| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Listenizde Kaç Kişi Var?297 Kişi Engelli Yok | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Listenizde Kaç Kişi Var? 1. Adres.....100 kişi ve 0 Engelli 2.Adres......8 kişi ve 0 Engelli 3.Adreste kaç kişi var bilmiyorum, açıp bakmaya üşendim şimdi.. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Listenizde Kaç Kişi Var?
120 mi desem 150 mi o aralar
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
1 Adresde kaçkişi var bilmiyorum ama hiçç engelli yok. 2 ve 3. adreslerimde 2 şer kişi var zaten ikisinde,de aynı kişiler 2 ve 3 de malesef hem silindim hemde engellendim ![]() Niçin sildiğini yada engellediğini bilmiyorum. Yada varlığım rahatsız etti, Zaten engellemeden önce bana öye kırıcı kelimeler sarfettiki, Engellemesine gerek yoktu zaten bi ton üzücü kelimeler yazmışdı Artık O yazmadan ben ona engellemeyi kaldırsa bile yazmam. Belki oda engellemeyi kaldırmayı yada geri düzenleyip listeye eklemeyi bilmiyordur. Yada biliyor gerek duymuyordur. Canı sağolsun ben Onu hep iyi biri olarak anarımm.. Bir zamanlar iyi dediğim birine ne kadar acıda konuşsa bir kere iyi dediysem Ona kötü demem diyemem... | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
91 Kişi 11 Engelli | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Listenizde Kaç Kişi Var? Şimdilik 417 Kişi / 6 Kişi Engelli / 114 Kişi Çöp Tenekesinde Yatıyor. ![]() Daha Bugün Temizlik Yapıldı ![]() | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
144 Kişi 3 Engelli Toplam = 147 | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
62 Kişi.. 4 Engelli. | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Listenizde Kaç Kişi Var? 63 Kisi 0 Engelli | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Listenizde Kaç Kişi Var? 285 kişi 4 engellli (: | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kişi, listenizde, messenger |
Messenger Listenizde Kaç Kişi Var? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi | kibelam | Diğer MSN Messenger Programları | 135 | 1 Hafta Önce 16:48 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Bir Kişi Yeter | Blue Blood | Yazın Hayatı | 196 | 02-09-2009 01:47 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 62 | 06-07-2009 22:48 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |