| | #1 (mesaj-linki) |
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım)Değerli Forum kullanıcıları Flash ile ilgili her türlü sorunlarınızı bu başlıkta toplayabilirsiniz. Kötü sorunlarınızın paylaşım ile iyiye dönmesi dileği ile.. Konuya ait tüm teşekkür mesajlarınız için lütfen teşekkür botunu kullanınız. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
selam hala çözemediğim ve inatla sebebini merak ettiğim bir sorum var. Save Flash ile indirdiğim bazı flashları ne İrfanwiev da ne de media player da izleyemiyorum. Bunlar swf dosyaları dosyayı açmak istediğimde dosya başlığı okunamadı bilinmeyen dosya biçimi diyor örneğin flash bölümünde Morigan ın yayınladığı Water Boy flashında en son aynı hatayı aldım. Bir de sadece müzik klibi şeklindeki flash dosyalarında bunun olduğunu farkettim örnek yine Water Boy. Diğer flash dosyalarında bir probem çıkmazken bu tip flash dosyalarının bir özelliği veya özel bir koruma biçimi mi vardır da açamıyorum anlamadım ve kafama çok takıldı. Bu konuda bana yardımcı olursanız çoooook sevinirim.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Öncelikle Böyle Bi Hizmet Sunduğunuz İçin Teşekkürlerimi İletmek İstiyorum. Benim Sorum Senin İmzan Gibi Bir Flash Nasıl Hazırlayabilirim, Yazılar Renkli Vede Mouse Flashın Üzerine Getirdiğimiz Vakit Nasıl Ses Çıkıyor. Teşekkürler... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Bunun için flash, swish, flax, mix-fix vs vs. sunu yapabileceğin program indirmek. Bunların içlerinde ses ekleme gibi kolaylıklar sağlayanlarıda var. Sana önerim Swish yada flax indirmen. Diğer bir önerim ise beleşe konup başka birine yaptırman.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
daha Acemilik dönemindeyiz soralım öğrenelim. Diyelim bir animasyon yapmak istiyorum. Bu animasyonda kendi remimi kullanmak istiyorum diyelim. Resmimin sadece kafa kısmını alıp çizilmiş bir vücuda ekleyip bir animasyon yapmak istiyorum. Ancak flash içine import edilen tüm nesneler kendisini çevreleyen en küçük bir dikdörtgen ile birlikte geliyor. Sadece kafa kısmını yani dörgen şekline dönüşmeden nasıl alırım. Bilen varsa şimdiden teşekkürler...
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Flash Destek Hattı - (Flash/SWF Yardım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 4 | 21-05-2008 21:24 |
| SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için | NeutralizeR | Flash/Video Dünyası | 4 | 13-02-2008 22:23 |
| FLIP Flash Album Deluxe | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 16-07-2007 00:29 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| Flash Egitim CD'si TÜRKÇE VİDEO | hellboys | Arşive Kaldırılan Konular | 5 | 17-01-2007 15:06 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||