| | #1 (mesaj-linki) |
Kutlamalar
Tüm özel günleri kutlamak için buraya mesaj yazabilirsiniz... Bayramlar, seyranlar, doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, dünya fenerbahçeliler günü vs vs...:p Bu konunun açılmasını kutlayarak ilk mesajı ben gönderiyorum :cool: | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.. Büyük Taarruz zaferle sonuçlandı (1922). ![]() Bizim 1789’umuz İsimli Haberi Okumak İçin Tıklayınız. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Zafer Bizim
İki hafta sonunda kavuştuk ve bu buluşma 30 Ağustos Zafer bayramına denk geldi. Demekki kutlamayı çift yapıcağız. Msx ailesi zaferimiz kutlu olsun
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Hem zafer bayramimiz hemde msxlabs imizi kutluyorum. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum. ve bir kandil heralde bugun Ama emın degılım eger KANDİSEDE HEPINIZIN KANDILINI KUTLUYORUM | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| kandil mesajlar |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||