Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Anket Sonuçları: Teröre Karşı Sınır Ötesi Operasyon Hakkında Düşünceniz?
Evet Destekliyorum. 83 82.18%
Hayır Desteklemiyorum. 18 17.82%
Oy Kullananlar: 101. Bu ankette oy kullanamazsınız
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 20-10-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin

nasıl desteklemeyimki bataklık orası genişlemeden artık kurutulmalı amerika okyanus aşıp giriyo biz giremiyoz deli olmamak imkansız
desteklemeyen arkadaşlar: korkak hergün cesur bir gün ölür.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-10-2007   #17 (mesaj-linki)
ergülcoskun
Teröre Karşı Siyah Kurdele Eylemi Teröre Karşı Siyah Kurdele Eylemi

Teröre Karşı Siyah Kurdele Eylemi Teröre Karşı Siyah Kurdele Eylemi

lütfen imzalarımıza ekliyelim arkadaşlar

biliyoruz ki ülkemizin başında 1 şerdir ki gidiyor....tepkisiz kalmayalımm....

Ölen şehitlerimizin ruhları şad olsun....
mekanları cennet olsun...

Teröre Karşı Siyah Kurdele Eylemi
Lütfen İmzalarınıza Ekleyin!
avartarlarımıza ve ımzamıza ekleyelım arkadaslar
Eski 21-10-2007   #18 (mesaj-linki)
meral_54
Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin Cvp: Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin

lanet olsun keşke erkek olsaydım
Eski 22-10-2007   #19 (mesaj-linki)

ben inanıyorumki bir gün gelecek dökülen bütün kanların intikamı alıcak bunu yüce mevlam bize gösterecek şehit analarının göz yaşları ozaman bi nebze azalacak....
Eski 22-10-2007   #20 (mesaj-linki)

Kanınız Yerde Kalmayacak
RAHAT UYU ŞEHİDİM

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kurdela resmi, lanet olsun terör siyah kurdele, siyah kurdele terore hayır, siyah kurdele teröre hayır, teröre hayır sayfası, teröre lanet kurdele resmi, teröre lanet siteye siyah kurdele,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09377098 saniyede (62.81% PHP - 37.19% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR