| |||||||
| Anket Sonuçları: Teröre Karşı Sınır Ötesi Operasyon Hakkında Düşünceniz? | |||
| Evet Destekliyorum. | | 97 | 81.51% |
| Hayır Desteklemiyorum. | | 22 | 18.49% |
| Oy Kullananlar: 119. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #66 (mesaj-linki) |
| | Yüreğimiz 15 Parça Şehitlerimizin isimleri Hain saldırıda şehit düşen askerlerimizin kimlikleri açıklandı Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na teröristler saldırdı.Çıkan çatışmada 15 askerimiz şehit oldu. İŞTE O KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ![]() - Astsubay Çavuş Hasan Önal (Eskişehir) - Uzman Çavuş Cahit Yıldırım (Erzurum) - Uzman Çavuş Selçuk Can (Osmaniye) - Uzman Çavuş Hasan Aygör (Kırıkkale) - Uzman Çavuş Onur Ilgin (Adana) - Uzman Onbaşı Bahattin Erturhan (Sivas) - Uzman Onbaşı Rasim Eser (Mersin) - Çavuş İlhan Küçükksolak (Kocaeli) - Onbaşı Muhammet Aydemir (Artvin) - Er Hakkı Aran (Diyarbakır) - Er Davut İlbaş (Siirt) - Oktay Karakelle (Bayburt) - Er Çağlar Mengü (İstanbul) - Er Ramazan Yeşil (Antalya) - Er Halil İbrahim Arılık (Denizli) ----------------------------------------------------------------- Uzman Çavuş Cahit Yıldırım ![]() Uzman Çavuş Ozan Onur İlgen ![]() Astsubay Çavuş Hasan Önal ![]() Piyade Uzman Çavuş Cahit Yıldırım ![]() RAMAZAN YEŞİL ![]() ÇAĞLAR MENGÜ ![]() Piyade Er Ramazan Yeşil ![]() Uzman Çavuş Hasan Aygör ![]() Piyade Uzman Çavuş Selçuk Can ![]() Jandarma Er Hakkı Aran ![]() Uzman Onbaşı Rasim Eser ![]() |
|
| | #67 (mesaj-linki) |
En acı an! En acı an! ![]() Kapısının önüne askerler gelince tek erkek evladını şehit verdiğini anladı.... HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na terörist saldırısında şehit olan 15 askerden biri olan 30 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Selçuk Can'ın, şehit olduğu haberi memleketi Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ndeki baba evini yasa boğdu. Can'ın baba evi ile 13 Eylül'de şehit olan Uzman Çavuş Yakup Ceylan'ın ailesinin evinin aynı sokakta olması da dikkat çekti. Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar, evli ve 1 çocuk babası şehit Selçuk Can'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine giderek acı haberi bildirdi. Emekli öğretmen baba 55 yaşındaki İbrahim Can, acı haberle fenalık geçirdi. Tek erkek evladının şehit olduğu haberine dayanamayan 4 çocuk babası Can, ambulansla Düziçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Baba, hastanede gözetim altına alınırken baygınlık geçiren anne 50 yaşındaki Ayşe Can ile diğer yakınlarına evin önünde bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Kayınvalidesi Ayşe ile birbirlerine sarılarak ağlayan şehidin ikinci çocuklarına 2 aylık hamile olan eşi 27 yaşındaki Ayşe Can ise sinir krizi geçirdi. 2 yaşındaki kızı Buse'nin ardından yeniden baba olma heyecanı yaşayan Uzman Çavuş Can'ın şehit olduğu haberini alan komşuları ve yakınları ise eve akın etti. ŞEHİT EVLERİ KARŞILIKLI 13 Eylül'de Şırnak'ta mayına basarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 23 yaşındaki Yakup Ceylan'ın baba evi ile şehit Can'ın baba evinin aynı sokakta, karşılıklı ve birbirlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta olması dikkat çekti. 21 gün arayla 2'nci şehidini veren Çağatay Sokak'a aralıklarla 3 Türk Bayrağı asıldı. Düziçi Belediye Başkanı AKP'li Abdulmuttalip Öner de şehit evine gelerek yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. İLÇENİN 28'İNCİ ŞEHİDİ Düziçi Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İsmet Topal, bazı milletvekillerinin terörist cenazelerine katıldığını, TBMM'de PKK propagandası yaptığını ileri sürdü. Bir an önce terörün bitmesini arzu ettiklerini kaydeden Topal, "Uzman Çavuş Selçuk Can, 1985'den bu yana ilçenin 28'inci şehidi oldu. Bu kan dursun artık" dedi. Şehit Selçuk Can'ın cenazesinin yarın Düziçi Şehitliği'nde toprağa verilmesi bekleniyor. EVLERE ATEŞ DÜŞTÜ Saldırada şehit olan Jandarma Özal Harekatta görevli Astsubay Çavuş Hasan Önal'ın (21) Eskişehir'deki baba evinde yas var. Eskişehir Merkez Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, sağlık ekipleriyle, şehidin 71 Evler Mahallesi Suluova Sokak'taki baba evine gelerek acı haberi yakınlarına ilettiler ve başsağlığı dilediler. ![]() Eskişehir'in Alpu ilçesinde bir yakınını düğününe giden şehidin babası Durmuş Ali Önal, haberi alır almaz yakınlarınca Eskişehir'e getirildi. Eve geldiğinde fenalaşan baba Önal, ambulansla Eskişehir Asker Hastanesine kaldırıldı. Durmuş Ali Önal'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Şehidin çok sayıda yakınının da geldiği baba evinden yükselen ağıtlar yürekleri dağladı. Şehit Hasan Önal'ın sinir krizi geçiren yakınları, askeri yetkililer ve komşuları tarafından sakinleştirildi. Şehidin fenalaşan yakınları, ambulanslarda tedavi altına alındılar. Şehit Hasan Önal'ın amcası Ahmet Önal, yeğeniyle gurur duyduğunu belirterek, "Bayramda ailesini aramış (Beni merak etmeyin iyiyim) demiş. Takdiri ilahi buymuş. Vatan sağ olsun" dedi. Şehidin 11 yaşındaki yeğeni Kubilay Önal ile 5 yaşındaki Sudenaz Önal da gözyaşlarını tutamadılar. 2 çocuk yakınlarınca evden uzaklaştırılırken Kubilay Önal, "Dayı ben seni davul zurnayla askere göndermiştim. Teröre lanet olsun" dedi. | |
|
| | #68 (mesaj-linki) |
'Anne ben biraz zor dönerim!' 'Anne ben biraz zor dönerim!' ![]() Teröristlerin şehit ettiği 15 askerden biri olan piyade komando er Ramazan Yeşil son mektubunda, karakolu 1 hafta içinde 3 kez bastıklarını söyleyerek, “Anne ben geriye biraz zor dönerim” dedi Hakkari'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na saldıran teröristlerin şehit ettiği 15 askerden biri olan piyade komando er 21 yaşındaki Ramazan Yeşil'in acı haberini alan ailesi yıkıldı. Şehidin arkabaları, tanıdıkları ve arkadaşları, Antalya'nın Serik İlçesi Zırlankaya Köyü'ndeki baba ocağına akın etti. Ramazan Yeşil'in ailesine gönderdiği askerlik hatırası fotoğrafının yan tarafındaki ‘Şehit Komandonun Vasiyeti’ başlıklı şiir herkesi ağlattı. Şehit erin annesi Havana Yeşil, oğlunun bayramın ilk günü 3 kez evi aradığını ve PKK'lıların karakolu 1 hafta içinde 3 kez bastıklarını söyleyerek, “Anne ben geriye biraz zor dönerim” dediğini söyledi. ![]() Antalya'nın Güllük Caddesi'nde bir erkek berberinde kalfa olan Ramazan Yeşil, 10 ay önce 1987/4 tertip askere uğurlandı. Acemiliğini Isparta'nın Eğirdir İlçesi'ndeki Dağ Komando Okulu'nda tamamladıktan sonra Şemdinli Aktütün Sınır Karakolu'nda görev alan piyade komando er Yeşil'in PKK'lı teröristlerin yaptığı baskında şehit olduğu haberi, memleketi olan Serik'in Zırlankaya Köyü'ne ulaştı. Çiftçilikle geçinen 1'i kız 4 çocuk sahibi Havana ve Ali Yeşil'e askeri yetkililerin verdiği acı haberi duyan aile bireyleri, tanıdıkları, arkadaşları ve vakandaşlar şehidin baba ocağına akın etti. Üzüntüden bitkin düşen baba Ali Yeşil'e sakinleştirici verildi. Şehidin yakınlarına tıbbi destek vermek için evinin önünde bekletilen 112 Acil Servis ambulansında görev yapan hemşirenin verdiği ikinci sakinleştiriciyi almayı reddeden Ali Yeşil, kadın doktorun ricasını kırmadı. Çevresindekilerle hiç konuşmayan baba Yeşil, sadece doktora en küçük oğlu 10 yaşındaki Doğukan'ın durumunu sordu. Doktorun küçüğe sakinleştirici şurup içirdiğini söylemesi üzerine Yeşil, “Doğukan'ım da büyüyecek. O da asker olacak. Ağabeyinin öcünü alacak” dedi. Teröristlere beddualar eden anne Havana Yeşil'i sakinleştirmek ise mümkün olmadı. Oğlu ile en son önceki akşam konuştuklarını anlatan anne Yeşil, o sırada kızı Emine'nin geldiğini, telefonu ona uzattığını söyledi. Ramazan Yeşil'in ablasına, “Geri dönemeyecekmişim gibi geliyor” dediğini anlatan acılı anne, “Bayramın birinci günü de 3 