Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Venüs ve Uranüs

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 4.025 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Venüs - Uranüs İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Venüs-Uranüs (olumlu) etkisi

Aşk, cinsellik, sevgi ve evlilik hakkında alışılagelmişin dışında düşünceleri olan, entrikacı birisi­niz. Şeytani, dayanılmaz bir cin­selliğiniz olabilir. Karşı cinsin il­gisini çeken, tahrik eden birisiniz, fakat sürekli sevgili değiştiriyor­sunuz. Sanat hakkında özlü dü­şünceleriniz var. işten ve arkadaş­lıktan yana bahtlısınız. Beklenme­dik olaylar sanki hep sizin yararı­nıza çalışıyor.
Venüs ile Uranüs doğum hari­tanızdaki birinci, üçüncü ya da do­kuzuncu evde ve kavuşum duru­munda ise iyi bir müzisyen ya da aktör olabilirsiniz. Kadınlar eğlen­ceyi çok seviyorsunuz. Bu kavu­şum Yükselen burcunuzda değil­se mahkemelik olabilir, evlendik­ten sonra yasal olmayan ilişkile­re girersiniz. Kavuşum yedinci evi­nizde ise eşiniz aynı davranışa gi­recek, onuncu evde oluyorsa, güç­lü kadınlar yardımıyla başarıya ulaşacaksınız. Salt zevk olsun di­ye riske atılıyorsunuz. Yabansı, iradesiz, ön sezileri olmayan biri­siniz. Heyecan ve gerginliklerini­ze çıkış bulamazsanız, içli biri olursunuz.

Venüs-Uranüs (olumsuz) ilişkisi

Ortalıktan yana şanslı değilsi­niz, işler de genellikle zararınıza sonuçlanıyor. Gürültücü kişiliği­nizle dikkat çeken, ama herkesi düş kırıklığına uğratan birisiniz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Davranışlarınız ile sevginiz kolay anlaşılmadığı gibi, ne zaman öfke­leneceğinizi kestirmek çok zor.
Sanat dünyasında yenilik yap­mak istiyor, ancak başarıya ulaşa­mıyor ve bir tahtası eksik olarak tanınıyorsunuz. Duygusal ilişkile­riniz hep dertli oluyor. Çok kıs­kanç olduğunuzdan kadınlar tara­fından sevilmiyorsunuz.
Varlığınızı değersiz kadınlara harcıyorsunuz. Çok iyi. kalpli ve sevecen biri olabilirsiniz ama gö­rüşünüz inatçı ve katı. Arkadaş ya da iş ortağı seçerken çok özen göstermelisiniz; yoksa büyük yı­kımlara uğrayabilirsiniz. Sinir ger­ginliği ve duygularınızı kontrol edememeniz doğaldır.


Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar