| | #1 (mesaj-linki) |
Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -1- [Arşiv] Adaş için.. ACILAR DENIZI Ben acılar denizinde boğulmusum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını, Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Ü. Y. Oğuzcan Bu konuda "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" yer almaktadır. "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca diğer "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" 'ni aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz: Yalnızlık,Yalnızlık Resimleri,Yalnızlık Fotoğrafları Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 20-03-2007 @ 19:31. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Yalnızlık ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Yalnızlık ![]() Yalnızlığımı büyütür kalabalık Gökdelen'in gölgesine siner Karanfil Sokak kalınlaşır yoksul kadın çocuklarıyla çöplerin üzerine konar gözleri cam kırıkları sevgilim gelir yalnızlığım büyür çocukken gökkuşağına düştüğüm gökyüzü gelir kirli güvercinleriyle. Kimin öznesiydi mevsimler işkence öyküleri kimindi ayrılığın sesi miydi adımnlarım suyu bekleyen uçurum mu kanatlandım yalnızlığımla son mevsime içimde bir kedi yavrusu. ![]() Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 20-06-2006 @ 19:14. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Yalnızlık | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
ikiLi yanLızlık.. ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| yalnızlık fotolar, yalnızlık fotoları, yanlizlik resimleri, yanlızlık fotografları, yanlızlık fotoları, yanlızlık fotoğrafları, yanlızlık resimler, yanlızlık resimleri, yanlızlık resımleri, yanlızlık resımlerı, |
Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -1- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -2- | ThinkerBeLL | Fotoğraflar Gezegeni | 2315 | 9 Dakika Önce 15:17 |
| Avatardan Kişilik Tahmini [Arşiv] | Naesse | Arşive Kaldırılan Konular | 3031 | 21-08-2007 12:01 |
| Bir Üstteki Üye [Arşiv] | HayLaZ61 | Arşive Kaldırılan Konular | 3294 | 21-08-2007 11:54 |
| O mu Yoksa Bu mu? [Arşiv] | MaKaLeLe | Arşive Kaldırılan Konular | 3215 | 15-08-2007 21:46 |
| Sanatçılar en çok KEDİ sever - Kedi Resimleri -3- [Arşiv] | Sedef 21 | Doğadan Manzaralar | 1501 | 02-08-2007 14:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||