| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() YEDEKTE BULUNSUN, NE OLUR NE OLMAZ Motosiklete 4-5 kişi binip yollarda turlamak artık bir klasik haline geldi, fakat bu biraz farklı. Motosikletlinin arkasında oturan genç, nedendir bilinmez yanındaki bisikleti de koluyla tutarak yoluna devam etti. Adana caddelerinde gönüllerince seyahat eden ikiliyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi ![]() SEYYAR OTELDE TATİL Çukurova'nın 'sarı sıcağı'ndan kaçanlar kendilerini Yumurtalık ilçesindeki halk plajına ve denize atıyor. Ancak bir problem var: Nerede kalınacak? Türk insanının pratik zekası burada hemen devreye giriyor, çadırlar kuruluyor ve bazı kamyonetlerin kasası seyyar otele dönüşüyor. Belki biraz konfor eksik ancak bu tatilin tadına varılmasını engellemiyor... ![]() EN FERAH SEYİRCİ... Ağustos ayında cehennem sıcağı yaşayan Türkiye'de lig başlatan felsefeyi çözmek imkansız, 40 dereceye varan hava sıcaklığında oynanan futboldan ne beklenir bilinmez. Sıcak yalnızca sahadaki futbolcuları değil, seyircileri de etkiliyor. Tribünleri dolduran Konyaspor taraftarları da çareyi itfaiyeyi çağırmakta buldu. İtfaiye aracı maçın devre arasında hortumla su sıkarak seyircileri bir güzel suladı. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı CANKRTARAN SAKİNLERİ ![]() ROMAN.. ![]() İLANLARIMIZ ))![]() KREDİ KARTI GEÇERLİ DEĞİL,ÖNCEDEN UYARAYIM ) | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() YORUMSUZ Çorlu İlçesi’nde, aracını park yasağı olan yere bırakan sürücüye ceza kesildi. Cezayı kesen trafik polisi, sürücünün itiraz etme olasılığını düşünerek, cep telefonuyla aracın fotoğrafını çekti. ![]() ![]() 'SEPETLİ' AMBULANS Şanlıurfa Siverek'te bir yaşlı bir kadın hastalanınca yakınları tarafından sepetli motosikletle sağlık merkezine getirildi. Tedavisi yapılan ve koluna serum takılan Hevis C. (60), kolunda serumla yine sepetli motosikletle evine döndü. Serumu taşımak ise yaşlı kadının bir yakınına düştü... ![]() VIP TRİBÜNE DİKKAT! Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde düzenlenen Kunduz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Güreşleri izlemek isteyenlerin talep yoğunluğu, tribünleri ergonomik kullanmaya yöneltti. Koltuların altını tercih edenler oyunları gölgede yatarak izleme olanağı buldu. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() DİLERİZ BİR MODAYA DÖNÜŞMEZ! Bodrum Yalıkavak'ta yollara konulan refüj sulama tabelaları bir gecede 'Ali Şen Başkan, FB ŞMPN' yazısı ile değiştirildi. Yaşar Anter DHA ![]() yazısız ![]() ELEM TERE FİŞ, KEM GÖZLERE ŞİŞ! Antalya Kaş' ta yaşayan Yusuf Uludağ, geçen yıl 2 ton üzüm veren asmasına nazar değmesin diye böyle önlem almış. Süreyya Şeyhoğlu / DHA ![]() NUH'UN GEMİSİ GİBİ.. Malatya'nın Battalgazi ilçesi ile Elazığ'ın Baskil ilçesi arasında ulaşımı sağlayan feribot, yalnızca araç ve yayaların geçişlerini sağlamıyor. Feribotun diğer yolcuları küçükbaş hayvanlar. Ensar Özdemir A.A ![]() HIRSIZA RİCA NOTU Ankara Libya Caddesi'ndeki ağaca bantlanmış ve çengelli iğneyle iğnelenmiş not dikkat çekiyor. Ağaca asılı notta kamerası ve fotoğraf makinesi çalınan vatandaş hırsızdan kaset ve film pozlarını garaja atmasını istiyor. Volkan Furucu / AA | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() SU ALTINDA 'BALIK' DÜĞÜNÜ Didim'de Barış Özdener ve Ebru Hamarat çifti, farklı bir törenle dünyaevine girdi. Sahilden yarım mil açıkta planlanan balık çiftliğini protesto eden genç çift, tepkilerini dile getirmek için su altında evlendi. Eşler birbirlerine 'evet' yazan pankartları gösterirken, şahitler 'şak, şak, şak' yazılı pankartı kaldırarak alkışladı! ![]() AN-DUN ÇALMAK YOK Yaklaşan Ramazan ayıyla birlikte belediyeler davulcu seçimlerini de hızlandırdı. Bu sene ses kirliliği konusunda titiz davranan Ankara Yenimahalle Belediyesi, adayları tek tek sınavdan geçirdi. Davulcular tüm maharetlerini sergiledi ![]() TESİS EKSİKLİĞİ! Karaman'ın Yukarı akın Köyün'de çocuklar dalış sporlarıyla imkanları dahilinde oldukça ilgililer.Nefessiz kalma mücadelesi kıran kırana geçiyor... ![]() BOL OKSİJENLİ SENFONİ Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Ayder Yaylası'nda doğayla iç içe bir konser verdi. Yaylanın temiz havasında uçuşan melodileri vatandaşlarımız beğeniyle dinledi ![]() METRO GEÇEMEDİ AMA... Adana'da tramvay vagonlarının geçmesi için Seyhan Nehri üzerine kurulan köprüyü çocuklar hem suya atlamak, hem de nehrin karşısına geçmek için kullanıyor. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() ![]() | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() KENDİM ETTİM, KENDİM BULDUM Rizeli İsmet Mollaömeroğlu tesis yapmak istediği evinin etrafını 7 metre oymuş. Ancak çıkan anlaşmazlık sonucu projesini hayata geçiremeyince, evine bu merdivenle girip çıkmak zorunda kalmış ![]() ŞAŞIRMIŞ OLMALI! Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesindeki bir Fenerbahçeli taraftar, ineğini takımının renkleri olan sarı-laciverte boyadı. Kendisinin de saçlarının sarı, gözlerinin lacivert olduğunu belirten 34 yaşındaki Yerlikaya, tüm dünyayı takımının renkleri olan sarı- lacivert olarak görmek istediğini söyledi. ![]() YAK BİR CİGARA, DOĞRU KINAYA! Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde ilginç bir gelenek uygulanıyor. Damat evi, kız evine kına yakmaya giderken iyi bir horoz alıp, ağzına da sigara tutuşturuyor ![]() ![]() YOL ORTASI DA OLSA, AĞAÇ GÖLGESİ YA! Şanlıurfa Siverek'te sıcaktan bunalan iki vatandaş, evlerinin karşısındaki bu ağacın gölgesinde uzanıp serinliyor. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() ![]() | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| resimleri, İnsan, İnsanı, yurdum |
Yurdum İnsanı - İnsan Resimleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yüzdeki Çizgiler (Yaşlılar) - Yaşlı İnsan Resimleri | Hi-LaL | Fotoğraflar Gezegeni | 1601 | 3 Gün Önce 22:47 |
| Yurdum Fotoğrafları | Blue Blood | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 539 | 2 Hafta Önce 12:32 |
| Dünyanın En Zeki İnsanı | GusinapsE | Bunları biliyor musunuz? | 1 | 08-11-2008 19:29 |
| Elektrik İnsanı Nasıl Çarpıyor? | SysteM | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 20-10-2008 04:33 |
| Yurdum İnsanı | P.u.S.u | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 31-05-2007 09:12 |