Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 01-02-2006   #21 (mesaj-linki)

Alıntı:
CaNOgLaN adlı kullanıcıdan alıntı
Selam Arkadaslar...Bi problemim varda bir türlü cözemedim..Ben swishmax kurdum.Flashi yapiyorum güzel oluyor ama bi sorun var ben bunu swf ye export yapinca flash siyah beyaz oluyor..Yani hazirladigim renklerde olmuyor..Acaba nerde hata yapiyorum..Yardimci olursaniz cok sevinecegim..
Hangi programı kullanıyorsunuz ?:::.... muhtemelen creck işlemi başarısız olmuştur ::... aksi ise program ismi... nasıl save ediyorsunuz...ne maksatla flash yapıyorsunuz ...yaptığınız flash nedir > saygıllar

Alıntı:
!nquE adlı kullanıcıdan alıntı
Buz kalplı ve hercahı arkdaslarımın yardımları ıle flash destek hattına yazıyorum msjımı umarım bır sonuc alabılırım.
Boyle kendımce bır ımza yaratmak ıstıyorumda ama tabı baska bır yerde kullanmak ıcın acaba nasıl donusturebılırım yardım edebılecek veya ızın verebılecek sorunumu cozebılecek yetkılıler bır cvp yazabılırse sevınırım...
Birincisi başarmışsın sadece fram yani filim geçişlerini uzun tut yazın okunmuyor :... 400x100 den büyük yapma imza için söylüyorum :.... attığın ses son derece itici ve sürekli tekrarlıyor bunu da fare üstünden geçerken yapsan daha iyi olur zira hiç bir site bunu imza olarak kabul etmez daha yumuşak bir seslendirme kullansan sağlıklı olur :..hangi programı kullandığını bilemediğimden fazlaca yardımım dokunamayacak sadece eleştiri bazında cevap verdim > kolay gelsin

Alıntı:
KaRiZMa_PReNS adlı kullanıcıdan alıntı
Ben flash Yapmak İstiyorum ama bU Konuda Hic Bir Bilgi Sahipi deyilip Nerden nasi Baslıcagımı Yardimci Olursaniz Sevinirim.. Saygılar..
öncelikle flash yazılımla ve flash nedir veya nasıl olur gibi ön bilgilerle donan :... sonra da tam sürüm programllarda buz kalpli arkadaşımızın eklediği Swish 2,0 programını formumuzdan indir kur (tr yamalıdır) ve başla denemellere sonra da gördüğün muhtemel aksaklık ve başarısızlıklarını bu sayfada dile getir elimizden geldiğince seni cevaplarız tabiii bilgimiz dahilinde > kolay gelsin

Alıntı:
gunes_tozu adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar merhaba flashla web sitesi yapıyorum sorunlarım oluyor birlikde yardimlasacagim arkadaslar arıyorum msn adresimXXXXXXXXXXXXXX???????????
Arkadaşım öncelikle sabah attığım bir mesaj var tekrar edeyim sana da burası bir paylaşım sitesidir ve her şey burda sunulur burda tartışılır özel muamelat demek veya istemek etik değildir :.. buna sebep hem formumuz bilgi ile donanır hemde daha fazla kişi yararlanır doğru mu ? o halde özel mail adresi ile bir daha çağırı yapmamanı dilerim :... vede şayet bir bilgin veya bilgisi olan varsa bu konudaki sayfalarda paylaşır veya senin paylaşmanı dilerim > hoş kal hoşçakal hep bizle kal

Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 01-04-2006 @ 18:05.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-02-2006   #22 (mesaj-linki)
CaNOgLaN
Cvp: Flash Destek hattı Cvp: Flash Destek hattı

Alıntı:
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı
Hangi programı kullanıyorsunuz ?:::.... muhtemelen creck işlemi başarısız olmuştur ::... aksi ise program ismi... nasıl save ediyorsunuz...ne maksatla flash yapıyorsunuz ...yaptığınız flash nedir > saygıllar
Swish Max kullaniyorum ve bu programi kurarken virüs li bir sekilde kurmustum.Save ederkende export swf yapiyorum.Flash bir reklam hazirlamak istemistim.Programi yeniden kurmayi ve crack lemeyi denersem sizce sorun çözülürmü?

Son Düzenleyen CaNOgLaN; 03-02-2006 @ 15:50.
Eski 03-02-2006   #23 (mesaj-linki)

Alıntı:
CaNOgLaN adlı kullanıcıdan alıntı
Swish Max kullaniyorum ve bu programi kurarken virüs li bir sekilde kurmustum.Save ederkende export swf yapiyorum.Flash bir reklam hazirlamak istemistim.Programi yeniden kurmayi ve crack lemeyi denersem sizce sorun çözülürmü?
Sil o programı ve yeniden kur ama bir farkla net bağlantını kes, kurulum aşamasında sıkıntı yaratmasın diye antivir progarmları devre dışı yap, kurulumu bitir ve tam tarama yap antvir programla bulduklarını sil
Eski 10-02-2006   #24 (mesaj-linki)
D.a.w.N

Bana İnternetten indirdiğim Flash Templateleri düzenlemeye yarayacak bir program önerirmisiniz?..

kendime küçük çaplı bir site yapacam bu yüzden lazım..

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

ve bunlar swf uzantılımıydı bunları index.htm nasıl yaparım bi de bu soru var..
Eski 10-02-2006   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
D.a.w.N adlı kullanıcıdan alıntı
Bana İnternetten indirdiğim Flash Templateleri düzenlemeye yarayacak bir program önerirmisiniz?..

SwishMax.....

kendime küçük çaplı bir site yapacam bu yüzden lazım..

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

ve bunlar swf uzantılımıydı bunları index.htm nasıl yaparım bi de bu soru var..
Uzantıları swi. olur ...html ana sayfası (index) yapmanı anlatımı uzun sürer forumdaki o bölümün açılması lazım > ama o programla işin bitip de export desen sana html+swf kayıt eder html olanı index olarak kullanırısın > kolay gelsin

SwishMax <<< program adı üst alıntıda yazıyor....!

Son Düzenleyen Misafir; 10-02-2006 @ 16:33.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
flash düzenleme, flash ile web sayfası yapma, flash index yapma, flash site düzenleme, flash siteyi düzenleme, flash swf yapma, flash templateleri, flash templateleri düzenlemek, flash video yapma programı, flash video yapmak, flashla web sayfası hazırlama, internetteki videoların açılması için, swf hangi program, swf video yapma, swf yapmak,
Konu Araçları

Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 10 2 Hafta Önce 14:19
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 4 21-05-2008 21:24
FLIP Flash Album Deluxe virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 16-07-2007 00:29
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:32Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10797095 saniyede (54.30% PHP - 45.70% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR