Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Sponsor Bağlantılar
Anket Sonuçları: Teröre Karşı Sınır Ötesi Operasyon Hakkında Düşünceniz?
Evet Destekliyorum. 88 82.24%
Hayır Desteklemiyorum. 19 17.76%
Oy Kullananlar: 107. Bu ankette oy kullanamazsınız
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-10-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin

Konuya Anket eklenmiştir.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-10-2007   #12 (mesaj-linki)

Kesınlıkle yapılmasından yanayım dınlemıyelım kardesım kımseyı kafamıza gore takılalım nefret edıyorum amerıkadan sınır ötesı operayonu kesınlıkle desteklıyorum

"CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR"

gökhan ....
Eski 17-10-2007   #13 (mesaj-linki)

bende sınırötesi operasyonu destekliyorum Vatan bizim Vatan'ımız bölmeye kimsenin gücü yetmez yetmeyecekte
Eski 17-10-2007   #14 (mesaj-linki)

Ben oyumu destekliyorum olarak kullandım ama bu operasyon gerçekleşirse değil 15 sayıca aklımıza getirmek istemeyecağimiz bir tablo oluşabilir.Çok zor ve alınması gerekn bir karar umarım doğru zamanda doğru şekilde uygulanır,daha fazla insanın yüreği yanmaz
Eski 17-10-2007   #15 (mesaj-linki)

Öncelikle konuya anket eklendiği için teşşekürlerimi sunuyorum.

Başbakanın açıklamalarını takip edenleriniz varsa zaten kendisi de bu tezkerenin meclisten geçmesi bizim hemen sınır ötesi harekata geçeceğimiz anlamına gelmiyor. Şartlar gerektirdiği takdirde bu yetki kullanılacak. Aslına bakıldığı zaman da bu şartlar bunu çoktan gerketirdi aslında.

Devlet Bahçelinin de şu ifadesi bana sıcak geldi: Sınır ötesi harekata destek vermeyenler dolaylı olarak terör örgütüne destek verenlerdir diyor. Tabi söz meclisten dışarı... Mutlaka sınır da evladı olanlar, kardeşlerimiz abilerimiz var... Bunlar için tedirginlik duyan ana, baba, bacı, kardeş, yari olanlarımız var ve gayri ihtiyarı böyle düşüneceklerdir. Gönlümüz gerek kalmamasından yana. Ama böyle devam edecekse kesinlikle sınır ötesi gerekli. Vatan yolunda, allah yolunda canını verenlerin cennetle, mertebelerin en yükseği şehitlikle müjdelendiği tek din olan bu din bizim en kuvvetli silahımızdı ve öyle de olmaya devam edecektir. Allah hayırlısını versin diyorum...

Söz konusu VATAN ise; gerisi teferruattır...

Cevap Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10929990 saniyede (50.93% PHP - 49.07% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR