| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yurdum İnsanı![]() OKEYE DEVAM! Adana Ceyhan'da etkili olan sağanak yağış, bir çok ev ve işyerinde su baskınlarına neden oldu. Su basan kahvehanede vatandaşların okey oynamaya devam etmesi ise ilginç bir görüntü ortaya çıkardı. Şahin Özer / DHA ![]() SU GEÇİRMİYOR İŞTE! Ahlat'ta sattığı saatlerin su geçirmediğini ispatlamaya çalışan saatçi, ürünleri akvaryumda sergilediği için, Yurdum İnsanı köşemizin unutulmazları arasına giriyor. Oktay Bayar / AA ![]() HERKES DUYSUN SESİMİ... Doğubeyazıtlı belediye işçisi 32 yaşındaki Ahmet Tanrıkulu, yöresindeki başlık parası adetine böyle isyan etti. Selahattin Kacuru / AA ![]() DUR DURAK BİLMEYEN ANORMALLİKLER - BÖLÜM II Durak koltuğu tahteravalli oldu, yoruma gerek kalmadı... Foto: Şaban KARDEŞ DHA ![]() HİÇ İNSAF KALMAMIŞ Samsun Kılıçdede Camii'ne ait 38 musluk, kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Sabah hırsızlık olayını fareden cemaat, "Bu kadarı da olmaz doğrusu" dedi. İsmail Temiz / DHA | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| resimleri, İnsan, İnsanı, yurdum |
Yurdum İnsanı - İnsan Resimleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yüzdeki Çizgiler (Yaşlılar) - Yaşlı İnsan Resimleri | Hi-LaL | Fotoğraflar Gezegeni | 1601 | 3 Gün Önce 22:47 |
| Yurdum Fotoğrafları | Blue Blood | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 539 | 2 Hafta Önce 12:32 |
| Dünyanın En Zeki İnsanı | GusinapsE | Bunları biliyor musunuz? | 1 | 08-11-2008 19:29 |
| Elektrik İnsanı Nasıl Çarpıyor? | SysteM | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 20-10-2008 04:33 |
| Yurdum İnsanı | P.u.S.u | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 31-05-2007 09:12 |