| | #1 (mesaj-linki) | |
| Galatasaray Tezahüratları Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız Biz GALATASARAYLIYIZ Herkes gider biz kalırız Biz GALATASARAYLIYIZ!! Milyonlarca taraftarın yanyana Bağırıyorlar hepberaber kolkola Adınla takımınla taraftarınla En büyük sensin Cimbombom Cimbombomum sen çok yaşa Canım feda olsun sana Hiçbir şeye değişilmez Senin sevgin bu dünyada ŞAMPİYON CİMBOMBOMUM NE İSTERSEN İSTE BENDEN İSTERSEN DONATALIM DÖRT BİR YANI BAYRAKLARLA İSTERSEN ÇINLATALIM DÖRT BİR YANI ŞARKILARLA İSTERSEN EĞLENELİM DAVULLARLA ZURNALARLA KOLAYMI SAMİYENDE ASLAN CİMBOMU YENMEK KOLAYMI BU ALEMDE BİZLE BAŞETMEK ...FENER ... BEŞİKTAŞ SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE ŞAMPİYONUZ BU SENE İSTEMESENDE Saldır Saldır Saldır Cimbomum Haydi Ayağa Kalk Kükre Cimbomum Parasıyla Mafyasıyla Karşına Çıkan Elbet Yine Diz Çökecek Kükre Cimbomum.. Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar Kupalara Layıksın Sen Şanlı GALATASARAY Taraftarın Yine Yan Yana Bağırıyorlar Hep Kolkola Muhteşem Taraftarın Yine Yan Yana Bağırıyorlar Hep Kolkola Şampiyonluk Nağmeleri İnletiyor Samiyeni ........ 4 sene üst üste şampiyon olduk avrupanın kralı olduk Gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray TezahüratlarıSereftir seni sewmek Senle aglayip gulmek, Galatasaray sewgisiiii surecek sonsuza dek, Yetmiyorki stadlar kalbimiz senle carpar, Layiksin bu sewgiyeee Sanli Galatasaray.. TRİBÜNLERLE COŞACAKSIN KUPALARI ALACAKSIN SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN ÖLSÜN Başın öne eğilmesin Aldırma Cimbom aldırma En büyük sen değil misin Aldırma Cimbom aldırma Sendeki bu büyük taraftar Üç gün ağlar birgün coşar Seni bu sesler oyalar Aldırma Cimbom aldırma ne siyahla beyaza, ne lacivert sariya, cimbom sen iste olsun can feda, oluruz sari kimiziyaaa!!! Milyonlarca taraftarın yanyana Bağırıyorlar hepberaber kolkola Adınla takımınla taraftarınla En büyük sensin Cimbombom Cimbombomum sen çok yaşa Canım feda olsun sana Hiçbir şeye değişilmez Senin sevgin bu dünyada CEBİMDE UCU UCUNA YETECEK BİR PARA , İÇİMDE UMUTLAR BİR ATKI VE BAYRAK KOYULDUM YOLA, SAMİYEN MERHABA AÇIKTA KAPALIDA MARATONDA, BAŞKA Bİ TAT VAR BU STATTA ÇOK YORULMUŞ Bİ HALDEYDİM, KENDİMİ BULDUM TRİBÜNDE BEKLER SAHADA CİMBOM ALTINDA KANARYA.... YENİDEN DE ŞAMPİYON.... CİM-BOM BOM...... 4 sene üst üste şampiyon olduk Avrupanın kralı olduk 4 sene üst üste şampiyon olduk Avrupanın kralı olduk Gerçekleri tarih yazar Tarihi de GALATASARAY Gerçekleri tarih yazar Tarihi de GALATASARAY Senle doğdu bu beden bir gün Senle ölecek sana olan aşkımız sonsuza dek sürecek Şu ******** dünyada senden başka kimim var? hayatımın anlamı sensin galatasaray (melodi:karagümrük yanıyor) Milyonlarca taraftarın yanyana bağırıyorlar hepberaber kolkola adınla takımınla taraftarınla en büyük sensin cimbombom cimbombomum sen çok yaşa canım feda olsun sana hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada Yillarca kahrolsak dertten kederden, bilsekki kellemiz kopcak yerinden, sevgimiz harbiden,askimiz derinden, asla vazgecmeyizbiz senden dogdum... konusmayi ögrendim, önce galatasaray dedim. okula gittim... okumayi ögrendim, önce galatasaray yazdim. kac kac dedim. yenildik dediler... once galatasaray'a agladim. bayramlarda,sari kirmizi galatasaray formami giydim. sokaklarda hagi , fatih terim oldum... Önce galatasaray'a kostum. sinav ya da maç dediler once galatasaray'i seçtim... güzel kiz, kendini ilk askim sanma Önce galatasaray'i sevdim... galatasaray sen bizim herseyimizsin!!! gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs Şereftir seni sevmek senle ağlayıp gülmek galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek yetmiyorki stadlar kalbimiz senle çarpar layıksın bu sevgiye Şanlı galatasaray nasıl ki bu milletin tacıdır yıldız ve ay yüksel ta arşa kadar