Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Anket Sonuçları: Teröre Karşı Sınır Ötesi Operasyon Hakkında Düşünceniz?
Evet Destekliyorum. 83 82.18%
Hayır Desteklemiyorum. 18 17.82%
Oy Kullananlar: 101. Bu ankette oy kullanamazsınız
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-10-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin

allah tüm asker lerin yardımcısı yakınlarına sabır wersin bende bi asker yakını olarak
korkulu günlerdeyim sınır ötesi kararına karşıyım ama erkek arkadaşım ne olursa olsun arkadaşlarıyla gitmek istiyolar.

şehit yakınlarına da allah sabır wersin!
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-10-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin

Başbakana katılıyorum:

İnceldiği yerden kopar... Birileri 10 binlerce km uzaktan gelirken kimseden izin almadı...

Birileriyle karşı karşıya gelinecekse sonuna kadar hazırız.... Böyle gitmesine kimse müsamaha gösteremez. Eğer bir şeyler çözüme verilen sözlerle kavuşmuyorsa işin içine fiiller girer... Sağlıcakla.

Eski 15-10-2007   #8 (mesaj-linki)

BÜYÜK MİLLİ SEFERBERLİK BAŞLADI...

TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK KAMPANYASINA SİZ DE KATILIN " BEN DE VARIM" DEYİN...
TÜRKİYE'NİN MİLLİ TAKIMI, VATAN İÇİN HAYATINI ORTAYA KOYAN KAHRAMANLAR İÇİN, TÜRKİYE'Yİ TARİHİ BİR GÖREVE ÇAĞIRIYOR...
EN AZINDAN 1 MESAJLA YANINIZDAYIZ DİYELİM.
DÜNYANIN GÖZÜ, TÜRKİYE'NİN ÜZERİNDE...
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI...
BÜYÜK MİLLİ SEFERBERLİĞE SİZ DE KATILIN...

BAĞIŞ İÇİN:
  • Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
  • Vodafone kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
BANKA İLE BAĞIŞ İÇİN HESAP NUMARALARI:

ZİRAAT BANKASI - İSTANBUL ŞUBESİ
YTL Hesabı 343434 - 5001
DOLAR Hesabı 343434 - 5002
EURO Hesabı 343434 - 5003
İŞ BANKASI - BEYOĞLU ŞUBESİ (ŞUBE KODU: 1011)
YTL Hesabı 171 65 83
Euro Hesabı 332 11 70
GARANTİ BANKASI - YENİBOSNA ÇARŞI ŞUBESİ (ŞUBE KODU: 531)
YTL Hesabı 668 97 98
YAPI KREDİ BANKASI - MERKEZ ŞUBE
YTL Hesabı 2013 2013
FİNANSBANK – GÜNEŞLİ ÇARŞI ŞUBESİ
YTL Hesabı 165 806 86
EURO Hesabı 165 806 88
TELEFON: 0 212 599 82 86
destek@haberturk.com
Eski 15-10-2007   #9 (mesaj-linki)

Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez gerekirse ben canımı seve seve vermeye hazırım

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 15-10-2007   #10 (mesaj-linki)

ALLAH TURKU KORUSUN VE YUCELTSIN AMIN
NE MUTLU TURKUM DIYENE
SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ

Not: faturali hatli tlf.larla yardim yapilabiliyor
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
teröre hayır anketi, teröre hayır destekle,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10516191 saniyede (60.41% PHP - 39.59% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR