Yurdum İnsanı - İnsan Resimleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Resim Galerisi > Fotoğraflar Gezegeni
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-07-2006   #11 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı
Cvp: Yurdum İnsanı

TATLI DİL MESELESİ...
Balıkesirli Ahmet ve Ali Tuncay kardeşler yüklemişler araçlarına sarımsak soğanı tatil yöresi Bodrum'un yolunu tutmuşlar. Kartonlara yazdıkları yazılarla turistlerin ilgisini çeken Tuncay kardeşler bir günde 1 ton sarımsak soğan satarak belki de bir rekora imza atmışlar. Aşırı sıcaklar satışları hiiiçç etkilememiş.

ANKARA'DA GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ
Siyasetin merkezi Ankara, bir hafta boyunca bir siyasetçiyi değil heykeltraşı konuştu. Alacaklarını ödemediği için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e kızan heykeltraş Ragıp Çeçen, önce Kızılay'ın göbeğine gece Atatürk heykeli dikti. Ardından Alo Büyükşehir 153'e oyuncak eşekle giderek şikayet dilekçesi verdi...

ERKEKLER ÇAMAŞIR YIKAR MI? HEM DE KOŞA KOŞA...
Eskişehir'de bir beyaz eşya firmasının düzenlediği çamaşır yıkama yarışmasına erkekler de katılınca izleyiciler kahkahaya boğuldu. Kıran kırana geçen yarışma görülmeye değerdi

BÜYÜK BULUŞ!
Zonguldak Ereğli'de geçtiğimiz hafta düzenlenen 13. Uluslararası Sevgi Barış ve Dostluk Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Karadeniz'in sıcağından bu şekilde korunmaya çalışan vatandaşımız da o görüntülerden biriydi...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-07-2006   #12 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı

ALLAH HİÇ AYIRMASIN
Birbirinden bir an olsun ayrılmak istemeyen genç çift, bir ilke imza atarak evlenmeden önce aynı kuaföre gitti. Beyfendi, damat tıraşı olurken, hanımefendi, gelin saçı yaptırdı

VALİNİN YAYLA KEYFİ
Toprakta uyuyan kişi herhangi biri değil.aydın Valisi Mustafa Malay, Tekir Yaylası'nda yaptığı incelemelerin ardından biraz da doğanın keyfini çıkardı. Ayakkabılarını çıkarıp çıplak ayakla gezdi, toprak kokusuyla uyumanın keyfini yaşadı...

DAMSIZ ALIŞVERİŞ YAPILMAZ!

Sivas'ta açılan spot giyim mağazası ilginç uygulamasıyla dikkat çekiyor. Mağazaya damsız girilmiyor. Tek başlarına mağazadan alışveriş yapmak isteyen erkeklere nazik bir dille kapı gösteriliyor. Bekarların sultanlığı yavaş yavaş öldürülüyor...

UÇAK GİBİ TRAKTÖR!
Uçaklardan tarım ilaçlaması yapılması yasaklanınca 'Yurdum İnsanı' uçak gibi traktör icat etmiş. Çiftçilik yapan Alican Ballı, geliştirdiği yüksek çatılı traktörüyle hareşerelere ilaç püskürterek aman vermiyor
Eski 21-07-2006   #13 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı

FANATİK DAMAT SORUNSALI
Damat hasta Fenerbahçeli olunca, düğün de itinayla 100. kuruluş yıldönümünde denk getirildi. Beşiktaşlı gelin de Fenerbahçeli oldu

DANSÖZÜM, HER YERDE OYNARIM
Animasyon çılgınlığına bir katkı daha... Turistleri eğlendirmek için akla karayı seçen işletmeler, havuza giren turistler için dansöz oynattı. Dalga havuzu önüne serilen bir halı üzerinde göbek atan dansöze bazı turistler su içinden eşlik etti

TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNMEZ AMA ÇORBA YAPILIR!
Konyalı lokantacı İsmail Hakkı Yalçın'ın çorbaları bildiğimiz çorbalardan değil. Kutsal topraklardan gelen Zemzem suyuyla yapılan çorbaların çeşitli hastalıklara şifa olduğunu iddia eden Yalçın, ilgiden de oldukça memnun.

SIRAT KÖPRÜSÜ!
Artvin'in Yusufeli ilçesinde ulaşım bölgenin sarp coğrafya engeline takılınca vatandaşlar da alternatif yollar üretiyor. Çoruh Nehri'nin üzerinde yıllar önce kurulan asma köprüler, bugün otomobiller için 'otoyol' işlevi görüyor.

DENİZDE KONSER, HEM DE KLASİK MÜZİK...
Yaz mevsiminin gözde merkezi Çeşme'de Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri denizde konser veriyor. Denize girenlere klasik müzik çalan öğrencilere ilgi büyük
Eski 04-08-2006   #14 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Eski 05-08-2006   #15 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Eski 19-08-2006   #16 (mesaj-linki)
alojuwon

Eski 24-08-2006   #17 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı

KIZ AYŞE ASIL, ÇEKİYORLAR!
Antalya Kumlucu'daki şenliklerde otomobil lastikleriyle rafting fotoğraflarını geçtiğimiz yıl yayınlamıştık. Bu yıl şambrelle raftinge ek olarak kadınlar su içinde halat çekme yarışı yaptı. Mücadele görülmeye değerdi, fotoğrafa bakmak yeterli...

TARİFEYE BAKMADAN BİNME!
Marmarisli çevreci Özgür Avcı, teknesi ile 'Mavi Tur'a çıkacaklar için birbirinden ilginç tarifeler belirledi. Tarifeler yukarıda...

Eski 26-08-2006   #18 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı

HAS KIZ VE ESAS OĞLAN SUNAR!
Haftanın bir başka ilginç düğün davetiyesi Ankara'dan. Yaratıcı çifte mutluluklar...

GÖZLERİNİZİ OVUŞTURUP BAKIN!
Uluslararası haber ajansları bu fotoğrafı çekseydi, büyük ihtimalle tüm dünyanın konuştuğu bir fotoğraf olacaktı. Gözlerinizi ovuşturup tekrar bakın: Diyarbakır'da bir yoldayız. Minik bir scooter motor üzerinde 4 metrelik iki direği taşıyabilen sürücü yeteneğiyle(!) parmak ısırttı...

Eski 30-08-2006   #19 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı

YÜZME BİLMİYORSAM ŞAMBRELİM VAR!
Tokat'tan Samsun'a 'yüzmeye gelen ancak yüzme bilmeyen' gençler, bir anda tatilcilerin 1 numaralı gündemi oldu. Gençler yanlarında getirdikleri dev şambrellerle Karadeniz'e kafa tutup, görüntüleriyle plajı salladı...

HANGİ TABELAYA İNANMALI!

KEŞKE ALLAH'TAN BAŞKA BİRŞEY İSTESEYDİNİZ!
Çocuklarını sünnet ettiren aile, deveyle şehir turu attırınca trafiği birbirine kattı. Anne-baba, "Çocuklarımın sünnetinde hep develerle gezmelerini hayal ettim. Bu hayalim gerçek oldu" dedi

BÜYÜMÜŞ VATANDAŞ NE YAPSIN?
Karadeniz Ereğli'de temizlenmeyen mangallarda ağaçlar büyümeye başlamış. Vatandaş da ne yapsın, suluyor ki bari güzel büyüsünler...

Eski 31-08-2006   #20 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı

RENKLİLERLE BEYAZLARI AYIRALIM!
Konya Akşehir Belediyesi faydalı bir işe girişmiş. Evinde çamaşır makinesi olmayan vatandaşlar için seyyar çamaşır makinası. Kamyon kasasına yerleştirilen çamaşır makinası mahallenin çamaşır derdini çözüyor...

KİM TAKAR TEHLİKEYİ!..

VIP TRİBÜNE DİKKAT!
Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde düzenlenen Kunduz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Güreşleri izlemek isteyenlerin talep yoğunluğu, tribünleri ergonomik kullanmaya yöneltti. Koltuların altını tercih edenler oyunları gölgede yatarak izleme olanağı buldu.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
olu insan goruntuleri,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Yurdum İnsanı - İnsan Resimleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yüzdeki Çizgiler (Yaşlılar) - Yaşlı İnsan Resimleri Hi-LaL Fotoğraflar Gezegeni 1601 1 Gün Önce 22:47
Yurdum Fotoğrafları Blue Blood Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye 539 2 Hafta Önce 12:32
Dünyanın En Zeki İnsanı GusinapsE Bunları biliyor musunuz? 1 08-11-2008 19:29
Elektrik İnsanı Nasıl Çarpıyor? SysteM Bunları biliyor musunuz? 0 20-10-2008 04:33
Yurdum İnsanı P.u.S.u Karışık Flash'lar/Video'lar 0 31-05-2007 09:12