| | #51 (mesaj-linki) |
Bir Annenin Hikayesi İbret almamız gerekli | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler) Önceden Eklemış oldugum Ist Goruntulerının Devamı Seslı İSTANBUL | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler)
Arkadaşlar Benim Bildiğim PowerPoint Sunular "ppt" İle Gösterilir Eğer Windows Vista İşletim Sistemindeki İse "pptx" Dir.Ama Doru Olmayabilir.Güzel Paylaşım
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
slaytta çalan müzikleri nasıl kaydedebilirim.?
merhaba arkadaşlar. office 2007 kullanıyorum ve power point de izlediğim slaytların fon müziklerini bilgisayarıma kaydetmek istiyorum. bazen o kadar güzel müzikler çalıyor ki hayran olmamak elde değil. bunları kaydedip media player ya da winamp da nasıl dinleyeceğim konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. bu arada inşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla, | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| en güzel pps ler, en güzel slaytlar, güzel pps, güzel pps ler, komik power point, komik powerpoint sunuları, komik pps, komik pps ler, komik ppt, ppt sunuları, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||