| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kutlamalar
Tüm özel günleri kutlamak için buraya mesaj yazabilirsiniz... Bayramlar, seyranlar, doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, dünya fenerbahçeliler günü vs vs...:p Bu konunun açılmasını kutlayarak ilk mesajı ben gönderiyorum :cool: | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.. Büyük Taarruz zaferle sonuçlandı (1922). ![]() Bizim 1789’umuz İsimli Haberi Okumak İçin Tıklayınız. Son Düzenleyen Blue Blood; 30-08-2005 @ 18:14. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Zafer Bizim
İki hafta sonunda kavuştuk ve bu buluşma 30 Ağustos Zafer bayramına denk geldi. Demekki kutlamayı çift yapıcağız. Msx ailesi zaferimiz kutlu olsun
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Hem zafer bayramimiz hemde msxlabs imizi kutluyorum. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum. ve bir kandil heralde bugun Ama emın degılım eger KANDİSEDE HEPINIZIN KANDILINI KUTLUYORUM | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Tarih : 18/09/2005 Yer : önemli değil Sonuç : 1-2 Tüm plakası 34 . FB . 1907 olanlara kutlu olsun diyelim....! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Direnme Çabası Çok Sevindim Kişisel ve Eşi Benzeri Olmayan Bir Sevinç Vardır Sende Suanda Benden'de Dualar Var Kızına Bahtı Açık Hayatı En Onurlu Güzel Ve Başarılı Şekilde Yaşar İnşallah Allah Hep Yanında Olur En Kötü Gününüz'de Böyle Olur İnşallah.. Az Daha Dursam Vahi İndircemm.. Tövbeee Tövbeee.. Diva'nın Sevincine Ortak Olmak Çok Güzel.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| hoşgeldin ya şehr-i ramazan 11 ayın sultanı ramazan ayına kavuştuk sonunda inşallah hayırlara vesile olur herkese hayırlı ramazanlar diliyorum... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
Teşekkürler NihLe.. Amin ve İnşaallah.. Bereketini görmek nasip etsin Allah hepimize.. Son Düzenleyen Blue Blood; 05-10-2005 @ 11:27. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| BrookLyn BrookLyn Arkadaşımın, Kardeşimin Ve Moderatörümüzün Doğum Gününü En İçten Dileklerimle Kutluyor Sağlık Ve Mutluluklar Diliyorum Daha Nice Yıllara BrookLyn İyiki Doğdun... | |
|