| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TartışıYORUMkişisel olarak güçlü olmak zorundayız. sonra birliktelik şart. toplumca öncelikli isteklerimizi siyasilere anlatamak ve takip etmek zarureti tartışılmaz.peki neyi bekliyoruz; TOPLUMCA HİÇ OLMAYI! bizler tüketici bir toplum olduk, ideallerimizi tüketmek artık çok basit bizlere!.. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TartışıYORUMHak veriyorum sana nereye gidiyoruz biz kendine gel TÜRK genci özün ,neslin , kökün bu değil .... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TartışıYORUM evet ya nolcak bu sonumuz kardeşim ülkemiz için yapmamız gerkenlerin hepsi ey türk gençliğinde varr ama uygulayn kaç genç var orası tartışılır iştee | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TartışıYORUMBayram duygusuna kapıldığımız bu günlerde aslınca ulusal yas yaşammamız gerekirken; sözüm ona daha birkaçgün önce çık sayıda ve yazıkki hergün birkaç canımızı alıp canımızı yakan bu canavarların hertürlü destekçisine ki bunu ne yazıkki özgürlük adı altında yaklaşanlara en ağır cevabı verecek olanlar teskere ile ki; bu oyalama çok oldu, bizleri oyalıyorlar. Bizler toplum olarak artık sessiz çığlıklarımızı bi kenara bırakıp herbir şehidimiz için bir bayrak asıp her türlü yazılı ve sözlü eleştirilerimizi çoğaltmalıyız. Artık partizanlık yerine devletçilik ve milletçilik, meşru savunmamızı yapmamız gerekir. son yaklaşıyor!.. hala kahve ve durak edebiyatından öteye geçmeyen ve partizanca takındığımız bu tavırları değiştirmezsek SON GERÇEKTEN ÇOK YAKINDA. ADI İSTER ETNİK SORUN OLSUN İSTER BÜYÜK ORTADOĞU OLSUN SONUMUZUN ADI ÖNEMLİ Mİ. SONUNDA KURTULUŞ SAVAŞINDA YAPILAN FEDEKARLIKLAR SADECE MELENKOLİK Bİ HAREKET OLARAK İLERİDE YAZDIRACAK BU SON YAKLAŞIYOR!..SEÇİLMİŞLER YAPMAZSA ARTIK ATANMIŞLAR YAPSIN, AMA BU SONA GİDEN NEHRİN ÖNÜNE BİR BARAJ YAPSIN!.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!.. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| nE olacak bızım halımız??? Bızde hata yokmu?Oncelikle burada yazdiklarimla benim watan haini felan ilan etmeyin... Burada yazdigim goruslerimi nerde dile getirsem bi olayla karsilasiyorum... Cogu sıtelerde ermenılerın aslında bızı katleddıgını felan kanıtlamaya calısıyor. Bu ermenı meselesınde bız ermenılere hıcmı bısı yapmadık??? Bız bısı yapmadan ermenıler nıye bıze soykırım felan yapsınkı??? Bız ermenılerle 300-400 yıl kardes gıbı yasamısız ne olduda bıanda bize dusman oldular??? Ayrıca Kurt meselesını ele alırsakta... su anda yasadıgımız dewlet kurdıstan olsa bız kurtlerın yasadıgı bolgede turk olsaydık turkıye dewletı kurmak ıstemezmıydık??? Benım cozum yolum3: Yurt genelınde referandum yapmalıyız(Bu aralar referandum yapmaya alıstık)... Kurdıstan dewletı kurulsunmu??? dıye... Eger yurt genelınde oran %20 den fazla ewet cıkarsa onlara guneydoguda kurdıstan kurmalarına ızın vermelıyız... (Yugoslawyanın bolunmesı buna ornektır) Benım cozum yolum2: Guneydoguda kendımıze baglı teror orgutu kuracagız ve kurdıstan devletı kurulmasını ısteyenlerı oldurecegız... Benım cozum yolum1: Guneydogu bolgesıne buyuk ve uzun surelı yatırım yapılmalı... Okullarda teror adlı bır ders cıkarılmalı... Bu derste terorun kotu yanlarını felan anlatılmalı... Insanların Kuzey ıraka gecmesını engelleyıcı duzenekler kurulmalı... Insanların ıssızlık sorunu cozulmelı... Bu yukarıda soylenenlerı yaptıktan sonra teror sorunu kurt sorunu felan kalmaz... Ancak bunu yapmak en az 50 yılımız gecer...(AMA BIYERDEN BASLAMAK LAZIM) Ermenı soykırımı sıtesı(reklam felan degıldır bu sıteylede uzaktan yakından alakam yoktur): | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| soykırımı bizmi yaptık onlar mı?Biz onlara göre (sözde) soykırım yapmışız peki onlar.... sözde soykırımı kabul etme sebepleri EZİKLİK | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TartışıYORUM
TBMM de yeni 1 yasa geçti yada geçecek gayri müslim vakıfların mal edinmesi bağış almasıyla ilgili eyyy siz büyükler bizi yönetenler ne yaptığınızın farkındamısınız :?????
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TartışıYORUM Bu milletin aslı ateşe yürüdükleri gece vekilleri kendi maaşlarına zam yaparsa, sözüm ona vakıf yasasını çıkartırken bir takım vakıfları kayıran diğerlerini zora sokan yasayı çıkartırsa aslın vekaleti geri almasında fayda var... | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar siyaset gerçekten çok önemli bir mevzu. Elbette bu toprakları bize emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ilgilenmemizi istedi. Fakat mışlarla , mişlerle ,kulak duyma sözlerle değil... Araştırın " İşte şu yasa çıktı ne yaptıklarınnın farkında değiller " , " Bunu yaptılar şunlar başımıza gelecek" demek bana çok abez ve saçma geliyor. Bu konu üzerinde araştırırsınız. Neden böyle birşey yapıldı , bu yapılan işten Türkiye'nin menfaat'i nedir ? , sonucu ne olur yada neler olur ?... Bunları araştırmışsan şâyet söylediğin herşeyde haklı olursun. Diğer türlü yaptığınız her makale Türkiye'yi çıkmaza sürükler. Bence biraz dikkat etmeliyiz. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
Zaten bizim yaptığımız en buyuk hata.. ve medyanında aslı astarı olmaan haberleri hemen araştırmadan ve ne olduğu belli olmadan insanalra sunup .. bir kaos ortamı oluşturmaktan başka işe yaramıyo... herzman demişimdir her konu bilimsel bir makale gibi işlenmelidir ..çünkü söz ağızdan bir kere çıkar... Ama yazılan her yazı daim olur...
| |
|