| | #31 (mesaj-linki) | |||||
| Re: Cvp: Flash Destek hattı
bir de neden forum bende ingilizce görünüyor acaba? türkçe yapıyorum yine ingilizce.. | |||||
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Destek hattı
ben animasyon yapmak istiyorum hareketli hangi programı kullanabilirim ?
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
hocam ben swishmax kullanıyorum bayağı çözdüm fakat başta çok bekliyor her animasyonda onun süresini nasıl kısaltabiliriz yani nerden şöyle şemayla falan göstersen çok iyi olur..print screen le.. bir tek sorum bu..Süre kısaltma uzatma...şimdiden teşekkür.. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
tüm bu yardımlarınız için teşekkürler. benimde bir sorum olacaktı. pc de flashları izlemek için ne yüklemem gerekli ? formattan önce pc de macromedia flash 6.0 yüklüydü. flash fln çalışıodum. formatta gitti. içinde player i vardı. pc de bakabiliodum. şimdi bakamıom. cd yi de bulamadım. bunun için ne kullanabilirim.
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
http://www.macromedia.com/downloads/ Son Düzenleyen Blue Blood; 24-02-2006 @ 22:12. | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen NeutralizeR; 04-09-2006 @ 20:09. | |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben flash dosyalarımı explorer dışında açamıyorum.bir ara bir program ı vardı bunun ve buradan almıştım bunu ama şimdi yok...bi el atın şu olaya yahuuuu bu kadar basit bişi yapamadım delioldum.şimdiden eyvallah...
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |||||
http://www.irfanview.com/ | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, flash, flash veya swf, hattı, yardım |
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 23:48 |
| Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 6 | 18-01-2009 23:44 |
| SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için | NeutralizeR | Flash/Video Dünyası | 13 | 12-12-2008 20:04 |
| 123 Flash Image/Sound Extractor Flash Dosyalarından Ses ve Resim Alın | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 17-05-2008 20:33 |
| Flash Programları AnimFx MixFX Magic Flare Astro Flash AnFx | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 13 | 26-09-2006 16:08 |