Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 20-01-2008   #1 (mesaj-linki)
YouTube'a Erişim Tekrar Engellendi YouTube'a Erişim Tekrar Engellendi

Alıntı:
T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

İ
stanbul (İHA) - İnternetin ünlü web sitesi Youtube'da Atatürk'e hakaret içeren görüntülerin yer aldığı yönünde basında çıkan haberler üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı. İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi de siteye erişimin engellenmesine karar verdi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Basın Savcısı Nurten Altınok, çıkan haberlerle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü'nce gönderilen delil niteliğindeki bir CD'yi inceleyerek nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti. İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi de, gönderilen delil niteliğindeki CD'ye el koyma kararını onadı. Mahkeme ayrıca, Youtube'a erişimin engellenmesi talebini de kabul etti. Erişimin engellenmesi kararı, Türk Telekom'a gönderildi.

Savcılık yetkililerinden, sorumluların bulunması için ABD'den adli yardım istendiği de öğrenildi.

YouTube Üzgün
YouTube'den erişim yasağıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, söz konusu videonun siteden kaldırılmasına rağmen, yasal mercilerin erişimi engelleme kararı almasının üzücü olduğu ifade edildi.
Edinilen bilgilere göre YouTube, Türkiye'de konuyla ilgili bir çalışma başlattı ve tüm bilgiler
ABD'deki merkez ofisle paylaşıldı.
Türk Telekom yetkilileri, YouTube'la sözleşmeleri bulunması nedeniyle yasağın kapsamı hakkında savcılıkla görüşme başlattı. Savcılık da mahkemeye başvurarak, hakaret görüntülerinin siteden kaldırılması halinde erişimin yeniden sağlanabilmesi için ek bir karar talep etti. İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi, talebi yerinde bularak Atatürk'e hakaret içeren video görüntülerinin kaldırılması halinde erişimin açılabileceğine karar verdi. Mahkemenin bu kararının da Türk Telekom yetkililerine iletildiği öğrenildi.
Türkiye'de YouTube'a erişimin durdurulması, başta AP ve AFP olmak üzere uluslararası ajanslarda ve yayın organlarında da geniş şekilde yer aldı.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-01-2008   #2 (mesaj-linki)
Youtube ye giremeyenler konusuna cevaptır Youtube ye giremeyenler konusuna cevaptır

Yafu arkadaş kendini çok mu zeki zannediyosun ya da cahilsin ya da insanlarla dalga geçiyosun !!!

Sayıyorum

Birincisi konu bence çalıntı!!!

İkincisi Türkiyede ISP server bi tane o da telekom.Bu adamlar interneti dağıttıkları serverlarının İSA larından bunu kapattıysa sen nası gircen!!!

Üçüncüsü diyosun ki dns ine 127.0.0.1 yaz bu söylediğin local host yani bi server ın olması lazım bunu yapman için millet xp kullanıyor ne işe yarayacak bu söleyebilirmisin???

Dördüncüsü bu işi çözüm arayan arkadaşlar benim linklerim de içerde aklıma gelen 3 ihtimal var birazdan deniycem sonuç alabilirsem yayınlarım hideip tarzı programlar bi ihtimal işimize yarayabilir gibime geliyor.Ama söylediğim gibi henüz denemedim.

2 ci ihtimal server 2003 bi makinam var ve üzerine kurduğum bi dns im dış bi proxy bulup sorunu çözmeye çalışcem ve o makinadan halledebilirim sanırım.

3cü ihtimal server 2003 makinamın dns ini localhostum yapıp A recordu açıp windows un altında ki drive file ını editleyip bağlanmaya çalışcem.

Lütfen insanlarla oynamayın... Selametle

System Engineer F@rmeR
Eski 22-01-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Youtube ye giremeyenler konusuna cevaptır Cvp: Youtube ye giremeyenler konusuna cevaptır

Alıntı:
farmer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yafu arkadaş kendini çok mu zeki zannediyosun ya da cahilsin ya da insanlarla dalga geçiyosun !!!

Sayıyorum

Birincisi konu bence çalıntı!!!

İkincisi Türkiyede ISP server bi tane o da telekom.Bu adamlar interneti dağıttıkları serverlarının İSA larından bunu kapattıysa sen nası gircen!!!

Üçüncüsü diyosun ki dns ine 127.0.0.1 yaz bu söylediğin local host yani bi server ın olması lazım bunu yapman için millet xp kullanıyor ne işe yarayacak bu söleyebilirmisin???

Dördüncüsü bu işi çözüm arayan arkadaşlar benim linklerim de içerde aklıma gelen 3 ihtimal var birazdan deniycem sonuç alabilirsem yayınlarım hideip tarzı programlar bi ihtimal işimize yarayabilir gibime geliyor.Ama söylediğim gibi henüz denemedim.

2 ci ihtimal server 2003 bi makinam var ve üzerine kurduğum bi dns im dış bi proxy bulup sorunu çözmeye çalışcem ve o makinadan halledebilirim sanırım.

3cü ihtimal server 2003 makinamın dns ini localhostum yapıp A recordu açıp windows un altında ki drive file ını editleyip bağlanmaya çalışcem.

Lütfen insanlarla oynamayın... Selametle

System Engineer F@rmeR

Arkadaşım benim yukarıda vermeye çalıştığım bilgiyle senin söylediklerinle ben bir alaka kuramadım hepsine tektek cevap veriyim....

1) Konu 2 Pararaf halidedir ikiside başka haber sitelerinden alıntıdır ve bu mesaj YouTube kapandıktan az bir süre sonra atılmıştır....

2) 2 de ne demek istediğini anlamadım kendin bişeyler yazmışsın yukarda ben Youtube yasaklı girmeye çalışacam diye birşey yazmadım....

3)Ben böyle bişey demedim

Sen YouTuba girmeye başarsanda bu sitede yayınlamana site kurucuları izin vermeyeceğini düşünüyorum...
Eski 03-02-2008   #4 (mesaj-linki)
Cvp: YouTube'a Erişim Tekrar Engellendi Cvp: YouTube'a Erişim Tekrar Engellendi

haklsın NervouS,bende bişey anlamadım ama sanırım bir yanlış anlaşılma filan oldu,neyse sıkma canını,
Eski 20-03-2008   #5 (mesaj-linki)
Youtube giris Youtube giris

Biliyorsunuz ki Youtube artik Ip bazinda kapatildi arkadaslar. Dns degistirseniz dahi giremiyorsunuz ancak proxy yani yabanci ulkelelerin Ip lerini kullanarak girebiliyoruz. Bilmeyenler icin zor

Fakat nette dolasirken gozume bir site carpti tunel kazmislar youtube a kimse gormeden girebiliyoruz..

Buradan.. www.ktunnel.com
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
tunnel yotube, tunnel youtube, tunnel youtube giriş, v tunel, v tunel youtube, v tunnel, v tunnel youtube, v tünel, v.tunel, v.tünel, you tube tunnel, youtube tunel, youtube tunnel, youtube tünel, youtube v tunnel,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 17:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.82282805 saniyede (6.47% PHP - 93.53% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR