| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevgililer, Gününüz Kutlu Olsun!
Herkesin sevgililer gününü kutlarım.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevgililer, Gününüz Kutlu Olsun! Yüreğiniz Mesken Tutsun Aşk Dağında.. Sevgililer Gününüz(müz) Kutlu Olsun. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevgililer, Gününüz Kutlu Olsun! HER GÜN SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN SEVDİĞİM. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
BİR SEVGİLİM YOK AMA SEVGİLİLER GÜNÜM KUTLU OLSUN.HERKESİN OLSUN.BU ARADA OLMAYANLARINDA BİR SEVGİLİSİ OLSUN.OLSUN AMA BEN KENDİME ASIĞIM ![]() BUDA BENDEN HERKESE OLSUN![]() ![]() | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
ee bizde kutlayalım sewgililer gününz kutlu olsun millet | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Sevgililer Günü sevginizi göstermek için simgesel bir gün olmasın... Her gününüz sevgiyle dolsun... Tüm sevenlerin günü kutlu olsun... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevgililer, Gününüz Kutlu Olsun! Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun! | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Sevgililer gününün son dakikalarında bir söz veriyorum.. Seni sevmekten hiç caymayacağım. Benim sevgim sonsuza kadar sürecek. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevgililer, Gününüz Kutlu Olsun! 14 Şubat Sevgililer Gününüz KutLu Olsun.Sevgilisi Olmayanlara Geçmiş Olsun ![]() | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevgililer, Gününüz Kutlu Olsun! Sevenlerin sevildiğini bilenlerin tüm sevgililerin sevgililer günü kutlu olsun. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gününüz, kutlu, olsun, sevgililer |
Sevgililer, Gününüz Kutlu Olsun! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun | NeutralizeR | Güncel Konular | 24 | 10-12-2008 14:13 |
| 13 Şubat Sevgilisiz Sevgililer Günümüz Kutlu olsun! | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 13-02-2008 11:02 |
| Ramazanınız Kutlu Olsun | kompetankedi | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 4 | 17-09-2007 13:54 |
| Doğum Günün Kutlu olsun | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 17-03-2007 11:30 |
| Doğum Günün Kutlu Olsun | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 22-12-2006 00:08 |