| | #4296 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? BUGÜN İYİYİM SAKİN BİR GÜN GEÇİRDİM, BİRÇOK İŞİMİDE YOLUNA SOKTUM,GÜZEL BİR GÜNDÜ MUTLUYUM YANİ.![]() UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR. | |
|
| | #4297 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? hasanı pes2008de 3 kere üst üste yendim son maç fark attım çok iyim ![]() sanki şampiyonlar ligi kupasını kaldırdım ![]() | |
|
| | #4298 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uçurumun kenarında atlamak için düşünen kararsız biri gibi hissediyorum ![]() | |
|
| | #4299 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Belim ağrıyor pek iyi degilim.. | |
|
| | #4300 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? çok sıkıldm | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||