| | #1 (mesaj-linki) | |
| PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler) Saygı değer Dostlarım Formumuzun bu köşesinde sizlerin hazırladıkları ve diğer kullanıcılara açık olan Power Point sunuları izleyebilir veya indirebilirsiniz hatta arzu ederseniz ekleyip diğer kullanıcıların beğenisine sunabilirsiniz:.... tabiii her zaman forum kuralları çerçevesinde davranmak kaydı ile saygılar ve iyi eğlenceler * Son Düzenleyen kompetankedi; 21-09-2006 @ 13:45. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
Bilgisayarında slayt gösterilerini izleyemen arkadaşlar aşağıdaki dosyayı indirip kurduktan sonra sorunsuz izleyeceklerdir.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| kompetankedi pps dosya arşivi Sırasıyla eklenecek dosyalar; Aşağıdaki ismine tıklayıp yükleyin.
kompetankedi Son Düzenleyen kompetankedi; 15-10-2005 @ 17:09. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| seriye devam..Son Düzenleyen kompetankedi; 21-11-2005 @ 14:12. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
|
uca uca gider insan Son Düzenleyen kompetankedi; 06-11-2005 @ 17:17. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Saygılarımla >>>Aziz dostum Ahmet SEYDİ'nin bana hazırladığı bir pps. dosya " Hercai " Nicki merak edenlere şiddetle tavsiye olunur...! Emeğin için teşekkürlerimi kabul buyur arkadaşım... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Öyle bir yaşam sürdür ki...!Dostum Ahmet SEYDİ'in isteği ile eklenmiştir " Öyle bir yaşam sürdür ki...! " | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| kaldığımız yerden devamEveet nerde kalmıştık 15. Vücud çizimi böyle olur 16, Böyle kaynana yada kayın baba 17. Bu pss dosyası için çok düşündüm ama sanatsal acıdan bakın body 18. Ah şu kadınlar 19. Kendi robot resminizi cizin begeneceksiniz son sistem 20. Teknolojiyi doğru kullanın Son Düzenleyen kompetankedi; 08-11-2005 @ 19:48. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| SoL yanım çok acıyor anne... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
ehe bakın bakalım.. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| dosyalarım, power point sunuları, pps dosyaları, pps dosyası, pps ler, |
PowerPoint Dosyalarım (.pps'ler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PowerPoint 2 Flash v1.64 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 12-07-2007 02:17 |