| | #1 (mesaj-linki) | |
| "Ben de Ögretmen Olmak İstiyorum" İmza Kampanyasına Sen de Katıl Öğretmenlik İçin 100 Bin İmza Ben de Öğretmen Olmak İstiyorum Ben de Eğitim fakültesi mezunuyum ve Hakkım olan öğretmenliğe bir an önce başlamak istiyorum... Ücretli, Sözleşmeli, Vekil gibi kategorilerde çalışmak istemiyorum. Not: 100 bin imza tamamlanınca, İp adresleriyle birlikte Milli Eğitim Bakanlığına gönderilecektir.. Aynı İp üzerinden birden fazla kayıt yapmayınız. bunun yerine adresi arkadaşlarınıza yollayarak kendi İpleri üzerinden kayıt yapmalarını sağlayınız... Site adresi yoğunluk sebebiyle hizmette aksamalara sebep olabiliyor, bu durumlarda ( http://karnec.awardspace.biz ) adresini arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz... İmza Kampanyasına Katıl Facebookta Paylaşmak İçin Tıkla Son İmza Sayısı 701 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kampanyasına, katıl, İmza |
"Ben de Ögretmen Olmak İstiyorum" İmza Kampanyasına Sen de Katıl Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| E-İmza - Elektronik İmza | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 20-03-2009 22:13 |
| Bora Uslusoy - Senin Esirin Olmak İstiyorum | Sivoy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-03-2009 11:19 |
| İmza ve İmza Çeşitleri | nigra | Edebiyat | 0 | 09-09-2008 21:44 |
| Mirkelam - Mutlu Olmak İstiyorum | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:49 |
| İmza - İmza Nedir - İmza Hakkında | MelancholiscH | X-Sözlük | 0 | 26-11-2007 20:24 |