Sınavlar ve Başvuru Tarihleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-03-2008   #1 (mesaj-linki)
metglass - avatarı
Sınavlar ve Başvuru Tarihleri

Akademik Pesonel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES)

25mayis- 11nisan 2008 arasi

Adaylar, 40,00 YTL'lik (kırk) sınav ücretini T.C. Ziraat Bankası şubelerine yatıracaklardır. Adayların, sınav ücretini yatırmaları için ilgili banka şubesine gidip T.C. Kimlik Numarası ile Ad ve Soyad bilgilerini vermeleri yeterli olacaktır. Uyruğu T.C. olmayan adaylar Aday Bilgi Formu üzerinde yazılı olan Belge Numarasını T.C. Kimlik Numarası olarak kullanacaklardır. Adaylar bankadan iki nüsha banka dekontunu alacaklar, birini Başvurma Belgesine ekleyecekler, diğerini saklayacaklardır. Başvurma Belgesine banka dekontunu eklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Son Düzenleyen metglass; 25-03-2008 @ 15:03. Sebep: ales yanlış yazılmış ondan dolayı
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-03-2008   #2 (mesaj-linki)
CooL FoReVeR
Cvp: 2008 ales

Thank you man.... başrurular başladı demek hade herkese şimdiden başarılar....
Eski 02-04-2008   #3 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Kpss Başvuru Tarihi Açıklandı

KPSS Tarihleri Belli Oldu
Resmi büyütmek için tıklayın Lisans Mezunları ile Lisans Programlarından Mezun Olabileceklerin 28-29 Haziran 2008 Tarihlerinde Gireceği KPSS Başvurular 28 Nisan-9 Mayıs 2008 Tarihleri Arasından Yapılacak.

Lisans mezunları ile lisans programlarından mezun olabilecekler için yapılan KPSS'nin 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirten Yarımağan, cumartesi sabah, cumartesi öğleden sonra, pazar sabah ve pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda yapılacak sınavda “Genel Yetenek” ve “Genel Kültür” testlerinin uygulanacağını ifade etti.
Yarımağan, cumartesi sabah oturumuna tüm adayların girmesinin zorunlu olduğunu belirtti.
BAŞVURULAR
Adaylar “2008-KPSS Lisans Kılavuzu” ile aday bilgi formunu 2 YTL karşılığında 28 Nisan-9 Mayıs 2008 tarihleri arasında başvuru merkezlerinden alabilecek.
Başvuru merkezlerine, başvuru tarihinden önce ve başvuru süresi boyunca ÖSYM'nin “www.osym.gov.tr” internet adresinden ulaşılabilecek.
Kılavuzda, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) KPSS sonuçlarının normal, özürlü ve eski hükümlü işçi alımında da kullanacağına ilişkin duyurusuna yer veriliyor.
Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için düzenlenecek KPSS ise 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacak. Bu başvurular ile ilgili ayrıntılı bilgi ise daha sonra ÖSYM tarafından duyurulacak.
Alıntı : memurlar.net
Eski 02-04-2008   #4 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Cvp: Kpss Başvuru Tarihi Açıklandı

ÖSYM, KPSS Tarihlerini Açıklandı

ÖSYM Bu Yıl Yapılacak KPSS Sınavının Lisans Düzeyindekiler İçin 28-29 Haziran 2008, Önlisans ve Ortaöğretim Düzeyindekiler İçin İse 21 Eylül 2008 Tarihinde Yapılacağını Açıklandı.

ÖSYM bu yıl yapılacak KPSS sınavının lisans düzeyindekiler için 28-29 Haziran 2008, önlisans ve ortaöğretim düzeyindekiler için ise 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacağını açıklandı.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan tarafından yapılan yazılı açıklamada, KPSS sınavının lisans düzeyindekiler için 28-29 Haziran 2008 tarihinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar saban ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda yapılacağı bildirildi. Açıklamada sınavda Genel Yetenek, Genel Kültür testlerinin uygulanacağı, Cumartesi sabah oturumuna ise tüm adayların girmesinin zorunlu olduğu belirtildi.

Açıklamada, önlisans ve ortaöğretim düzeyindekiler için KPSS'nin 21 Eylül 2008'de yapılacağı belirtilirken bu sınava başvurular ile ilgili ayrıntılı açıklamanın daha sonra yapılacağı belirtildi.

