Arama

Renk Falı

Güncelleme: 7 Ocak 2011 Gösterim: 7.988 Cevap: 14
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
12 Aralık 2006       Mesaj #1
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Renkler çoğu zaman modaya, mevsime, giyilen eşyanın ya da giysinin tipine, alınan eşyaya, odanın yerleştirme düzenine göre değişir. Bu yönüyle renklerin insan kişiliğiyle bağlantısı yoktur. Biz burada insanların modaya, diğer giysilerine, mevsime bağlı olmadan tercih ettiği, sevdiği renkler üzerinde duracağız. Çünkü asıl böylesi temel renk tercihleriyle insan kişiliği arasında sıkı bir bağ vardır. Herkesi,diğerlerine göre beğendiği, tercih ettiği bir renk vardır. Bazılarımız, bir değil, birkaç rengi severiz. Ama yine de, bir tanesini hepsinden çok tercih ederiz. Aşağıda kişilik tahlili konusunda ipuçları veren 10 renk üzerinde duracağız. Şimdi lütfen, en çok beğendiğiniz rengin üzerine gelin ve tıklayın. Böylelikle kişiliğinizle sevdiğiniz renk arasındaki bağlantıları öğrenin

Sponsorlu Bağlantılar
23 Aralık – 01 Ocak KIRMIZI
25 Haziran – 04 TemmuzKIRMIZI
02 Ocak – 11 Ocak TURUNCU
5 Temmuz – 14 Temmuz TURUNCU
12 Ocak – 24 Ocak SARI
15 Temmuz – 25 Temmuz SARI
25 Ocak - 03 Şubat PEMBE
26 Temmuz – 04 Ağustos PEMBE
4 Şubat – 08 Şubat MAVİ
05 Ağustos – 13 AğustosMAVİ
09 Şubat – 18 Şubat YEŞİL
14 Ağustos – 23 Ağustos YEŞİL
19 Şubat – 31 Şubat KAHVE
24 Ağustos – 02 Eylül KAHVE
01 Mart – 10 Mart TURKUAZ
03 Eylül – 12 Eylül TURKUAZ
11 Mart – 20 Mart BEJ
13 Eylül – 22 Eylül BEJ
21 Mart SİYAH
23 Eylül ZEYTİN YEŞİLİ
22 Mart – 31 Mart MOR
24 Eylül – 03 Ekim MOR
01 Nisan – 10 Nisan LACİVERT
04 Ekim – 13 Ekim LACİVERT
11 Nisan – 20 Nisan GÜMÜŞ
14 Ekim – 23 Ekim GÜMÜŞ
21 Nisan – 30 Nisan BEYAZ
24 Ekim – 11 Kasım BEYAZ
01 Mayıs – 14 Mayıs MAVİ
12 Kasım – 21 Kasım ALTIN
15 Mayıs – 24 Mayıs ALTIN
22 Kasım – 01 Aralık KREM
25 Mayıs – 3 Haziran KREM
02 Aralık – 11 Aralık GRİ
04 Haziran – 13 Haziran GRİ
12 Aralık – 21 Aralık KESTANE
14 Haziran – 23 Haziran KESTANE
22 Aralık NEFTİ
24 Haziran GRİ

KIRMIZI
Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve haraketlidir, ama arada mutsuz oduğu anlar da yok değildir.İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

TURUNCU
Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

PEMBE

Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışır. Diğer insanları korumayı ve anlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düşüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister

MAVİ

Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır ve aşık olmayı sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.

YEŞİL

Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün kararlı , sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler

KAHVE

Haraketli ve sportiftir.Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz. Ancak buna rağmen çabuk aşık olur. Ateşı de çabuk söner. İdeal olanı bulana kadar da arayışını sürdürür

TURKUAZ

Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever.Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir.

BEJ

Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.

SİYAH

Sağlam yaratılışlı, cesur , güçlü , bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu pek yoktur. Bir karar almadan evvel, uzunca bir süre düşünür, ayaklarını yere sağlam basar. Aşkı da farklı yaşamayı sever

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir

LACİVERT

Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

GÜMÜŞ

Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelliği vardır. Kolay öğrenir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır.


BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kandini diğer insanlardan farklı ve üstün görür

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür.İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

KREM

Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer , ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder


GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

KESTANE

Zeki, güçlü, bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğini de yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.

ZEYTİN YEŞİLİ

Sakin ve yumuşak mizaçlıdır.Şiddeti sevmez, kavgadan her zaman uzak durur. Yerine göre davranmasını ve konuşmasını iyi bilir. Hassas, nazik ve neşelidir. Kıskançlıktan hoşlanmaz. Adalet duygusu gelişmiştir.

NEFTİ

Zevklidir , görünüşüne çok önem verir, materyalist de denebilir Hayatı ve kariyeri için çok düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez.Liderlik , ruhunda vardır. Arkadaş edinmekte üstüne yoktur


*
Son düzenleyen kompetankedi; 2 Nisan 2008 14:20
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #2
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
12 Ocak – 24 Ocak SARI

Sponsorlu Bağlantılar
evetMsn Wink
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #3
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
04 Haziran.........13 Haziran

Gri.
chatlaxx - avatarı
chatlaxx
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #4
chatlaxx - avatarı
Ziyaretçi
turuncuyu sferm ama morrr ennnn sefdiiiim renkkk bşka renkk tnımammmm
bideee siyahhh =)))) hele morla siyah birlşncee....
offf Msn GrinMsn GrinMsn Grin
elfak98 - avatarı
elfak98
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #5
elfak98 - avatarı
Ziyaretçi
4 Haziran-13 Haziran
GRİ...
Tıpkısının aynısı ben pessss doğrusu Msn Happy
Alanwolf - avatarı
Alanwolf
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #6
Alanwolf - avatarı
Ziyaretçi
05 Ağustos.-.-.-.MaviFaint
jaspem - avatarı
jaspem
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #7
jaspem - avatarı
Ziyaretçi
09 Şubat – 18 Şubat YEŞİL ,

aynen Msn GrinMsn Grin
kamer_55 - avatarı
kamer_55
Ziyaretçi
19 Nisan 2007       Mesaj #8
kamer_55 - avatarı
Ziyaretçi
Size uygun olan resmi seçin sonra aşağıdaki açıklamasını okuyun, Aşağıdaki resimler psikologlar tarafından ortaya çıkarılmış. Defalarca test edilmiş, şekiller ve renkler değişerek bugünkü halini almış. Hangi resim size yakın geliyorsa seçin, 9 ana karakterden hangisi size uyuyor bulun.
adszky0zv4wh9

1.İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen
Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.

2. Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan
Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.

3. Dinamik - Aktif - Dışa dönük
İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.

4. Ayakları yere basan - Dengeli - Uyumlu
Komplike olmayan ve doğal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz. İnsanlar size saygı duyuyor çünkü sizin ayaklarınız öyle bir yere basıyor ki herkes sizden destek alıyor. Siz de bu insanlara güven sağlamayı biliyorsunuz. Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan her şeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiği yeniliklere de bağlı değilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı.

5. Profesyonel - Pragmatik - Kendini tanıyan
Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı sevenlerdensiniz. Problemlerinizi pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsunuz. Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz. İşte ise herkes sizi sorumluluk sahibi olarak tanıyor. Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz.

6. Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan
Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekânlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

7. Dikkatsiz - Oyunsever - Neşeli
Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

8. Romantik - Hayalci - Duygusal
Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.

9. Analitik - Güvenilir - Kendinden emin
Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz. Bu nedenle kültür sizin hayatınızda önemli bir yer oynuyor. Yine de siz şık ve zarif duygularınızın çevreden etkilenmemesini sağlıyorsunuz. Sizin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz.
gamze kul - avatarı
gamze kul
Ziyaretçi
21 Nisan 2007       Mesaj #9
gamze kul - avatarı
Ziyaretçi
pembeyi hiç sevmem ama uydu gibi... 26temmz 4ağustosMsn Happy
tofy - avatarı
tofy
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #10
tofy - avatarı
Ziyaretçi
09 Şubat – 18 Şubat YEŞİL

evet doğruMsn Happy

diğerinde de bu çıktım

6. Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan
Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekânlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

Benzer Konular

4 Şubat 2017 / Ziyaretçi Cevaplanmış
14 Ağustos 2009 / Misafir Astroloji/Fallar
2 Eylül 2012 / HerHangiBiri Astroloji/Fallar
5 Kasım 2008 / karayel Astroloji/Fallar
5 Kasım 2008 / HerHangiBiri Taslak Konular