| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun Şeker tadında bayramlar geçirmeniz dilegimle, Herkesin bayramı kutlu ve mutlu olsun... | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun
Bayram günlerini akraba ve dostlarla birlikte olmak için kullanalım. Artan ekonomik bunalim bize sevgiyi ve saygıyı unutturmasın. Ben de birazdan sevdiklerim için km.lerce yol yapacağım.
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Bende tüm arkadaslarimin Mübarek Kurban Bayramini tebrik ederim. Saglik,mutluluk ve huzur dolu nice Bayramlar dilegi ile.. selamlar,hürmetler... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun![]() | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun![]() Msxlabs ailesinin ve islam aleminin bayramını kutlarım.Mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
sevdiklerimden uzak bir bayram yaşıyorum ama inşallah seneye böyle olmaz herkese mutlu bayramlar | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun![]() en icten iyi dileklerimle bayraminiz kutlu olsun arkadaslar.... | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu OlsunTüm arkadaşlarımın kurban bayramını kutluyorum... Umarım tüm hayatımız kurban etmeye kıyamadığımız aşklarla dolar, sevgilerle kalalım, hepimiz... | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun Cümleten Kurban bayraminizi kutlarim, Mübarek olsun ...ALLAH insallah dileklerinizi , adaklarinizi, verdiginiz yardimlari, bagislari kabul buyurur, yaptiklariniz ibadetlerinizden insallah hosnut ve Razi olur... ALLAH insallah her türlü yardimini bizlerden esirgemez... Mübarek olsun ! | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bayramınız, kurban, kutlu, olsun |
Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 37 | 01-10-2008 22:38 |
| Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 44 | 23-12-2007 01:29 |
| Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 35 | 15-10-2007 10:12 |
| Ramazanınız Kutlu Olsun | kompetankedi | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 4 | 17-09-2007 13:54 |