| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -1- [Arşiv] Adaş için.. ACILAR DENIZI Ben acılar denizinde boğulmusum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını, Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Ü. Y. Oğuzcan Bu konuda "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" yer almaktadır. "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca diğer "Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri" 'ni aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz: Yalnızlık,Yalnızlık Resimleri,Yalnızlık Fotoğrafları Son Düzenleyen Blue Blood; 20-03-2007 @ 20:31. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yalnızlık![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yalnızlık![]() Yalnızlığımı büyütür kalabalık Gökdelen'in gölgesine siner Karanfil Sokak kalınlaşır yoksul kadın çocuklarıyla çöplerin üzerine konar gözleri cam kırıkları sevgilim gelir yalnızlığım büyür çocukken gökkuşağına düştüğüm gökyüzü gelir kirli güvercinleriyle. Kimin öznesiydi mevsimler işkence öyküleri kimindi ayrılığın sesi miydi adımnlarım suyu bekleyen uçurum mu kanatlandım yalnızlığımla son mevsime içimde bir kedi yavrusu. ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 20-06-2006 @ 20:14. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yalnızlık | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| ikiLi yanLızlık..![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| YalnızısYanlızlık paylaşılmaz Paylaşılırsa yanlızlık olmaz Yanar sobasında Yalnız'ın üşüyen bakışları Lambasında karanlığa dönük Bir ışık titrek sönük sönük Penceresi dışına kapanmıştır Kapısı içine örtük Bir sözde saklanmış bir yalanı Bir gözde okuduğundan Bakmaz kendi gözlerine bile Son Düzenleyen GusinapsE; 28-06-2006 @ 03:27. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yalnızlık![]() Sen gideli çok oldu, Bir sevdam kaldı bende geriye. Sakın verme sendeki sahte aşkı ellere sevda diye. Her şeyin bende sevdiğim sen nerdesin Aldanışlarım ,alışkanlıklarım bir de yalanların kaldı sende, sakla . Yakışır sana Elvedasız gitmen acıttı canımı varlığında çektiğim acıdan daha çok. Çok değilmiş varlığın Oysa o boşluğu dolduran benim tek dostum yalnızlığım Ebru Kaya Son Düzenleyen Blue Blood; 29-06-2006 @ 01:27. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Yalnızlık
| |||||
|
![]() |
| siirli yanlizlik resimleri, yalnizlik resimleri, yanlizlik resimleri, yanlzlk resimleri, |
Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -1- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -3- [Arşiv] | Blue Blood | Fotoğraflar Gezegeni | 2509 | 26-07-2009 21:24 |
| Yalnızlık - Yalnızlık Resimleri -2- [Arşiv] | Blue Blood | Fotoğraflar Gezegeni | 2499 | 29-10-2008 02:54 |
| Yalnızlık - Yalnızlık Nedir - Yalnızlık Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 08-03-2008 01:03 |
| Yalnızlık | MMDMR | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 12-12-2007 12:42 |
| Adı Yalnızlık | BARIŞ | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 04-01-2007 18:28 |