kere aradı. ‘Ne yapalım oğlum, bayramı bu sefer böyle geçirelim’ dedim. O da bana, ‘Burası çok kötü. (PKK'lılar) 1 haftada 3 kere bastılar. Ben geriye biraz zor döneceğim. Dönemeyecek gibiyim’ dedi. O zaman, ‘İçini ferah tut oğlum. Allah ne yazdıysa o olur’ diye teselli verdim” diye konuştu. VASİYET AĞLATTI Elden ele dolaşan Ramazan Yeşil'in Eğirdir'de çektirdiği askerlik hatırası fotoğrafın yan tarafında yer alan ‘Şehit Komandonun Vasiyeti’ adlı şiir ise herkesi ağlattı. Acı haberin gelmesinden hemen sonra dev bir Türk bayrağı asılan şehidin evini Antalya Alay Komutanı Jandarma Albay Abdullah Aşık ile Serik Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı İbrahim Tosun ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi. İŞYERİNDE ŞOK Şehit Ramazan Yeşil'in çırak olarak başlayıp kalfalığa kadar yükseldiği Antalya'nın Memurevleri Mahallesi'ndeki Görkem Berber Salou'nda hüzün var. Yeşil'in akrabalarına ait berber salonunda 7 yıl önce çırak olarak başladığını anlatan dayısının oğlu Selçuk Aldemir, kuzenini sessiz, sakin kendi halinde biri olarak anlattı. Aldemir, Yeşil'in askere gitmeden kısa süre önce ayrıldığı bir kız arkadaşı olduğunu belirterek, “Daha dün arkadaşlarla fotoğraflarına bakıp kendisinden konuştuk” dedi. En son bayram nedeniyle telefonla görüştüklerini anlatan diğer dayısının oğlu ve berber salonun ortağı Aydın Aldemir, “7 yıldır yanımda çalışıyordu çok uzgünüm. Bayramda telefonda konuştuğumuzda ‘Rahatım’ diyerek bizi rahatlatıyordu” dedi. Çevredeki esnaf tarafından da çok sevilen Ramazan Yeşil'in en yakın arkadaşlarından Hakan Topal, ise ‘Kankam’ dediği Yeşil ile baskından bir gün önce konuştuklarını söyledi. “Beni hep dağa operasyona gitmeden arardı” diyen Topal, “Konuşmasında olağanüstü birşey yoktu” dedi. Şehit komando er Ramazan Yeşil'in ailesine gönderdiği fotoğrafın yanındaki şiir şöyle: ŞEHİT KOMANDONUN VASİYETİ Olur ya bir çatışmada ölürsem Arkamdan yas tutmayın Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden elbisemi çıkartmayın Onlar benim gururumdur Ölünce kefenim olacak Başımdan beremi çıkartmayın O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkartmayın Onlar nice yollar aşacak Şehit olursam Sırat Köprüsü'nden geçecek Elimden tüfeğimi almayın o benim namusumdur Ölünce mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkartmayın O benim madalyam olacak. | |
|
| | #69 (mesaj-linki) |
Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin
ALLAH BİR DAHA BU TOPRAKLARA KAFİR POSTALI BASTIRMASIN.TERÖRÜ DESTEKLEYEN ,YARDIM VE YATAKLIK EDEN ,YEDİĞİ TASA EDEN NAMERTLERİ LANETLİYOR ALLAH'IN GAZABI ÜZERİLERİNE OLSUN DİYORUM.
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) |
Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin Ülkemde Ezan Sesi dinmez !! Vatanın bir karış toprağı verilmez !! Allahın gücü ve kudreti Biz İnananlarla olsun. Rabbim Polislerimizi Askerlerimizi Halkımı Korusun. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aktütün karakol baskini, benim ülkemde ezan dinmez..., piyade uzman çavuş cahit yıldırım, piyade uzman çavuş selçuk can, topal berem, uzman çavuş can yıldırım, öner aldemir, şehit hakan topal topraga verildigi, ehit hakan topal, |
Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hayır - Hayır Nedir - Hayır Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 2 | 1 Hafta Önce 13:40 |
| Hayır (Hayır Kimdir? - Hayır Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 0 | 12-05-2008 10:21 |
| Sancak - Geri Verin | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 14:24 |
| Bay Boss - Teröre Lanet | thedoctor_611 | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 26-12-2007 21:28 |
| Bay Boss - Teröre Lanet ( Her Türk İzlesin ) | DJR-SeeN | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 18-08-2007 12:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||