| | #1 (mesaj-linki) | |
| Galatasaray'dan HaberlerArkadaşlar Bu Konuya Tek Başıma Yürütemem Yardımcı Olursanız Sevinirim... Haberlerinizde Kaynak belirtiniz... POLAT: FENERBAHÇE MAÇININ ERTELENMESİ GİBİ BİR TALEBİMİZ YOK Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 9 Kasım Pazar Günü Fenerbahçe ile Yapacakları Derbi Maçta, Futbolcularının Motivasyona İhtiyacı Bulunmadığını, İki Takımın Adının, Onlara Gerekli Motivasyonu Sağlayacağını Söyledi. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 9 Kasım Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçta, futbolcularının motivasyona ihtiyacı bulunmadığını, iki takımın adının, onlara gerekli motivasyonu sağlayacağını söyledi.Sarı-kırmızılı yöneticiler, futbolcular ve teknik ekibin, eşleriyle birlikte Levent'te bir lokantada yedikleri akşam yemeği öncesi, basın mensuplarına açıklamada bulunan Polat, Fenerbahçe maçı ile ilgili bir soru üzerine, ''Fenerbahçe maçında oyuncuların motivasyona ihtiyacı yok. Ne Fenerbahçeli, ne de Galatasaraylı futbolcular için buna ihtiyaç var. Zaten iki takımın adı yetiyor, motive oluyorlar. Aşırı motivasyondan korkuyoruz. Onları frenlemeye çalışıyoruz'' dedi. Polat, önlerinde önemli bir virajın bulunduğunu ifade ederek, ''Önümüzde, Portekiz'de yapacağımız Benfica maçı var. Daha sonra Fenerbahçe, ardından Kayserispor maçı var. Bir moral yemeği yapalım dedik, ailece bir araya geldik'' diye konuştu. Futbolcuların moralinin iyi olduğunu dile getirenAdnan Polat, ''Yönetim olarak, bugüne kadar sakatlık, yorgunluk gibi mazeretlerimiz olmadı. Oyuncuların da yok. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Umarım sakatlarımız da bir an önce iyileşir, rotasyon yapma imkanımız olur'' değerlendirmesinde bulundu. Polat, bir gazetecinin, ''Benfica maçından cuma günü döneceksiniz, Fenerbahçe maçının ertelenmesi gibi bir talebiniz oldu mu?'' sorusunu, ''Hayır! Daha önce 4 yıl, şimdi de 2 yıldır Galatasaray'da yöneticilik yapıyorum. Tek bir kez talebim olmuştur, o da geçen sezonki Konyaspor maçı için. 'O maçı oynamayalım' dedik. Federasyon 'Oynayın' dedi, oynadık. O tür şartlarda sakatlıklar olabiliyordu, kontrolsüz bir sahaydı. İşte o günden beri bir türlü Uğur'u iyileştiremedik. Dizi kırıldı. İnşallah birkaç ay içinde iyileşir. Bunun dışında, hiçbir zaman talebimiz olmadı'' şeklinde yanıtladı. Sakatlığı bulunan Kewell'ın, Benfica maçında oynayıp oynayamayacağıyla ilgili bir soru üzerine de Polat, şunları söyledi: ''Şimdi kendisiyle konuştum. Oynayabilir gibi görünüyor. 'Oynarım' diyor, ama bu, sağlık kurulunun vermesi gereken bir karar. Futbolcunun oynamak istemesi yeterli değil. Sakat haliyle oynatıp, sakatlık süresini 3-5 hafta arttırmak istemiyoruz. Sakatlıktan çok ağzımız yandı. Orada nasıl bir futbol oynayacağız, nasıl bir taktikle çıkacağız, onu da Skibbe'ye sormak lazım.'' Kaynak: Haberler.com | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan HaberlerTurkcell Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, Arda Turan yürekleri ağızlara getirdi. Arda maçın 78. dakikasında taç çizgisine geldi ve kendisinin değiştirilmesini işaret etti. 21 yaşındaki genç oyuncu daha sonra kendini yere bıraktı ve kalbini tutmaya başladı. Kalp ritminin arttığı belirtilen Arda'ya doktorlar hemen müdehale etti ve yıldız oyuncu kontrol için hastaneye kaldırıldı. GAZETEVATAN | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Galatasaray'dan Haberler:Eski Galatasaraylı Hakan Şükür den AçıklamalarHakan Şükür, son kararını verdi ![]() Fotoğraf: Yasin Yılmaz Milli takımın emektar futbolcusu Hakan Şükür Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini belirterek “Oynarsam Dubai'de oynarım.” dedi. Şükür ayrıca “UEFA'da başarılar kazanmış, arkadaş gruplarıyla güzel bir jübile yapmak istiyorum. Stat da Ali Sami Yen olur” diye konuştu. Türkiye'de açmayı düşündüğü spor okullarıyla ilgili olarak çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere dün İtalya'ya giden Hakan Şükür, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. Önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında olabileceğini belirten Şükür Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini söyledi OYNARSAM DUBAİ'DE OYNARIM Futbola ara verince insanın oynama iştahını kaybettiğinin altını çizen Şükür “Ama her an her şey olabilir. Önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında da alabilirim. Benim artık yurtiçinde her hangi bir şeyim olmaz. Gidersem yurtdışı tercihim olur o da büyük olasılıkla Dubai olur. Bunlar kendi elimde olan şeyler. Oynarsam Dubai'de oynarım.” dedi. Şükür antrenörlük lisansının bulunduğunu ve önümüzdeki yıldan itibaren antrenörlük yapabileceğini belirtti. 'JÜBİLEM ALİ SAMİ YEN'DE OLUR' Şükür jübile yapacak mısınız? şeklindeki bir soruya ise şu cevabı verdi: “UEFA'da başarılar kazanmış, arkadaş gruplarıyla güzel bir jübile yapmak istiyorum. Bu futbolcular Galatasaray'da jübile yapmamış olan futbolcular ve daha öncesinden de önemli değerli arkadaşlarımızla hep beraber güzel bir bayram havasında güzel bir jübile olur inşallah. Birbirimizle görüşüyoruz zaten jübileyle bunu pekiştirebiliriz. Büyük ihtimalle stat Ali Sami Yen olur. Ama bu değişebilir de” dedi. Kaynak:yenisafak.com.tr | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan Haberler Arda korkuttu ![]() ![]() 78’de sahada yığılıp kalan Arda’nın rahatsızlığının nedeni anlaşıldı 24 maçtır üst üste oynayan genç yıldızın F.Bahçe derbisi sonrası haftayı stresli geçirdiği ve maçta kalp ritminin yükseldiği öğrenildi. G.SARAY’IN Belediye ile Ali Sami Yen’de oynadığı maçta taraflı tarafsız herkesin yüreklerini ağza getiren bir olay yaşandı. 78. dakikada saha kenarına gelen Arda Turan kendini yere bıraktı ve kalbini tutmaya başladı. Doktorların hemen müdahale ettiği genç yıldız Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansta Arda’ya Hasan Şaş da eşlik ederken kontroller sonrası sevindirici haber geldi: Durumu ciddi değil, iyi... EURO 2008 sonrası 10 günlük iznin ardından yeniden yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve üst üste 24 maç oynayan (4 milli, 2 Fortis Türkiye Kupası, 10 lig ve 5 Avrupa Kupası ve 3 de özel) genç yıldızın kalp ritminin maç sırasında 230’u bulduğu (normalde 180-190) ifade edildi. F.Bahçe derbisi sonrası morali bir hayli bozuk olan Arda’nın durumuyla ilgili bilgili kulüp doktoru İlker Yücesir verdi: 2 GÜN DİNLENECEK “Durumu iyi. Son zamanlardaki maç yoğunluğu, yorgunluk, stres ve bir de maçta sürekli onun tarafına doğru atılan toplara koşması böyle bir sıkışmaya sebebiyet vermiş. Şimdi şakalaşıyor herkesle, yani bildiğiniz Arda. Bu (dün) gece hastanede kalacak. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan Haberler
Hacettepe Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, Turkcell Süper Lig'de pazar günü oynanan Galatasaray-Hacettepe maçında karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay'ın bir pozisyonda 'yanlış futbolcuya kart' gösterdiğini raporuna yansıtacağından emin olduğunu söyledi. Karşılaşmada hakem Süleyman Abay'ın 'topla elle oynama' gerekçesi ile Zoko yerine Teli'ye sarı kart verdiğini belirten Hacettepe Kulübü Başkanı Kalemci, tüm Türkiye'nin gözleri önünde yaşanan bu olayın hakemin raporuna yansıtılması durumunda hatanın 'kural hatası' olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, ''Süleyman Abay olayı raporunda yansıtmaz ise 'hakem hatası' olarak değerlendirilecektir. Ancak herkes hakemin yanlış futbolcuya kart gösterdiğini gördü. Bu durumu hakem Süleyman Abay raporuna yansıtırsa, 'kural hatası' olarak değerlendirilecektir ve maç tekrarlanacaktır'' diye konuştu. Benzer bir olayın geçen yıllarda Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında yaşandığını ve o maçın hakemi Ali Aydın'ın hatayı raporuna yansıttığını kaydeden Kalemci, şöyle konuştu: ''9 yıllık başkanlık hayatımda 550'den fazla maç seyrettim ve bugüne kadar hakemlerimiz hakkında hiç konuşmadım. Hakemlerimizin iyi niyetlerinden ve dürüstlüklerinden hiç şüphe etmedim. Biz yöneticiler, futbolcular nasıl hata yapabiliyorsa, hakemlerimiz de hata yapabilir. Hata olacaktır, bu doğaldır. Bu maçta yaşanan 'yanlış futbolcuya kart gösterilmesi'nin hakem Süleyman Abay tarafından rapora yansıtılacağını ve hatanın 'hakem hatası' olarak değil 'kural hatası' olarak değerlendirilerek, maçın tekrarlanacağını düşünüyorum.'' Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan skor ve günü kurtarma uğruna çok büyük yeteneklerin harcandığını belirtirken, kendisinin solda oynamasının daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi. Galatasaray ve Milli Takım'ın önemli isimlerinden Arda Turan, Galatasaray Dergisi'nin Aralık ayı sayısına röportaj verdi. Kewell ile maç içinde değişerek sol kanatta oynadıklarının hatırlatılması üzerine Arda, ''Bence, solda oynarsam daha iyi olur'' yorumunda bulundu. Arda, ancak teknik direktör Michael Skibbe'nin düşüncesinin böyle olduğunu kaydederek, ''Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Devamlı sağda oynayacak olsam, orada da oynarım. Çünkü o bölgeye göre strateji geliştiririm. Ama sol tarafta etkili olduğum ortada. Karşımdaki rakibi geçebileceğim 7-8 seçeneğim oluşmuş durumda. Sol taraftan oyunu daha iyi okuyabildiğimi düşünüyorum. Kewell ise sol ayaklı bir futbolcu. O da sol kanatta etkili. Fakat maç içinde kanat değiştirmemiz rakibi de şaşırtıyor'' ifadesini kullandı. Arda, Kadıköy'de oynayacakları Fenerbahçe maçları öncesinde takım üzerinde bir baskı olduğuna inanmadığını belirterek, ''Fenerbahçe'nin Kadıköy'de çok kolay yenileceğini düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var. Bizde kaybedeceğiz diye bir korku ya da stres yok. Ancak bizim dışımızda öyle bir hava oluşturuluyor. Sendromu yaşayanlar başkaları'' dedi. Maçtan sonra karşılaşmanın ''centilmence'' geçtiği şeklindeki yorumlara anlam veremediğini kaydeden Arda, adeta isyan ederek, ''(İnanılmaz centilmenlik içinde maç geçti) yorumlarına anlam veremedim. Tüm stat bize her türlü küfürü koro halinde ediyor. Ali Sami Yen bu olanların yanında cennet gibi. Her takım bizim stadımızda rahatlıkla oynuyor. Herhangi bir baskı yok. Zaten böyle olmalı. Bize yapılanlardan, atılan yabancı cisimlerden edilen küfürlerden kesinlikle bahsedilmiyor. Ben maç sonunda tribünlere ellerimi kaldırmışım. Bu görüntü gösterilip eleştiriliyorum. Aynı görüntü içinde bana bozuk para yağıyor. Kimse demiyor, 'O para bu çocuğun gözüne gelse kör olur' diye. Biz orada Josico'nun ayağının krampını gidermeye çalışıyoruz. Roberto Carlos'un oyundan çıkarken elini sıkıyoruz. Ama biz tam tersi maç içinde kasti tekme yiyoruz. Tepki verince kötü adam biz oluyoruz. Bunlar göz önüne getirilmiyor. Kaybettiğimiz zaman da adam gibi kaybediyoruz'' şeklinde konuştu. ''AVRUPA'DA OYNAMA İSTEĞİM VAR'' Galatasaraylı olduğunu, ancak büyük konuşmadığını kaydeden Arda, ''Galatasaray'dan başka Türk takımı, Allah bana o günleri göstermesin'' dedi. Genç yıldız, Aslantepe Stadı'nda forma giymek istediğini ifade ederken, ''Ama benim Avrupa'da oynama isteğim de var. Galatasaray'da çok güzel bir şampiyonluk yaşadım. Bu sezon UEFA Kupası'nda final hedefliyoruz. Eğer o başarıyı yakalarsak, o zaman Avrupa'ya kesin gitmeyi düşünebilirim. Tabii bir de şu var; gelen teklifte kararı kulübüm verecek. Kulüp 'Tamam Arda gidebilirsin' derse ben o zaman anlaşırım'' şeklinde konuştu. ''SAHA İÇİNDEKİ MÜCADELEMİN FARKINA VARILMIYOR'' Sahadaki mücadelesinin çok fazla farkına varılmadığını öne süren Arda, topa sahip olmak ve adam geçmeye çalışmanın ardından, savunmaya geri dönüp rakibi takip etmenin dünyanın en zor şeyi olduğunu dile getirdi. ''Arda, Kewell, Lincoln neden geriye dönmediler'' şeklindeki yorumlara katılmadığını söyleyen Arda, ''Zaten o an dönecek gücümüz kalsa döneriz. Ama ileride de bir mücadele veriliyor. Ben sahada oyunun hücum yönünde kendimi yeterli görmüyorsam, bunu hissettiysem, o gün mücadeleye yönelirim. Hücum yönünü başka arkadaşlara bırakırım. Takım oyuncusu böyle yapmalı'' dedi. ''BÜYÜK YETENEKLER HARCANIYOR'' Kendisinin genç milli takımdayken, bulunan jenerasyonda 40 maç yenilmeyen bir ekip olduklarını kaydeden Arda, çok büyük yeteneklerin harcandığını savundu. Arda, bu konuda çok üzgün olduğunu belirterek, ''O zamanki takım arkadaşlarım şimdi Milli Takım'da yok. Sadece Serdar Özkan Beşiktaş'ta oynuyor. Bu çocuklara gereken şans verilmiyor. Skor uğruna, çok büyük yetenekler harcanıyor. Bunu da herkesle tartışmaya hazırım'' ifadesini kullandı.Gece hayatının olmadığını, içki de içmediğini vurgulayan Arda, izin günlerinde belirli saate kadar dışarı çıkabildiğini, bunun abartıldığını söyledi. Futbol oynamayı çok sevdiğini kaydeden Arda, ''Of bugünde maç var, demiyorum. Ben lig maçına çıkmasam, futbol oynamasam, gidip sokakta top oynarım'' diye konuştu. (ntvspor.net) Son Düzenleyen erhan1907; 02-12-2008 @ 22:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan HaberlerÜmit Karan yuvadan uçuyor ![]() Ümit Karan, başına konan talih kuşunu kaçırmamak niyetinde... Dubai ekibi El Cezire’nin kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu, 3 yıl için önerilen garanti 7,5 milyon Euro’luk teklif karşısında mutlu olurken, devre arasında Sarı-Kırmızılı yönetim ile masaya oturma kararı aldı. Böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacağını düşünen yakında 33 yaşına girecek olan futbolcu, bu nedenle yönetimden kendisine anlayış gösterilmesini isteyecek. Ankara’da izlemişlerdi El Cezire adına teklifi getiren Dubai merkezli menacerlik şirketi Mirsal Sports’un yetkilileri, 22 Kasım tarihinde Başkent’te oynanan ve golsüz sona eren Ankaraspor-Galatasaray karşılaşmasında Ümit Karan’ı seyretmeye gelmişti. 