Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Resim Galerisi > Fotoğraflar Gezegeni
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-07-2006   #1 (mesaj-linki)
Yurdum İnsanı - İnsan Resimleri

Bu konuda yurdum insanı resimleri yer almaktadır.

Yurdum insanı resimleri için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz.

RENO'YU DELEN KÖPEK
Otomobilin bagajına kapatılarak aşıya götürülen köpek, sıcaktan o kadar bunalmış ki, aracın arka farını kırarak nefes almaya çalışmış. Far deliğine sıkışarak ilginç bir görüntü oluşturan köpek, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. Sahibine umarız birşeyler anlatmıştır...

KÖPÜK KÖPÜK TURİZM
Türkiye'ye gelen turistlerin hepsi farklı taleplerde bulunuyor. Kimine güneş, deniz, kum. Kimine tarih, kimine ise hamamda köpük... Fotoğraf Bodrum'dan...

FANATİK SÜNNET DAVETİYESİ...
Birbirinden ilginç, envai çeşit davetiye gördük şimdiye kadar ancak böylesini biz ilk kez yayınlıyoruz. Hemen Fenerbahçe sünnet organizasyonu düzenliyor diye düşünmeyin. Sakaryalı Osman Arslan, oğlu Berkem'in sünnet davetiyesine Fenerbahçe amblemi bastırdı, bir de üstüne 'Bir Fenerbahçeli daha erkek oluyor' yazdı...

Yurdum İnsanı, Yurdum İnsanı Resimleri

Son Düzenleyen Morrigan; 13-03-2007 @ 08:30.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-07-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: YURDUM İNSANI

EN SEMPATİK HORTUMCU

Çeşme'deki bir kafe bar hızla sarhoş olmak isteyenlere yarım litrelik bira ve şaraplarını hortumla ikram ediyor...

DEMOKRASİDE ANİMASYONLAR TÜKENMEZ!
Su parklarında turistlerin canı sıkılmasın diye sabah akşam aktiviteler düzenleniyor. Son moda, sörf tahtası üzerinde "oryantal yarışması"...

Son Düzenleyen GusinapsE; 09-07-2006 @ 03:49.
Eski 09-07-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: YURDUM İNSANI

PİSA KULESİ DEĞİL KAMYON!..
Yaz geldi, herkes tatil için yollara düştü. Ancak yollar tekin değil. Denizli'de çekilen fotoğrafın üzerine fazla söze gerek yok. Kamyon yolda ilerlerken görenler şaşkına döndü...

YAZISIZ

DOLU DOLU BİR KOMPOZİSYON!
Fotoğrafımız Aksaray'dan. Ev eşyalarını taşıyan vatandaşımızın, kamyonun içine otosunu koymasına mı, tabeladaki ilginç "P" harfine mi şaşıralım, bilemedik!
Eski 09-07-2006   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Yurdum İnsanı

ŞEMSİYE YOKSA BAGAJ VAR
Burası Sakarya... Tam yaz geldi derken bastıran sağanak yağmur hazırlıksız yakaladı. Herkes otomobile doluşunca bu ikisinin payına da bagaj düştü. Konforla ilgili küçük bir sorun olsa da bagaj kapağını şemsiye niyetine kullanmak onlara yetti.
Not: Araç hareket ediyor. Lütfen siz denemeyin!

NOTA DİKKAT!
Evet, bu bir eş arama ilanı. Burdurlu Bayram Teke, kadının 'ehliyetlisi'ni tercih ettiğini belirttikten sonra bombayı alta yazdığı notta özgüveniyle patlatıyor... Yorum sizin...

Son Düzenleyen GusinapsE; 11-07-2006 @ 02:27.
Eski 09-07-2006   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Yurdum İnsanı

HAŞİN BEKÇİ..)

Son Düzenleyen GusinapsE; 11-07-2006 @ 02:25.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
aç insan resimleri, ilginç insan resimleri, ilginç sünnet davetiyeleri, insan, insan resimleri, sünnet davetiye resimleri, sünnet resim, sünnet resimleri, yurdum insanı, yurdum insanı resimleri,
Yurdum İnsanı - İnsan Resimleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sosyoloji NoRanynn Sosyoloji 49 4 Hafta Önce 22:20
Astrolojide Elementler asla_asla_deme Astroloji/Fallar 1 15-07-2008 21:27
Yaşam Sayısı alizarin Astroloji/Fallar 1 06-02-2008 23:57
Yurdum İnsanı P.u.S.u Karışık Flash'lar/Video'lar 0 31-05-2007 08:12
Numeroloji NoRanynn Astroloji/Fallar 5 14-03-2007 12:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12807989 saniyede (56.16% PHP - 43.84% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR