Arama

Magazin Haber

Güncelleme: 20 Ekim 2015 Gösterim: 24.297 Cevap: 38
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
17 Ağustos 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org
Meryem Uzerli Türkiye'ye dönüyor!
Sponsorlu Bağlantılar
guzel bakl uzerli

‘Tükendim’ diyerek Berlin’e dönen Meryem Uzerli yapımcıları peşinden koşturmaya devam ediyor. En sonunda Star TV ile 2 milyon liraya anlaştı ama 7 koşulu var. Makaron'dan Gülşen Yüksel'in haberine göre Meryem Uzerli, uzun set saatleri yüzünden tükenmişlik sendromu yaşayıp terk ettiği Türkiye’ye muhteşem bir dönüşe hazırlanıyor. Ama bu kez şartlar onun istediği gibi olacak. Ücretine yüzde 100 zam yapan Uzerli, uzun bir istek listesini de yöneticilere kabul ettirdi.

uzerli geliyor
Star TV ‘den 2 yıllık anlaşma için 2 milyon TL alacak.

Seçtiği yapımcının dizisinde oynayacak. Bölüm başına 60 bin TL kazanacak. İstanbul’da ev tutulacak. Evin ücreti yapımcıya ait olacak.

gun ortasnda uzerli

Haftanın 3 gün Almanya’da olacak. Uçak biletlerini yine yapımcı karşılayacak.

kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/


🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
17 Ağustos 2014       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org
Bir süredir Hakan Yonat'la brlikte olan Nadide Sultan, dün akşam dünyaevine girdi. Sultan'ın eşi Yonat, haberi Twitter hesabından yazdığı "Az önce acayip bir şey olu, evlendim" mesajıyla duyurdu.
980918detay

Sponsorlu Bağlantılar
17 Ağustos 2014 Pazar

magazin.haberturk.com/


🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
18 Ağustos 2014       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

Ağustos 17, 2014

Verdiği kiloları bikinili ve mayolu pozlarıyla kutlayan Avşar’dan paylaşım.
hulya avsar sli4

Spor ve diyet sayesinde gün geçtikçe incelen Hülya Avşar havuz başında çektiği mayolu fotoğrafını Instagram’da paylaştı. İki kilo daha veren güzel yıldız fotoğrafın yanına “Su bana bakıyor, ben suya bakıyorum. 40 dk yüzmem lazım, ne yapayım sizce ” notu düştü. Ailesiyle birlikte Ayvalık’ta tatil yapan Hülya Avşar günde çift idman yaparak fit bir vücuda kavuştu.

sozcu.com.tr/2014/magazin/

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
18 Ağustos 2014       Mesaj #4
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

TAZE EVLİLER BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU, BALAYINLARINA BODRUM’DA DEVAM EDİYOR!..

18/08/2014

fft99mf2649715sd22996

Taze evliler Kenan Doğulu ile Beren Saat, Los Angeles’tan sonra Bodrum’da ikinci balayında...

SEViYORLAR BAL GiBi

SON dönemin en gözde çifti, oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, 29 Temmuz’da ‘Melekler Şehri’ Los Angeles’ta evlenmiş; Mali-bu kumsalındaki rüya gibi düğünün kareleri birçok genç kıza da ilham olmuştu. Amerika’da üç hafta süren balayını tamamlayan çift, geçen cumartesi günü memlekete döndü.

İstanbul’da soluklanmadan hemen Bodrum’a giden çiçeği burnunda çift, önceki gün Türkübükü Hebilköy’deki Voyage Otel’e yerleşti. İkinci balayını yaşayan çift; güneşlendi, denize girdi, birbirlerine sevgilerini fısıldadı. Beren Saat, kocasının omuzuna öpücük kondururken; Kenan Doğulu karısına aşkını, kollarına açarak gösterdi...

fft81mf4680450berenns

ucankus.com/

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
18 Ağustos 2014       Mesaj #5
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

18.08.2014

Magazin Haber

Her güzelin bir kusuru vardır... Hollywood'un en güzel yıldızlarından Angelina Jolie'nin alnındaki büyük damar, ünlü yıldızın en az kendisi kadar ünlü oldu. 39 yaşındaki Jolie'nin damarı adına Facebook'ta açılan sayfanın takipçi sayısı 33 bini aştı.

sabah.com.tr/Gunaydin/

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
19 Ağustos 2014       Mesaj #6
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org
19 Ağustos 2014

Burcu Esmersoy, sevgilisi Başar Savur'un ailesiyle tanışmak için Antakya'daydı.

Magazin Haber

Posta'nın haberine göre Burcu Esmersoy, 2 ay önce aşk yaşamaya başladığı memleketi Antakya'ya gitti. Sevgilisinin anne ve babasıyla tanıştı. Aileye ait çiftlikte 3 gün tatil yaptı. Burcu Esmersoy ile Başar Savur'un ilişkilerinin iyi gittiği, yakın zamanda evlenebilecekleri iddia ediliyor.

hurriyet.com.tr/kelebek/

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
20 Ağustos 2014       Mesaj #7
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

george

Hollywood’un ünlü aktörü George Clooney’nin önümüzdeki 4 yıl içinde Kaliforniya Valiliği için aday olacağı öne sürüldü.

İngiliz gazetesi The Daily Mirror’un haberine göre, bir arkadaşı 53 yaşındaki film yıldızının 2018 yılında yapılacak olan seçimlerde Demokrat Parti tarafından Kaliforniya Valiliği'ne aday gösterileceğini söyledi. Clooney vali olursa, kendinden önce valilik yapan Ronald Reagan ve Arnold Schwarzenegger’in yolundan gitmiş olacak.
The Daily Mirror’a konuşan ve ismini vermeyen Hollywood yıldızının arkadaşı, ‘’George, Demokrat Parti çevrelerinde oldukça popüler. Hollywood’un bulunduğu Kaliforniya’da vali olarak politik kariyerine başlamasından daha doğal ne olabilir ki? Kaliforniya eyaleti, parti için genellikle bir kale olmuştur. Oval Ofis’e giden yolda da önemli bir basamak görevi görmüştür’’ dedi.
Clooney’nin İngiliz nişanlısı Amal Amuliddin’in Demokratlara yakın çevrede ve WikiLeaks davası avukatlarından olduğunu, bu nedenle kendisinin iyi bir ‘’First Lady’’ olabileceğini de belirten arkadaş, bu durumun İngiliz Amerikan ilişkilerini de iyi yönde etkileyeceğini söyledi. George Clooney, liberal politikacılar için 2012’de her katılanın 40 bin dolar ödediği Obama’nın da konuşma yaptığı akşam yemeği gibi bir çok finansal yardım organizasyonu düzenledi.
Clooney aynı zamanda Obama’nın arkadaşı olarak Beyaz Saray'a davet edilmişti. Hollywood’un dışında da aktivistliği ile bilinen Clooney, 2012 yılında sivil itaatsizlik nedeniyle Washington DC’de tutuklanmış fakat 100 dolarlık cezasını ödedikten sonra serbest bırakılmıştı. 2012’de kendisine başkanlıkla ilgili sorulan soruya olumsuz cevap veren Clooney, "Beyaz Saray'da zaten benden daha akıllı biri var, bu yüzden başkanlıkla ilgilenmiyorum’’ demişti.

numberone.com.tr/tr/haber/magazin/
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
21 Ağustos 2014       Mesaj #8
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org
ERTUĞRUL ÖZKÖK YAZDI: Yazın kilo alsa da çok güzel kadın
skafkask

Hürriyet gazetesi yazarları Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu, dün gazetelerde yer alan Nurgül Yeşilçay, fotoğraflarını değerlendirdi.

Dün Kelebek’te Nurgül Yeşilçay’ın arkadan çekilmiş bir fotoğrafını gördüm.
Yaz çok güzel ama nankör bir mevsimdir.
İnsana hayatını yaşatır, ama bedelini de kilo olarak ödetir.


nurgul20yesilcay205
Nurgül Yeşilçay, son yıllarda gördüğüm en güzel ve seksi kadınlardan biri.
Vallahi samimi söylüyorum. Kilo da yakışıyor ona...


nurgul20yesilcay206
Nurgül Yeşilçay’ın kısa şortuyla arkadan çekilmiş bir fotoğrafı...
Magazin sayfaları aşağılama ve hakaret yarışına girmiş sanki...
Öylesine acımasız başlıklar atıyorlar...


nurgul20yesilcay2011
“Bu ne hâl Nurgül?”
“Şişti...”
“Bu selülitler rol içinmiş...”


Kafa buluyorlar, can acıtıyorlar akılları sıra...
Magazin sayfalarındaki başlıkların Twitter sayfasındaki ergenlerin yorumundan farkı yok...


İnsan kilo almış bir kadının yüzüne “Kilo almışsın” bile diyemezken, milyonlara seslenen gazeteler “Şişti, bu ne hâl” başlıkları atıyor...

Bu da kadına şiddettir...
Bu da kadına tacizdir...
Magazin medyasının ünlü kadınlara yönelik bu hakir gören, küçültücü tavrından artık uzaklaşması gerekiyor...


kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
22 Ağustos 2014       Mesaj #9
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

22 Ağustos 2014
Mayıs 2014’te yapılan defilede giydiği siyah abiye kıyafetle İtalyan moda dergilerinin sayfalarını süsleyen manken, günlük basında da haber oldu.
Magazin Haber

Haberde, “Kendi adını taşıyan bir moda programı da olan Tülin şahin sadece güzelliğiyle değil güzel kalbiyle de alkış aldı. Çünkü çıktığı bu defilenin geliri Hayat Paylaşım derneğine bağışlandı” denildi.

hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
23 Ağustos 2014       Mesaj #10
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

23.08.2014
Justin Bieber, Hollywood'da aylık 29 bin 500 dolara süper lüks bir malikane kiraladı. Bieber, içinde gece kulübü bulunan 10 odalı evde çılgın partiler vermeye hazırlanıyor
1408729347008 zps7e0586a8original

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, parti yapmaya doyamıyor! Yazı Ibiza'da demirlediği lüks yatında Michelle Rodriguez ve Shanina Shayk'ın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla parti yaparak geçiren Bieber, şimdi de Hollywood'da içinde gece kulübü bulunan bir malikane kiraladı. Bieber, bin 486 metrekare büyüklüğündeki üç katlı malikane için aylık 29 bin 500 dolar kira ödeyecek. Hollywood'u tepeden gören muhteşem bir manzaraya sahip olan 10 odalı evin tamamı lüks eşyalarla döşenmiş. Yanıbaşında 'Hollywood' yazısı bulunan bir havuza da sahip olan malikanede yer alan gece kulübü ise; asansörle ulaşılan girişi, barı ve lounge alanıyla popüler kulüplerle yarışır nitelikte. 20 yaşındaki şarkıcının, yeni evinde vereceği partiler önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor.

sabah.com.tr/Gunaydin/

🌘 🚀

Benzer Konular

3 Ocak 2016 / Misafir X-Sözlük
31 Mayıs 2014 / Erhan KOÇ Soru-Cevap
3 Ocak 2013 / Misafir Soru-Cevap
21 Şubat 2010 / ThinkerBeLL Bilim ww