2001 yılında Gençlerbirliği’nden Sarı-Kırmızılı takıma transfer olan tecrübeli oyuncu, Hagi’nin teknik direktör olduğu 2004-2005 sezonunda Ankaraspor’a kiralanmış, kalan zaman diliminde Cim Bom’un pek çok başarısında önemli pay sahibi olmuştu. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan Haberler Arda böyle korkuttu İBB maçının son bölümünde kendi isteğiyle oyundan çıkan Arda Turan, kalp ritminin yükselmesi nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı. Genç futbolcunun durumuyla ilgili yapılan açıklamada önemli bir soruna rastlanmadı. Genç futbolcuyu hastanede ziyaret eden ilk isimler olan Adnan Sezgin ve Hasan Şaş yaptıkları açıklamalarda Arda'nın durumunun çok iyi olduğunu ve hiçbir sorunu olmadığını açıkladılar. Daha sonra Arda''nın doktoru da yıldız futbolcunun kalbsinde hiçbir sorun olmadığını, sadece kontrol için hastanede tutulacağını söyledi. Bu arada Arda, Avusturya maçının kadrosundan da çıkarıldı. G.Saray takım doktoru İlker Yücesir de gazetecilere yaptığı açıklamada Arda'nın gayet iyi durumda olduğunu ve yolda da kontrolleri altında olduklarını söyledi. Yorgunluk ve stresten dolayı bu durumun meydana geldiğini belirten Yücesir Arda'nın geceyi hastanede geçireceğini belirtti. "19 KASIM'DA İDMANA ÇIKACAK" Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Arda'nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında stres ve yorgunluğa bağlı fenalaştığı belirtilerek, ''İlk müdahalesi hastaneye gitmeden yapılan futbolcumuza hastanede herhangi bir müdahaleye gerek görülmemiştir. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz, bu gece Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde istirahat edecektir. Arda Turan, futbol takımımızın 19 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmana katılacaktır'' denildi. Arda'nın neşesinin yerinde olduğu, hemen eve gitmek istediği ancak, tıbbi prosedürler gereği her ihtimale karşı sabaha kadar hastanede kalacağı bildirildi. Bu arada, Arda'yı hastanede Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcu Hasan Şaş, Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan, Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür'ün ziyaret ettiği kaydedildi. Arda sahaya iniyor!.. İstanbul BŞB maçının son anlarında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Arda'nın Cumartesi günü Başkent'te oynanacak Ankaraspor maçında forma giyeceği açıklandı. Sarı-kırmızıl takımın yıldız futbolcusu, yöneticilerle yaptığı görüşmede "Kendimi hem fizik hem de mental olarak iyi hissediyorum. Yeniden baygınlık geçireceğimi bilsem bile Ankara'da oynayacağım. Arkadaşlarımı yalnız bırakırsam daha çok üzülürüm." diye konuştu. Aynı karşılaşmayı koltuk değnekleriyle terk eden Mehmet Topal'la birlikte, sağ ayağında ödem oluşan Lincoln'ünde oynayabilecek durumda oldukları belirtildi. Bu arada, teknik direktör Skibbe sarı kart cezalısı olan Baros'un yerine Ümit Karan'ı ilk onbirde oynatmayı planladığı ifade edilirken, Lincoln'un oynamaması halinde Nonda ile birlikte Ümit Karan'ı çift forvet olarak sahaya sürecek. Ankaraspor maçıyla ilgili futbolcularıyla bir toplantı yapan Alman çalıştırıcı "Çok koşan kaliteli bir takımla oynayacağız. Çokda pas yapıyorlar... Herkesin hiçbir şeyi düşünmeden motive olmasını istiyorum." dediği öğrenildi. Öte yandan önceki gün İstanbul'a gelen ve dostlarıyla bir yemekte buluşan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets "Türkiye'de istediğim tek futbolcu Servet ... Çünkü Onu uzun zamandır takip ediyorum. Benim oyun anlayışıma uygun olan tek isim..." diye konuştuğu belirtildi. Son Düzenleyen Yavru_Aslan; 07-12-2008 @ 13:24. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan Haberler Aslan'da Lincoln şoku !.. Galatasaray'da Cassio Lincoln'un cumartesi günü oynanacak Ankaraspor maçında oynayamayacağı açıklandı. Sakatlığı süren Brezilyalı futbolcunun buna rağmen oynamak istediğini Teknik Direktör Michael Skibbe'ye ilettiği, ancak sağlık kurulunun "Oynaması risk olur" şeklinde rapor verdiği belirtildi. Alman teknik adamın da bunun üzerine Lincoln'ü oynatmama kararı verdiği ifade edildi. Galatasaray'ın Büyükşehir Belediyespor'laoynadığı maçta fenalık geçirdiği için hastaneye kaldırılan, tedavisinin ardından dün taburcu edilen Arda Turan'ın durumunun ise sağlık kontrolünün yönetiminde yapacağı antrenmandan sonra belirleneceği öğrenildi. Bugünü izinli olarak geçiren sarı kırmızılılar Ankaraspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antremanla sürdürücek. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan Haberler G.Saray'da sakatlık sıkıntısı ! Galatasaray Ankaragücü'yle Pazar günü oynayacağı karşılaşma için bugün öğleden sonra Ankara'ya giderken Hertha Berlin maçında sakatlanan Sabri ve Emre Güngör maç kadrosunda yer almadı. Sabri ve Emre Güngör'ün eksikliğinde teknik direktör Skibb'nin sağ bekte Hertha Berlin maçının başarılı ismi Barış Özbek'i görevlendirmeyi planladığı, orta sahada ise Mehmet Topal-Ayhan ikilisine şans vermeyi düşündüğü belirtildi. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel yolculuk öncesi Atatürk Havaalanı'nda yaptığı açıklamada hedeflerinin kalan 3 maçtan 9 puanla ayrılmak olduğunu söyledi. Bu arada sarı kırmızılı futbolculara havaalanında vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesi Meira ve Ayhan sarı kart sınırında bulunuyor. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Galatasaray'dan Haberler Aslan'da Lincoln şoku ! Galatasaray'da Cassio Lincoln'un cumartesi günü oynanacak Ankaraspor maçında oynayamayacağı açıklandı. Sakatlığı süren Brezilyalı futbolcunun buna rağmen oynamak istediğini Teknik Direktör Michael Skibbe'ye ilettiği, ancak sağlık kurulunun "Oynaması risk olur" şeklinde rapor verdiği belirtildi. Alman teknik adamın da bunun üzerine Lincoln'ü oynatmama kararı verdiği ifade edildi. Galatasaray'ın Büyükşehir Belediyespor'laoynadığı maçta fenalık geçirdiği için hastaneye kaldırılan, tedavisinin ardından dün taburcu edilen Arda Turan'ın durumunun ise sağlık kontrolünün yönetiminde yapacağı antrenmandan sonra belirleneceği öğrenildi. Bugünü izinli olarak geçiren sarı kırmızılılar Ankaraspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antremanla sürdürücek. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| galatasaraydan, haberler |
Galatasaray'dan Haberler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fenerbahçe'den Haberler | B.L.A.C.K | Fenerbahçe | 112 | 1 Hafta Önce 17:29 |
| Azerbaycan'dan Haberler | Bia | Azerbaycan | 8 | 25-07-2009 17:59 |
| Türkmenistan'dan Haberler | Bia | Türkmenistan | 2 | 24-08-2008 18:44 |
| Kırgızistan'dan Haberler | Bia | Kırgızistan | 3 | 15-08-2008 15:58 |