-BAŞVURU KILAVUZU 2 YTL-

2008-KPSS-Lisans kılavuzu ve aday bilgi formu 2 YTL karşılığında 28 Nisan - 9 Mayıs 2008 tarihleri arasında başvuru merkezlerinden temin edilebilecek. Başvuru merkezleri ise Nisan ayı içerisinde ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi adresinde duyurulacak. 2008-KPSS-Lisans kılavuzunda ayrıca Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) KPSS sonuçlarının normal, özürlü, eski hükümlü işçi alımında da kullanılacağına ilişkin duyuru bulunuyor.

Şubat ayı içerisinde Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, KPSS tarihlerini açıklamış, 2004 ve 2006 yılında yapılan KPSS'nin geçerlilik süresinin de lisans düzeyindekiler için 30 Haziran 2008'de önlisans düzeyindekiler için 16 Eylül 2008'de sona ereceğini açıklamıştı.(ANKA)
Eski 18-12-2008   #5 (mesaj-linki)
HerHangiBiri - avatarı
Cvp: Sınavlar ve Başvuru Tarihleri

2009'un sınav takvimi açıklandı

17.12.2008

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 14 Haziran 2009 tarihinde gerçekleştirilecek Öğrenci Seçme Sınavı'nın (ÖSS) başvurularını 16 Şubat-27 Mart 2009 tarihleri arasında alacak.

ÖSYM, 2009 yılı sınav takvimini belirledi. Buna göre, ÖSYM, 2009 yılında ÖSS, YDS, KPDS, ALES, ÜDS gibi sınavların da arasında bulunduğu geniş katılımlı toplam 24 sınav düzenleyecek.

Adaylar, 14 Hazirandaki ÖSS için 16 Şubattan itibaren 27 Marta kadar başvurabilecek. 21 Haziran 2009 Pazar günü gerçekleştirilecek YDS'ye başvurular da aynı tarihler arasında yapılacak. ÖSS ve YDS başvuruları, liseler ile ÖSYM sınav merkezi yöneticiliklerinde alınacak.

ÖSYM'nin 2009 yılında yapacağı sınavlar ve tarihleri şöyle:

-Türk Hava Kurumu Yabancı Dil Sınavı: 5 Şubat

-Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (1. Aşama): 15 Mart

-Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (İlkbahar dönemi): 22 Mart

-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar dönemi): 11-12 Nisan

-Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı: 12 Nisan

-Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Toplulukları Sınavı (Yurtdışı): 19 Nisan

-Jandarma Okullar Komutanlığı Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı: 19 Nisan

-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı: 26 Nisan

-Jandarma Okullar Komutanlığı Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı: 2 Mayıs

-Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar dönemi): 3 Mayıs

-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar dönemi): 10 Mayıs

-Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2. Aşama): 17 Mayıs

-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar dönemi): 24 Mayıs

-Öğrenci Seçme Sınavı: 14 Haziran

-Yabancı Dil Sınavı: 21 Haziran

-Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Toplulukları Sınavı (Yurtiçi) 21 Haziran

-Kamu Personel Seçme Sınavı (A Grubu ve Öğretmenlik): 27-28 Haziran

-Yurt dışında Çalışanların Çocukları İçin Yükseköğretime Giriş Sınavı: 5 Temmuz

-Dikey Geçiş Sınavı: 12 Temmuz

-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar dönemi) 12-13 Eylül

-Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (Sonbahar dönemi): 4 Ekim

-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar dönemi): 18 Ekim

-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar dönemi): 15 Kasım

-Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Sonbahar dönemi): 22 Kasım

Eski 18-09-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Sınavlar ve Başvuru Tarihleri

Alıntı:
banka sınavları 2009
BU KONU HAKKINDA DETAYLI BİLGİYİ NERDEN ALABİLİRİM BU BANKA SINAVLARINA HANGİ ÖĞRETİM DÜZEYİNDEKİ KİŞİLER GİREBİLİYO NELER YAPILMASI GEREKİYO DETAYLI BİLGİ NERDE BULACAZ
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
2009 banka sınav tarihleri, banka başvuruları, banka sınav tarihleri, banka sınavları tarihleri, bankacılık sınav tarihleri,
Sınavlar ve Başvuru Tarihleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC Oyunlarının Çıkış Tarihleri NervouS Bilgisayar (PC) Oyunları 32 5 Gün Önce 06:55
Dünyadaki Soykırımlar ve Tarihleri Blue Blood Siyasal Bilimler 5 16-04-2009 06:40
2008-2009 Açıköğretim Kayıt Tarihleri rock_N Güncel Konular 0 16-09-2008 11:47
Başvuru - Başvuru Nedir - Başvuru Hakkında Gabriella X-Sözlük 0 12-05-2008 18:45
ÖSS Başvuru Tarihleri sehrazat2415 Güncel Konular 1 24-02-2007 00:06