Flash İmza İstekleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 31-08-2008   #1 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı
Flash İmza İstekleri

Eski Flash İmza İstekleri Konusu ; Flash İmza İstekleri [Arşiv]

Bu Konu Altında Flash İmza İsteklerinizi Belirtebilirsiniz... İstek'de Bulunurken Aşağıdaki Kurallara Özen Gösterilmesini Rica Ediyoruz...

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ;
  • Flash’ınızın Arka Fon Rengini, Resim İstiyorsanız Resim'i Ekleyiniz...
  • İmzalarda Kullanılan Flash'ların Boyutu En Fazla 350 KB olmalıdır. Bu Boyuttan Fazla Olan Flash İmzalar Kaldırılacaktır.
  • Resim ve Flash İmza Boyutu Standart Olarak Kullandığımız Max. Genişlik: 575 Max. Yükseklik: 150 Boyutlarında Olmalıdır.
  • Flash’da Yazmasını İstediğiniz Text’in (Yazının) Rengini ve Ne Yazılmasını İstiyorsanız Belirtin.
  • Flash İmza İsteklerini Karşılayan Arkadaşlar (Gönüllü Olarak Yapanlar) Karşılanan İsteklerdeki İmza’larda Mutlaka MsXLabs® Organization - Mavi Karanlık® Geçmelidir Varsa Site Logo'sunu Kullanabilirsiniz. Bunun Dışında Yapılan İmza'ları Bu Konu Altına Geçmeyiniz... Pm(Özel Mesaj) Yolu İle Hallediniz..
  • İmza’larda Rahatsız Edici, Otomatik Çalan Şarkı, Ses vb. Eklemeyiniz...
  • Aşırı Effect Frame'ler (Yağmur, şimşek vb.) Kullanmayınız.
  • Başka Yerlerde Ya’da Kişisel İşleriniz İçin İstekte Bulunmayınız.
  • İmza’lar Yapıldıktan Sonra "Ya Şurasını Şöyle Burasını Böyle Yap" Gibisinden Mesajlar Yollamayınız. 1 Tek İmza Talebinde Bulunabilirsiniz, 1'den Fazla Talepleriniz İçin Pm(Özel Mesaj) Yolu İle Gönüllü Yapan Arkadaş'lara Başvurunuz...
  • İsteğinizi Karşılayan Kişi'ye Teşekkür'lerinizi Belirtmek Için Kısa Teşekkür Mesajı Yollamak Yerine İmzanızı Yapan Kişi'nin Post'unun Altında Bulunan Buton'una Tıklaması Yeterlidir.
  • İmza Talebinde Bulunduktan Sonra, 'Hani Benim İmzam', 'İmzam Daha Yapılmamış', 'Lütfen İlgilenirmisiniz İmzamla' vs. vb. Tarzda Mesaj'lar Yollamayınız. İsteğinizi Yaptıktan Sonra Beklemek Size Kalmış... İstek Anında Karşılanacak Diye Bir Kaide Yok.
  • Yapılan Imza'lar 1 MsXLabs® Organization - Mavi Karanlık® Hizmeti Değildir.. Tamamen Gönüllü Kişi'ler Tarafından Yapılmaktadır.. Bu'na Dayanarak, Kimse Kimse'nin İmza’sını Yapmak Zorunda Değildir..
Yukarıdaki kurallara uyulmadan yapılan istek'ler sebeb gösterilmeden kaldıralacaktır.

Konu'yu Temiz Tutmamız Dileğiyle...

Saygılar,
MsXLabs Organization

Son Düzenleyen BrookLyn; 25-02-2009 @ 20:22.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 09-09-2008   #2 (mesaj-linki)
nigra
Cvp: Flash İmza İstekleri

Sevilmek umuduyla sevmek insanidir.Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür.

Alphonse de Lamartin

Bu yaziyi siyah renkte,mor golgeli sekilde yazabilirseniz sevinirim.Bu arada nickimi ve msxlabs'in da reklamini ekleyebilirseniz memnun olurum.

Simdiden tesekkur ederim.
Eski 18-12-2008   #3 (mesaj-linki)
crazysemih
bende

slm siteniz güzel bende imza istiyorum 1 GeCeYi BiTiRdİm SeNi DüSüNmEkLe 1 GünÜ BiTiRdİm SeNi BeKLeMeKLe 1 SaaT DaHa GeÇTi SeNi ÖzLeMeKLE AMA 1 SaNiYeYi KaÇıRMaDıM SENİ SEVMEKLE arkaplanida sevgi ask işte onun gibi birsey olsun
Eski 18-12-2008   #4 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

nigra adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sevilmek umuduyla sevmek insanidir.Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür.

Alphonse de Lamartin

Bu yaziyi siyah renkte,mor golgeli sekilde yazabilirseniz sevinirim.Bu arada nickimi ve msxlabs'in da reklamini ekleyebilirseniz memnun olurum.

Simdiden tesekkur ederim.
crazysemih adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm siteniz güzel bende imza istiyorum 1 GeCeYi BiTiRdİm SeNi DüSüNmEkLe 1 GünÜ BiTiRdİm SeNi BeKLeMeKLe 1 SaaT DaHa GeÇTi SeNi ÖzLeMeKLE AMA 1 SaNiYeYi KaÇıRMaDıM SENİ SEVMEKLE arkaplanida sevgi ask işte onun gibi birsey olsun
Flash İmzalar Geçici Olarak Kaldırıldığından Dolayı İstekleri Karşılamıyoruz...

Saygılar,
MsXLabs Organization
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
flash imza istekleri, flashlı imzalar, flaş imzalar, flaşh imza, forum imza flash,
Flash İmza İstekleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
E-İmza - Elektronik İmza virtuecat Internet/Bilgisayar Dünyası 2 20-03-2009 22:13
Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 23:48
İmza ve İmza Çeşitleri nigra Edebiyat 0 09-09-2008 21:44
Flash İmza İstekleri [Arşiv] BrookLyn Arşive Kaldırılan Konular 911 31-08-2008 16:38
İmza - İmza Nedir - İmza Hakkında MelancholiscH X-Sözlük 0 26-11-2007 20:24