittir ek külfeti yoktur otomatik sisteme kurulur yönelgeleri doğru takip etseniz son sürüm kurulmuş olur ::...kurulum sırasında bir sürücü imza izni istese evet olarak kabul edin > kolay gelsin

http://www.macromedia.com/downloads/

Son Düzenleyen Blue Blood; 24-02-2006 @ 22:12.
Eski 24-02-2006   #38 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ntavsan adlı kullanıcıdan alıntı
Ekteki ZIP dosyasını indirin. İçindeki EXE dosyasını silinmeyeceği bir klasöre koyun. SWF uzantılı bir dosyaya sağ tıklayın, Birlikte Aç'ı seçin (Birlikte Aç çıkmazsa, shift tuşuna basılı tutarak SWF dosyasına sağ tıklayın). Listeden programı seçmek seçeneğini seçin. Gözat...'a tıklayın ve indirdiğiniz SAFlashPlayer.exe'yi bulup seçin. Bu tür dosyaları açarken her zaman seçili programı kullan seçeneği işaretli olsun. Artık SWF uzantılı dosyalara çift tıkladığınızda otomatik olarak açılacaklar.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip SAFlashPlayer.zip (526.7 KB, 422 gösterim)

Son Düzenleyen NeutralizeR; 04-09-2006 @ 20:09.
Eski 08-03-2006   #39 (mesaj-linki)
cambaz09

arkadaşlar ben flash dosyalarımı explorer dışında açamıyorum.bir ara bir program ı vardı bunun ve buradan almıştım bunu ama şimdi yok...bi el atın şu olaya yahuuuu bu kadar basit bişi yapamadım delioldum.şimdiden eyvallah...
Eski 08-03-2006   #40 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

cambaz09 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar ben flash dosyalarımı explorer dışında açamıyorum.bir ara bir program ı vardı bunun ve buradan almıştım bunu ama şimdi yok...bi el atın şu olaya yahuuuu bu kadar basit bişi yapamadım delioldum.şimdiden eyvallah...
Aşağıdaki linkten resim düzenleme aracını indirin kurun tüm bileşenleri ile Plugİn, ve dil dosyası hariçtir ayrı ayrı indirim kurun ve ayarlarını yapın ücretsizdir, tam sürümdür ...çalamadığınız bazı ses dosyalları ve flash yazılımlları çalıştırır, resim düzenleme işlemi kolaylıkla yapılabilir...kolay gelsin

http://www.irfanview.com/
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, flash, flash veya swf, hattı, yardım
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 23:48
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 6 18-01-2009 23:44
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 13 12-12-2008 20:04
123 Flash Image/Sound Extractor Flash Dosyalarından Ses ve Resim Alın ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 17-05-2008 20:33
Flash Programları AnimFx MixFX Magic Flare Astro Flash AnFx Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 13 26-09-2006 16:08