| | #1 (mesaj-linki) | |
| UC-LOGIC LAPAZZ A4 Profesyonel Dizayn Tablet (PF1209-TABA1) UC-Logic LaPazz PF1209 A4 Boy Grafik Tablet Yeni A4 oyun alanınız! Ayarlanabilir yükseklik seviyesi, geniş bileklik alanı ve ergonomik kalemi sayesinde kolunuzu rahatça dayayıp keyifle çizmeye başlayın! ![]() Profesyonellerin Görüşleri Kerem Beyit - Digital Arts Dergisi"Öncelikle tabletin arka kısmında bulunan yükseltme aparatları çok zekice düşünülmüş, önceki tabletimde hep bunun eksikliğini çekiyordum, şimdi bu aparatlar sayesinde tableti 20 dereceli açıda kullanabiliyorum... Tabletin kurulumu çok basit, 2 dakika içinde oturup çizmeye başladım, opsiyonlar da sade ve anlaşılır, basınç ayarlama özelliği kullanışlı. Tabletin ön panelinde gördüğüm en önemli özellik çizim alanının üstündeki ince plastiğin oldukça dayanıklı oluşu. Neden önemli derseniz önceki tabletimde çizim alanının üstünde bulunan plastiğin yıpranması sebebiyle (özellikle çok kullandığım orta bölümlerde) kabartılar oluşmuştu. Her ne kadar milimlik de olsa çizerken sorun oluşturuyorlardı, oysa ki bu üründe ne kadar bastırırsam bastırayım yüzeyde bir çizik oluşturamadım, bu da ileride çizim yüzeyinde bir sorun oluşmayacağını gösteriyor. Tabletin ön paneli oldukça geniş ve bu sayede çizerken bileğinize destek oluyor, kısa yollar da çok kullanışlı, Photoshop ve Painter ile çok uyumlu bir şekilde çalışabiliyorsunuz. Basınç hassasiyeti çok dengeli, ince-kalın ve koyu-açık geçişlerinde oldukça smooth sonuçlar elde ettim... Açıkçası 1 haftalık bir kullanıcı olarak söyleyebilirim ki şekil dışında piyasadaki rakiplerinden aşağı kalır bir yanı yok, hatta UC-Logic yükseltme aparatları sayesinde bence artı özelliklere sahip. Diğer marka tabletlere gücü yetmeyen kullanıcılar için harika bir alternatif." İstediğiniz Eğimde Bileklerinizi Yormadan Çalışın ![]() P23 Ergonomik Kalem, 3 Tuşlu Mouse, Ayrı Kalem Tutucu ve Minimum 1000 Saat Kullanım Ömrü ![]() Tümüyle Özelleştirilebilir 20 Adet Kısa Yol Tuşu ![]() PF1209 tablet aktif alanı üzerine yerleştirilmiş 20 adet isteğinize göre ayarlanabilir kısayol tuşu sayesinde sık ihtiyaç duyduğunuz programlara ve komutlara kaleminizle çok daha hızlı şekilde ulaşabileceksiniz. PF1209 A4 Boy Grafik Tabletin Önemli Artıları
![]()
Tüm destek ihtiyaçlarınız için %100 Türkçe olarak 2006 yılından beri yayında olan uc-logic.com.tr web sitesi, forum ve sürücü destek bölümlerinin dışında kullanıcılarının gönderdiği çalışmaları galeri bölümünde ziyaretçilerle paylaşmaktadır. UC-Logic/Lapazz Hakkında 1996 yılından beri grafik tablet ve tablet LCD üretiminde yoğunlaşan UC-Logic, dijital ajanda ürünlerini içeren LaPazz ailesi ile grafik tablet ürünlerini içeren UC-Logic ailesini birleştirerek 2008 yılından itibaren tüm ürünlerini UC-Logic Lapazz etiketi ile sunmaktadır. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dizayn, lapazz, pf1209taba1, profesyonel, tablet, uclogic |
| la pazz tablet, |
UC-LOGIC LAPAZZ A4 Profesyonel Dizayn Tablet (PF1209-TABA1) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| UC-LOGIC LAPAZZ D-NOTE Dijital Ajanda Siyah Tükenmez Kalem | Blue Blood | Grafik Tabletler | 0 | 04-03-2009 11:06 |
| UC-LOGIC LAPAZZ A6 Grafik Tablet (WP5540-TAB1Q) | Blue Blood | Grafik Tabletler | 0 | 03-03-2009 13:38 |
| UC-LOGIC LAPAZZ A5 Grafik Tablet (WP8060-TAB08) | Blue Blood | Grafik Tabletler | 0 | 03-03-2009 13:04 |
| UC-LOGIC LAPAZZ A5 Profesyonel Dizayn Tablet (PF8060-TAB09) | Blue Blood | Grafik Tabletler | 0 | 03-03-2009 12:54 |
| UC-LOGIC LAPAZZ A6 Mini Grafik Tablet WP4030 | NeutralizeR | Grafik Tabletler | 0 | 27-11-2008 00:56 |