Şanlı galatasaray bir gün kalbim duracak dilim konuşmayacak mezar taşımda bile Şanlı cimbom yazacak | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray TezahüratlarıÇILDIRIN ÇILDIRIN (ASLANLAR SAHADA) CİMBOMBOM CİMBOMBOM CİMBOMBOM ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA DOKSAN DAKİKA TARAFTAR ARKANDA SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN! (DAHA HIZLI) ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA DOKSAN DAKİKA TARAFTAR ARKANDA SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN! DESTANLAR YAZAN (CIAO BELLA) Lig ve kupanın tüm Avrupa'nın Gelmiş ve geçmiş bütün takımların Destanlar yazan, zaferler yaratan Uğruna canına koyan Taraftarınla, Tüm Camianla En büyük sensin Cimbombom Saldır Cimbombom Sensin Şampiyon Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon Her zaman her yerde Ali Sami Yen’de En büyük sensin alemde Her zaman her yerde Ali Sami Yen’de En büyük sensin alemde Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar (voice –over) Lig ve kupanın tüm Avrupa'nın Gelmiş ve geçmiş bütün takımların Destanlar yazan, zaferler yaratan Uğruna canına koyan Taraftarınla, tüm camianla En büyük sensin Cimbombom Saldır Cimbombom Sensin Şampiyon Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon Her zaman her yerde Ali Sami Yen’de En büyük sensin alemde Her zaman her yerde Ali Sami Yen’de En büyük sensin alemde YÖNETİM-FUTBOLCU-TARAFTAR Haydi Bastır Galatasaray En Büyüksün Galatasaray Yönetim Futbolcu Taraftar Şampiyonsun Galatasaray YÜRÜYORUZ BİZ BU YOLDA Yürüyoruz biz bu yolda Göğüs gerdik zorluklara İnat olsun tüm kuşlara Ant içtik şampiyonluğu Saldırsana Saldırsana Galatasaray Kupaları bizim için kaldırsana Galatasaray BAZEN (ŞİİR: EDİP GÜRMAN) Bazen ... Nefes almak değildir , yaşamak... Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır... Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına... * Bazen ... Özgürlük , çimlerde koşmak değildir... Sevdası uğruna prangaya vurulmaktır... Hep Ona tutuklu kalmışcasına... * Bazen ... Başarı ... Para , Kupa kazanmak değildir... İnsanların yüreğine dağlanmaktır ... Damarında, kanında yaşarcasına ... * Bazen ... İmparatorluk , ülkeleri ele geçirmek değildir... Bir Meşin yuvarlakla , Yürekleri fethetmektir... Sınır tanımadan hüküm kurmaktır, Milyonlarcasına... * Bazen... ASLAN , bir hayvan değildir... Bir Simge, bir Semboldür... Tarifsiz güçtür ... Ruhundaki asalete yazılmışcasına... * Bazen ... Cehennem....Öbür dünya değildir... Taraftarla coşmuş, SAMİYEN'dir ... Alev alev yanarcasına... * Bazen ... İmkansız ...Olmaz değildir... 7 kişi 7 Sıfır yenmek , Ağları delmek , Şampiyonluktur Milenyumda ... Hayalleri gerçek yapmaktır...Sahaya her çıktığında... * Bazen ... KRAL olmak , taç giymek değildir... Soyunu sevgiden, unvanı halktan almaktır... Her doğan b****** METİN olmasıdır... Kuşaktan kuşağa akarcasına... * Bazen ... VEFA...Semt adı değildir.. 14 yıl kan kusup, ölümüne arkasında durmaktır... Her şartta, yıkılmaz bir duvarcasına... * Bazen ... Tarih, tozlu bir sayfa değildir... Gerçektir , yaşamdır...1905'te doğup Ciltlere sığmamaktır... Destanların değişmez yazarı olurcasına... * Bazen ... GÜÇ, bir sıfat değildir... Evsiz barksız , beş parasız ,en zorda, tüm dünyayı ayağa kaldırmaktır... Üstünde sade bir parçalı formayla, kolaycasına... * Bazen ... Cesaret, Korkuyu yenmek değildir... Onbinlerce rakibin arasından geçip, kalesine Bayrağı dikmektir... Tek başına...Kimse yokmuşcasına... * Bazen ... Sevgi...Anne, Baba, Eş, dost değildir... Onlardan ötedir...Tutkudur Renklere, Armaya ... Ayrılmaz parçanmışcasına... * Bazen ... Hayat her şey değildir... GALATASARAY’lı olup GALATASARAY’lı gibi yaşamaktır Doğumdan ölüme Kalbin her çarptığında... Cimbombom diye Atarcasına... ŞEREFTİR SENİ SEVMEK Şereftir Seni Sevmek Senle Ağlayıp Gülmek Galatasaray Sevgisi Sürecek Sonsuza Dek Yetmiyor ki statlar Kalbimiz senle çarpar Layıksın bu sevgiye Şanlı Galatasaray Nasıl ki bu Milletin Tacıdır yıldızla ay Yüksel ta arşa kadar Şanlı Galatasaray BİLEK HAKKIYLA (ÇILDIRIN ÇILDIRIN PECUSSION MIX) Ne şike ne para Ne elle ne kolla Cimbom Sampiyon Bilek hakkıyla Galatasaray...tarifsiz sevda Senin için varız Bu yalan dünyada Cimbombom Cimbombom Sensin yine Şampiyon Cimbombom Cimbombom Sensin gerçek Şampiyon Sarı Kırmızıyla Alın akıyla Canım fedadır Rengin uğruna Galatasaray...Taraftar senle Gideriz peşinden İstersen ölüme Cimbombom Cimbombom Sensin yine Şampiyon Cimbombom Cimbombom Sensin gerçek Şampiyon SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN Tribünlerde coşacaksın Kupaları alacaksın Sen şampiyon olacaksın Seni sevmeyen ölsün Dinle bizi ey Avrupa Yetmez bize bu kupa Eğileceksin karşımda Seni sevmeyen ölsün İki senelik bu çile Bitsin artık bu sene Sen sampiyon olacaksın Seni sevmeyen ölsün YÜKSELİYOR SESİMİZ Yükseliyor sesimiz Ta ufuklara kadar Şampiyonluk bekliyoruz Şanlı Galatasaray Bundan büyük gurur yok Cimbomlu olmak kadar Sevgimiz hiç bitmeyecek Kıyamet gününe kadar ÖLÜM VARMIŞ KORKU VARMIŞ Ölüm varmış korku varmış Bu dünyanın sonu varmış Bizim için yoktur tasa Kalbimde sen yaşadıkça Başarılar gelir geçer Asaletin bize yeter Deplasmanda Samiyen’de ultrAslan hep seninle SENİN İÇİN YAŞAMAK VAR YA Senin için ölmek ne ki Senin için yaşamak var ya İstanbul’da deplasmanda Galatasaray aşkıyla Ole ole.. Şampiyon Cimbombom ole Yıl 2000 yer Kopenhag Bir arma var bir de bayrak Taraftarın hep yanında Seninle tarih yazacak Ole ole.. Şampiyon Cimbombom ole Uefa’da Arsenal'i Süper Kupa'da Madrid'i Sıra geldi ona şimdi Al Şampiyonlar Ligi'ni Ole ole.. Şampiyon Cimbombom ole | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray Tezahüratları SEN SEN SEN Sen ayaz gecelerde.. Sen her kara kışta.. Sevginle yakmışsın Ali Sami Yen in sonsuz ateşini... Sen Her Sartta Sen Her Kosulda. Karşılıksız sevmişsin takımını.. Sen öyle bir omuzlamışsın ki onu; Boyun eğmiş alem karşısında... Dikmişsin bayrağını avrupaya dünyaya.. Sonsuza dek dalgalansın diye.. Bunu Ancak Sen yaparsın çünkü sen sen sen Galatasaray taraftarısın Unutma ... çünkü sen sen sen Galatasaray taraftarısın unutma... CİMBOM BURAYA Aslanlarım kükrüyor yeşil sahalarda.. Aslanlarım kükrüyor yeşil sahalarda.. Türkiyenin gururu Galatasaray! Türkiyenin gururu Galatasaray! Taraftarın haykırır cimbom aşkıyla Tarihe yazıldın sen Galatasaray Re re re ra ra ra g.saray g.saray cimbombom Re re re ra ra ra g.saray g.saray cimbombom | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray Tezahüratları
galatasaray taraftarlarının çok güzel söylediği parça. giden her sevgilini ardından, hep biz olduk el sallayan, haykırsak duyarlar mı sesimizi, hangi sevdadan galip çıktık ki. yürüyoruz sesiz ve kederli, nevizade geceleri, inletiyoruz her çıkışında, istiklal caddesini. boşuna çekilmedi bunca çile, içiyoruz gündüz gece, haykırdık duymadı ama hiçkimse, peşindeyiz heryerde. zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep acı hüsran, bize her sevdadan geriye kalan, sadece galatasaray. cimbombomum cimbomum canım feda olsun sana hçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyada. (Ua*** serdar) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| galatasaray, tezahüratları |
Galatasaray Tezahüratları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Beşiktaş Marşları ve Tezahüratları | Demir YumruK | Beşiktaş | 19 | 2 Hafta Önce 13:11 |
| Galatasaray Gifleri | The Unique | Galatasaray | 47 | 27-08-2009 16:12 |
| Galatasaray S.K. | Miriel | INTERNATIONAL FORUM (English) | 14 | 23-07-2008 02:00 |
| Trabzonspor Tezahüratları | MaXsdesigN | Trabzonspor | 0 | 19-07-2008 22:40 |
| Galatasaray Üniversitesi | Tiglon | Üniversitelerimiz | 1 | 29-04-2008 14:54 |