| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler) | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler)Erkekler kadınların ne dediklerini asla anlamazlarr ![]() | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler)""Ellerınıze yuregınıze saglık tebrıkler cokk guzel ve anlamlı paylasımlar harıkasınız ![]() 15. Size gelen davetiyeböyle olsa idi gidermiydiniz (16-10-2005) kompetankedi Cıdden harıka davetıye ne zaman gıdılıyosa ben de geleyım Ellerıne yuregıne saglık bay kedı lısteye benıde yaz olumu. Son Düzenleyen GÜLGECELER; 03-07-2008 @ 20:37. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler)
Herkesin bir ideali vardır motorlu araçlar üzerine ... Kimi motorsiklet.. kimi spor araba.. | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler)Duyguların Özeti | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler)İtiraflar | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler) | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| isviçre hakkında çok güzel 2 slayt
1. slaytı ben yaptım genel bilgileri nufusu kültürel yapısı sşyasi yapısı vb gibi konular içeren slayt 2. slayt ise sagdece isviçre hakkında resimler ve güzel bir şarkıı http://rapidshare.com/files/210272593/isvi_re2.rar.html RaR ŞiFrESi: zileli_reis | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
emegi gecen herkese te$ekkürler..........
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
sunular için teşekkürler arkadaşlardan biri slaytlardaki müziği ayırıp ayrıca winnapta dinlemek istediğini söylemiş, çözümü aktarıyorum. slaytlardan müzik ayırma: powerpointi çalıştır.Dosya açtan slaytın olduğu yere git slaytı seç dosya farklı kaydet de dosya türünü web sayfası seç slayttaki tüm resimler videolar müzikler ayrı bir klasörde depolanacaktır. klasöre göz atıp müzikleri, videoları ve resimleriayrı bir yere kopyalayıp dinleyebilirsiniz. Son Düzenleyen mbcan; 04-08-2009 @ 00:10. Sebep: slaytlardan müzik ayırma konusunda bilgilendirme | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PowerPoint 2 Flash v1.64 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 12-07-2007 02:17 |