Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Resim Galerisi > Fotoğraflar Gezegeni
Cevap Yeni Konu Aç
 
Konu Araçları
Eski 14-05-2007   #1 (mesaj-linki)
Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -2- Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -2-
Yalnızlıklara dair...

Buğulu Yalnızlık
2 kişilik
Malzeme: 2 kişi, 1 ilişki
Hazırlanışı: Mutlu günler geçirilir. Beraber olunmaktan alınan keyifikaynayana kadar sık sık karıştırılarak yaşanır. Arkadaşlar ortak edinilir ilişkiye. Sinemaya gidilir, çıkışta filmden hiç bir şey hatırlanmaz,geriye kalan sadece sevgilinin film boyunca tuttuğu elinizde kalan sıcaklıktır. Sözler verilir. Sözlerin altında ezildikçe, yalanlar söylenir.
Mutluluk fokurdamaya başlayınca, ilişkinin altı kapatılıp dinlenmeye bırakılır. Oda sıcaklığına geldiğinde kıskançlık ve kavga gibi baharatlar göz kararı eklenir. Arzuya göre aldatma da konulabilir.
İlişki iyice soğuduktan sonra gözyaşı ile servis edilir.

Yapa-yalnızlık
1 kişilik
Malzeme: 1 kişi. Olabildiğince fazla ilişki girişimi
Hazırlanışı: Kadın ya da erkek tarafından hazırlanabilir. Hazırlanışı biraz uzun zaman aldığından zahmetlidir. Ustalıkla yapılabilen, pişirilmesi diğerlerine göre zor ama bir o kadar da lezzetli bir çeşittir. Birçok ilişki denenir. Özellikle her ilişkinin ilk günleri büyük bir çoşkuyla yaşanır. En güzel sözcükler, en güzel öpüşlere karıştırılır. Her yeni ten, keşfedilmemiş bir coğrafyaymışcasına fethedilir. Bütün bu ilişkileri kısa tutabilmek, hepsinde sonsuz bir mutluluk yaşamaya çalışmak gerekmektedir. İlişkilerde yaşanan mutsuzluğun giderek artması, kişinin giderek içine kapanması, ayrı bir lezzet verecektir. Kişi artık ilişki yaşayamayacak kadar yorgun ve mutsuz hale geldiğinde, yapa-yalnızlık hazır olur. Alkolle servis edilir.

Türlü Yalnızlık
Çok kişilik
Malzeme: 1 kişi, 1 şehir
Hazırlanışı: Çok çabuk hazırlanabilir, ancak zamanla kazanılabilen bie el becerisi gerektirmektedir. Şehir bir dişi olduğundan daha çok erkeklerin damak zevkine uygundur. (Kadınlar tarafından da farklı şekillerde hazırlanabilir.) Sonucun güzel olabilmesi için dokusu, kokusu güzel bir şehir bulmak gerekir. Yalnızlığa yeterince acıkmış olunan bir anda, korunmasız bir ruh haliyle şehrin sokakları arşınlanmaya başlanır. Her sokağa, kaldırım taşına, elektrik direğine, binaya (özellikle tarih dokusu olan yapılara) farklı anlamlar yüklenerek gün boyu dolaşılır. Çevredeki insanların konuşmalarına kulak kabartılır. Her biri için bir hikaye düşünülür. Dalgınlaşılır. Yalnız insanların yüzünde hüzün, mutlu çiftlerin gözünde kahkaha, gençlerde heyecan, yaşlılarda ölüm aranır. Bütün bu duygular şehrin değişik köşelerine adanır. Arada bir baş yukarı kaldırılıp, gökyüzü seyredilir. Ancak bunun çok yapılması umutları arttıracağından lezzeti bozacaktır. Artık şehir tümüyle yalnızığa dönüşmeye başladığında, yürüyüşe son verilerek bir duvar dibine outurulur ve duygular soğumaya bırakılır. Sonbahar sıcaklığına ulaştığında, türlü yalnızlık ta servise hazır olur.
Afiyet olsun.
Yekta Kopan /Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri

Just____Eve_by_LuneBleu.jpg

Bu konuda "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" yer almaktadır.
"Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz.
Ayrıca arşivlenmiş "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" 'ni aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:
Yalnızlık, Yalnızlık Resimleri, Yalnızlık Fotoğrafları
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-05-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Yalnızlık -2- Cvp: Yalnızlık -2-
I'M ALONE


[Resim]

BEN YALNIZIM

Dün gece seni aradım
Ama sen yoktun,
İlk defa o gece yalnızlığımı hissettim
Dudaklarımda yalnızca bir şarkı
''Gökyüzün de yalnız gezen yıldızlar
Yeryüzünde sizin kadar yalnızım''
Yeni sudan çıkmış bir balık gibiydim
Özlemiştim seni, kokunu, saçını, gözünü...
''Neden, neden ben!''diye haykırmak istedim
Haykırsam da,
Hiçbir şeyi geri getiremedim.
Çünkü sen
Toprağın altına, benimle değil
Beyaz bir kefenle girdin...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-05-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Yalnızlık -2- Cvp: Yalnızlık -2-
[Resim]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-05-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Yalnızlık -2- Cvp: Yalnızlık -2-
[Resim]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-05-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Yalnızlık -2- Cvp: Yalnızlık -2-
[Resim]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
aşk ve yalnızlık resimleri mutsuzluk resimleri resimler yalnızlık yalnizlik fotograflari yalnizlik fotolari yalnizlik fotoĞraflari yalnizlik resimleri yalnizlik resİmlerİ yalnızlık foto yalnızlık fotografları yalnızlık fotoğrafı yalnızlık resimler yalnızlık resimleri yalnızlık resımler yalnızlık resımlerı
Konu Araçları

Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -2- Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yalnızlığıma (Yalnızlık) NoRanynn Yazın Hayatı 1608 2 Gün Önce 10:19
Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -1- [Arşiv] ThinkerBeLL Fotoğraflar Gezegeni 1503 14-05-2007 16:07
Ferhat Gülsün / Yalnızlık ve Kırıntılar BARIŞ YouTube'dan Seçmeler 0 09-02-2007 13:16
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:30
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12613106 saniyede (59.01% PHP - 40.99% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR