Arama

Horary Astroloji

Güncelleme: 24 Ocak 2007 Gösterim: 10.663 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Buna “Kralların Astrolojisi” adı verilmiştir. Eski çağlarda savaş ve barış zamanlarını tayin etmek, ürün ekimi ve hasatı için olumlu mevsimi bulmak gibi konularda Gökyüzü Zamanı Haritası kullanılmıştır. Günümüzde hem doğuda hem de batıda en fazla uygulanan astroloji sistemidir. Bu sayfada açıklanan, Batı sistemine (Tropik Zodyak) dayanan uygulamadır. Arap, İran ve Hint sistemlerinin karışmasından oluşan Vedic sistemi (Prasna Tantra) Yıldız Zodyak üzerine kurulmuştur.

Sponsorlu Bağlantılar
Horary sisteminde yanıtı aranan sorunun veya olayın başlangıç zamanı temel alınarak bir Gökyüzü Horoskopu (Anlık Horary Haritası) hazırlanır. Bu sistemin başarısı için sorunun mantıklı olması ve güçlü biçimde öğrenme arzusunun bulunması gerekir.

Horary Haritası İle Yanıtlanan Sorular

Gökyüzü Haritası sorunun akla ilk geldiği zaman ve yer için hazırlanır. İşte Horary Astroloji haritası ile yanıtlanan sorulardan bazı örnekler ; “Ne zaman evleneceğim ?”, “ Ev sahibi olacak mıyım ?”, “Çocuğum üniversiteye girecek mi ?”, “Kocam beni terk edecek mi ?”, “Hastalıktan kurtulacak mıyım ?”, “Kaybolan yeğenim bulunacak mı ?”, “Yeni bir işe girecek miyim ?”, “Başlattığım yatırım başarı kazanacak mı ?”, “Kızım, sevdiği erkek ile evlenecek mi ?”, “Çocuğum olacak mı ?”, “Yolculuk için olumlu bir zaman mı ?”, “Hisse senetlerim pirim yapacak mı ?”, “Aşık olduğum insan beni seviyor mu ?”, “Sevdiğime ne zaman kavuşacağım ?”

Gökyüzü Haritasının Hazırlanması

Bir sorunun veya olayın yanıtını bulmak için aynı doğum haritasında olduğu gibi Anlık Harita hazırlanır. Bu horoskopta 1.ci ev soruyu soranı temsil eder. Aynı zamanda Ay da soruyu soranın ikinci temsilcisidir. Horary olayında en önemli konu soruyu veya olayı temsil edecek evin saptanmasıdır. Örneğin, 2.ci ev para ve malları, 3.cü ev kardeşleri, 4.cü ev araçları, 5.ci ev çocukları, 6.cı ev iş ve çalışanları, 7.ci ev eş ve ortakları temsil eder.

Evlerin İlerletilmesi

Horary haritada gösterilmeyen alanları, evleri ilerleterek bulabiliriz. Örneğin, kayınbirader veya baldızı 7.ci evden itibaren 3 ev ilerleterek orijinal haritanın 9.cu evi ile simgeleriz. Çünkü, kardeşleri 3.cü ev gösterir ve eşimizin kardeşi de 7.ci evden itibaren 3 ev sonrası ile simgelenir.

Horary Haritanın Çalışmaması

Horary haritadan her zaman aranan yanıtı almak veya olayı yorumlamak mümkün olmaz. Bazı işaretler haritanın çalışmadığını, zamanın erken veya geç olduğunu veya, soruyu soranın art niyet taşıdığı anlaşılır.


Benzer Konular

15 Temmuz 2011 / Misafir Soru-Cevap
22 Aralık 2007 / KENCISii Taslak Konular
17 Haziran 2009 / Hi-LaL Astroloji/Fallar
24 Ekim 2008 / Pasakli_Prenses Taslak Konular