Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 26-08-2005   #1 (mesaj-linki)
Kutlamalar Kutlamalar
Tüm özel günleri kutlamak için buraya mesaj yazabilirsiniz...

Bayramlar, seyranlar, doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, dünya fenerbahçeliler günü vs vs...:p

Bu konunun açılmasını kutlayarak ilk mesajı ben gönderiyorum :cool:
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-08-2005   #2 (mesaj-linki)
30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene..
Büyük Taarruz zaferle sonuçlandı (1922).

[Resim]
Türk ordusunun düşmanı yurt topraklarından söküp attığı ‘Büyük Taarruz’un 82. yıldönümü coşkuyla kutlanıyor. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özkök, 30 Ağustos Zaferi’yle elde edilen kazanımların en az Fransız Devrimi kadar önemli olduğunu söyledi.

Bizim 1789’umuz İsimli Haberi Okumak İçin Tıklayınız.
Eski 30-08-2005   #3 (mesaj-linki)
Zafer Bizim Zafer Bizim
İki hafta sonunda kavuştuk ve bu buluşma 30 Ağustos Zafer bayramına denk geldi. Demekki kutlamayı çift yapıcağız. Msx ailesi zaferimiz kutlu olsun
Eski 30-08-2005   #4 (mesaj-linki)
Hem zafer bayramimiz hemde msxlabs imizi kutluyorum.
Eski 31-08-2005   #5 (mesaj-linki)
HaYTo
30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum.
ve bir kandil heralde bugun Ama emın degılım eger KANDİSEDE HEPINIZIN KANDILINI KUTLUYORUM
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
kandil mesajlar
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:18
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13294911 saniyede (56.51% PHP - 43.49% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR